İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İşlere yoğunlaşmanız, sizi aşk konusunda yalnızlığa mahkum edebiliyor. Bugünlerde kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz.

İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetiyor. Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz.

Yakın zamanda sevinçli para haberleriniz olabilir. Alçakgönüllü yaşam tarzınız sizi dara sokmuyor. Parayı iyi koruyor, ama gerekli durumlarda da sakınmayabiliyorsunuz. Bu konularda da fazlaca paylaşmacı birisiniz.

Son günlerdeki dalgınlığınızın nedenini yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz. Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine dönük bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir geçimsizlik meselesi bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir. Bu konuda mesafeli yaklaşımlar gerekiyor. İleriye ertelediğiniz bazı görüşmeler, ivedilik gerektirecek. Kendi sorunlarınızı unutmak için başkalarının sorunlarıyla ilgilenme telaşı içindesiniz. Öncelikle kendi sorunlarınızdaki abartıları görmeniz yararlı olacak.

24 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:45 itibariyle etkili olacak Merkür-Pluto görünüm etkisinde, çıkarlarınızı gözetmek durumundasınız. Artık başkalarının desteğiyle değil, bizzat kendi ayaklarınızın üzerinde durmaktan yanasınız. Bu görünüm, stratejinizi iyi yapmanız ve derinlikli düşünmeniz halinde hangi işin, hangi alanın size daha fazla yarar sağlayacağını tespit etmenizde yardımcı olacaktır. Saat 15:46 Merkür- Jüpiter karşıtlığı, proje-iş girişimi-toplumsal hayat-arkadaşlık-girişim gibi konuların bilinçli şekilde ele alınmasını gerektiriyor. Geri hareket dönemindeyiz. Üzerinde düşünülmeden hızlıca verilen bir karar sorun yaratabilir. Bir bakalım. Artı ve eksileriyle gözden geçirelim. Yeni bir tanışma, yeni bir işe adım atma, çocuklarımız varsa onlarla ilgili konuları her yönüyle gözden geçirelim. Aceleyle karar vermeyelim. Saat 19:03 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarına güvenmeyeceğinizi, ancak elinize geçen veya bir şekilde ulaşan para olursa istediğiniz bir şeyleri yapabileceğinizi gösteriyor. Siz zaten bu anlamda biraz sıkıntılısınız. Hatta eğer kendiniz çalışmıyor eşiniz veya başkaları yardımcı oluyorsa, onun daha nazik davranmasını, sizi düşünmesini beklersiniz. Saat 19:33 Ay-Merkür görünümü, gayet özgür ve kendimizden emin şekilde iletişimde bulunmanın, fikirlerimizi dile getirmenin işaretçisidir. Gün boyunca dikkatli, tedbirli, bilinçli şekilde hareket etmemiz dileğimle,

24 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini duygusal dünyaya kaptırmak yerine,hayatına odaklanmanın yararına olacağını söylüyor gökyüzü.

24 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani gelişen bazı olaylar kendinize yepyeni ufuklar açabilir. Herkesi memnun etmeye çalışmayın.

24 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fazlasıyla derin ve abartılı düşünebileceğiniz bir gün olabilir. Her şeyi ince ayrıntısına kadar bilmek, irdelemek ve araştırmak isteyebilirsiniz. Bunun sizi psikolojik olarak yıpratabileceğini göz ardı etmemelisiniz.

24 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata karşı daha olumlu bir bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor. Pozitif duygularınızı arttırmanız gereken önemli günlerdesiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülüp geçmelisiniz. Kendinize özen göstermeyen boşvermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz. İyi bir dinlenmeyi artık hak etmiş bulunmaktasınız.

24 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

24 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, arkadaş ortamlarınızda heyecan verici fikirler devrede olacak. Geleceğinizle ilgili önemli konuşmalar sizi destekliyor. Maddi konuların canınızı sıkmasına izin vermeyin.

24 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Havacılık, astroloji, astronomi gibi konularda merak, öğrenme isteği ve arzusu duyabilirsiniz. Hatta bu konularla ilgili eğitim alanlarını araştırabilir, kayıt bile yaptırabilirsiniz. Özellikle toplumu ilgilendiren özgürlük temalarında hukuki yaptırımların destekçisi olabileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Uçak yolculuklarına çıkmak için arzulu olabilirsiniz. Çok fazla eleştiri alabileceğiniz veya çok fazla eleştiri yapabileceğiniz bir gün. Fakat dikkat ediniz ve sözlerinizle kalp kırmayınız. Bu etki dört gün sürecektir. Bilhassa arkadaş ortamlarında dikkatli olunuz. Astroloji astronomi

24 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınız kurcalayan konular varsa, bunlara ışık tutmak için bazı kişilerle görüşmeler yapabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Geniş perspektifiniz, olayları çok daha doğru biçimde anlamanızı ve gördüklerinizi de net biçimde ifade etmenizi sağlayabilir.

24 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 13" R
Ay
Balık
21° 53' 23"
Merkür
Koç
18° 58' 22"
Venüs
Boğa
05° 56' 42"
Mars
Koç
02° 49' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 46"
Satürn
Balık
16° 55' 14"
Uranüs
Boğa
22° 34' 39"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 59"
Lilith
Başak
23° 46' 59"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>