İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşamdaki kazanımlarınızın, doyumlarınızın kendi eseriniz olduğu şeklindeki genellemenize aşk yaşamınızı dahil etmemelisiniz. Mutluluğunuz tek başına sizden kaynaklanmıyor.

Sizden daha yetkili birinin yanlış tespitlerine biraz kolay ortak oluyorsunuz. Çok yürekli ve atak görünüşünüz,ilişkilerinizde aranılan biri olduğunuz düşüncesi uyandırıyor.

Yerinde öngörülerinizi frenleyen abartılı bir sağlamcılığınız var. Bugünlerde ikili görüşmelerde size kaçırılmaz fırsatlar sunulabilir. Düşünmeye değer bulacaksınız.

Bugün bir yakınınız size üstü kapalı uyarılarda bulunabilir. Bu uyarıları dikkate almanız sizin açınızdan faydalı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok içinizden gelmese de görev gibi gördüğünüz bir ziyareti gerçekleştirmeniz gerekecek. Bir yakınınızın küçük bir sağlık problemi nedeniyle geçici endişeler yaşayabilirsiniz. Yakın zamanda alacağınız bir haber, sizi yapmak istediğiniz planlardan uzaklaştırabilir. Ama bu uzaklaşma planlarınızın iptali anlamına gelmeyecek, rahat olun,

25 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 08:56-13:06 arasında Ay-boşluk sürecini, hoşumuza giden aktivitelere ayırabiliriz. Sözgelimi bir arkadaşınızla sohbet etmek gayet faydalıdır. Saat 13:06 Ay-Balık burcu seyri, rehavet yaratabilir. Bunu göz önüne alarak hareket edelim. İş hayatınızdan ailevi konulara kadar her bir noktayı gözlemlemeye çalışın. Endişeli olmayın ama mutlaka gerçekçi düşünün. Saat 13:17 Güneş-Venüs kavuşumu, yeni bir girişim, ilişki, yenilik anlamındaki gelişimleri gösterse de, öncelikle ne kadar tutarlı, doğru mu, getirisi ne olur, sağlam mı diye bir bakalım. Kısa vadeli olma ihtimali varsa, ona göre bir değerlendirmede bulunalım. Evet bir hava değişimi, bir hareketlenme istiyoruz. Fakat bu hareketliliğin köklü olmasında yarar var. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi ve yerleşim yerinizle alakalı konuların, titizlikle ve geleceğe dönük bir şekilde gözden geçirilmesini gerektiriyor. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

25 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyi erteleyip ailenle vakit geçirebilirsin. Kendini dış dünyadan soyutlamak isteyeceğin bir gündesin.

25 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görüşmelerinizde ikna ediciliğiniz ön planda olacaktır. Aşkta kararsızlık yaratan davranışlara dikkat!

25 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın kendinizi daha sorumlu hissettiğiniz durumlar içinde olabilirsiniz. Ancak fazla yüksek beklentiler içinde olmamalısınız.

25 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alışveriş konusunda ailenizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Evli arkadaşınızın sizle dertleşmesi kafanızı biraz karıştırabilir.

25 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dışarıda geçirilen vakitler bir süredir düşük olan enerjinizi yükseltebilir. Sıkıntı yaşadığınız bir arkadaşınızla bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Eski arkadaşlarınıza güvenmelisiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün öğle saatlerinden itibaren meslek alanınızla ilgili konularda sezgilerinizin gücü ile başarı sağlamanızın kolaylaşacağı etkiler mevcuttur.Bilhassa hukuki ilişkilerinizi toparlayabileceğiniz ziyaretler düzenleyebilirsiniz. Mesleki gelişiminizle ilgili zihniniz yoğun olabileceği gibi projeleriniz de değerli bir mantık gücüne sahip olacaktır. Metafizik, ölüm, hurafeler ve doğaüstü gerçeklerle ilgilenebileceğiniz ve konsantrasyonunuzun yüksek olacağı bir cumartesi günü deneyimliyor olabileceksiniz. Takıntı durumuna müsaade etmemelisiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm vaktinizi rutin işlerinize ve bunların detaylarına ayıracağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. Kendinize, özel hayatınıza veya hobilerinize zaman bulamayabilirsiniz. İşleriniz sizi sıksa bile, bugün hiçbir şeyi ertelemeyin.

25 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 49' 06" R
Ay
Balık
29° 23' 09"
Merkür
Koç
19° 18' 59"
Venüs
Boğa
06° 34' 41"
Mars
Koç
03° 12' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 60"
Satürn
Balık
16° 57' 48"
Uranüs
Boğa
22° 36' 26"
Neptün
Balık
29° 02' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 41"
Lilith
Başak
23° 50' 24"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>