İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde çevrenizi kuşatan aşk öğretilerine kulaklarınızı kapalı tutmalısınız. Duyguları esas alıyor, ilişkide göremediğinize inanılan birçok şeyi ayrıntı olarak değerlendiriyorsunuz.

Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an evvel yok etmelisiniz. Zaman içersinde ulaşmayı hedeflediğiniz köşe noktalar, daha planlı bir koşuşturmacayı gerektiriyor.

Yapmak zorunda kalacağınız bazı masraflarla, bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak. Bugünlerde abartılı, düşsel bulacağınız bazı para diyalogları ciddiye alınmaya deyebilir.

Kendinizi yorgun ve halsiz hissetmenizin arkasında esas olarak, almakta zorlandığınız kararlar var Son günlerdeki bedensel yorgunluklarınız tamamen zihinsel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde dengelemeye çalıştığınız ilişkiler sizde belli yorgunluklar yaratabilir. Bunu bir karamsarlığa dönüştürmeniz, uzun süreli kopukluklara neden olacak. Tek başınıza hareket etmenizi doğru bulmadığınız bir oluşuma paydaş arama çabalarınız, bugün karşılığını bulabilir. Bu yakınlaşmadan beklentilerinizi amacından saptırmamanızda yarar var.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 08:45 Ay-Mars kavuşumu  ilişkinizle alakalı konularda partnerinizin size karşı sınırlarını aşacak tarzda hareket etmesine, sizin de buna karşı kayıtsız kalmayarak tepki göstermenize neden olabilir. Belli bir huzursuzluk yaratır. Abartılı hareketlerden mutlaka kaçınılmalı, gerekiyorsa bu saatlerde tartışmamaya, birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışmakta yarar vardır. Bu görünüm özellikle spor aktivitelerinde karşı tarafı yenebilmek için verilen mücadelenin göstergesidir. Ancak insan ilişkilerinde biraz dikkatli olmakta yarar vardır. Bu etki altında tartışmamalı, sakin olunmaya çalışılmalıdır. Saat 14:26 Ay-Neptün görünüm etkisi altındahayatımız ve ilişki meselelerinde sağlıklı bir karar vermek kolay gözükmüyor. Saat 18:42 Ay-Jüpiter görünümü, başta ailemiz olmak üzereveya özel ilişkimizle alakalı konuları incelememizin işaretçisidir. Huzur ve güvenlik adına düşünürüz. Açık ve net, samimiyetin, hoşgörünün olduğu bir dünyada yaşamak isteriz. Bu olgular hayatımızda yoksa huzursuz oluruz. İnce eleriz, sık dokuruz. Bu kendimizi rahat hissetmek ihtiyacımızın göstergesidir. Saat 22:47 Ay-Satürn kavuşumu ilişkimizi hem ciddi şekilde ele almamızı hem de gerçekçi düşünmemizi gerektiriyor. Ne fazla iyimseriz ne de çok fazla zorlanmaktan hoşlanacağız. Evet, beraberliğimize tabii ki önem veriyoruz. Fakat partnerin baskılayıcı tavrı bizi iki misli yorabilir.Olumlu yönde değerlendireceğimiz bir hafta geçirmemiz dileğimle,

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir gün. Olayların duygusal yönleri canınızı sıkabilir fakat karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız var.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca içinizde sakladığınız düşünceleriniz veya söylemediğiniz laflar sizi rahatsız etmeye ve kendisini dışarı vurmaya başlayabilir. Yüzleşmekten korktuğunuz düşüncelerinizle yüzleşebilirsiniz. Görmezden gelerek çözmeye çalıştığınız sorunlar nedeniyle hayalkırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ancak, güvendiğiniz kişilerin yardımıyla farkındalığınız ve çözüm üretme kapasiteniz artıyor. Yazdığım başlıklar 28 Nisan'da geri harekete geçecek Merkür gerilemesinin etkisi. Gerilemenin iletişimsel sorunlar, bilgisayarlar, elektronik ve elektrikle ilgi problemler, kaybolan evraklar v.b. etkilerini haftalık yazımdan okuyabilirsiniz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Nisan 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden sıkışmış hissedebilirsiniz. Karşıdan gelecek tepkilere hazırlıklı olmalısınız. Bazı olaylarda ani kararlar sizi zor duruma sokabilir. Endişelerinizi arttıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Kazalara karşı dikkatli olun.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyin mükemmel olmasını istiyorsunuz yaşamınızda. Ama buna rağmen gereken çabayı sarfetmiyorsunuz. Tembelliğini bir tarafa bırakın artık.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim öğretim faaliyetleri yabancılarla yapılan işler konusunda başarı elde edebilir, görüşmelerinizden olumlu sonuç elde edebilir ve arkadaş çevrenizin desteğini görebilirsiniz. Akşam üzerinden itibaren ilişkilerinizde olumlu diyaloglar geliştirerek sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir zamandasınız.

25 Nisan 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda tavırlarınız özgürlükten yana olacak. Bu, bazı sıkışmalara ve anlaşmazlıklara neden olabilir. Biraz fedakârlıkla, sevdiğiniz insanla bir hareket edebilir ve verimli olabilirsiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eşiniz veya ortağınızla yeni deneyimler ve ortamlar keşfetmek isteyebilirsiniz. Denenmemiş bir konuda yol alabilme isteği taşıyorsunuz. Gün içindeki ilişkilerinizde duygularınız bir parça gerilime doğru kayabilir. Hislerinizde abartıya kaçabilecek yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Özel ilişkilerinizde daha tartışmacı ve savunmacı bir tutum içine girebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Yay burcunda kalacak. Bugün kolay kolay yerinizde duramayacağınız, oldukça hareketli olacağınız, canınızın istediği şeyleri yapmak üzere özgür kalmak isteyeceğiniz, yapılması gerekli işlere odaklanmakta zorlanabileceğiniz bir gün. İç mekanlardan ziyade geniş, ferah, havadar alanlara çıkmak görev ve sorumluluklardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Otorite figürleri ile fikir ayrılıklarına düşmek mümkün. Disiplinli, sebatlı ve odaklı olmakta güçlük çekebilirsiniz. En iyisi çalışmaya sık aralar vererek, arada yürüyüş yaparak veya zihinsel anlamda monotonluktan kurtulmak için farklı konularda okuyarak, izleyerek ve sohbet ederek bu günü en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Yollarda ve trafikte hızdan uzak durun. Ani hareketler yapabilecek sürücülere karşı dikkatli olun.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinizle alakalı bağlantılarınızın veya özel yaşamınızdaki bir ilişkinin niteliği, çok daha ciddi bir boyut kazanabilir. Kendinizi, bir anda, hayatınızı değiştirebilecek önemli bir kararın arifesinde bulabilirsiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 45' 28"
Ay
Kova
28° 42' 03"
Merkür
Koç
18° 00' 21"
Venüs
Boğa
03° 57' 38"
Mars
Koç
01° 34' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 07"
Satürn
Balık
16° 47' 03"
Uranüs
Boğa
22° 29' 05"
Neptün
Balık
28° 58' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 37"
Lilith
Başak
23° 36' 15"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>