İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Bugün, sevdiğinizle ilgili hoş haberler alabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir gününüzdesiniz.

Son zamanlardaki aksaklıklar pek uzun sürmeyecek gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz. İş yerinizde ortada dolaşan söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz.

Mali durumunuz sandığınız kadar kısa vadede sevinç getirmeyebilir. Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanız yarar getirebilir.

Daha iyi bir gözlemci olabilirseniz, bazı tesadüflerin size yarar getirebileceğini göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize sakladığınız küçük çaplı problemlerinizi deşifre etmenizde bir sakınca yok. Bugünlerde sizinle ilgili bazı düşünceler, dolaylı olarak size iletilebilir. Tek başınıza üstlenmekten çok çekindiğiniz bir sorumluluk karşısında harikalar yaratıyorsunuz. Sevecenlikle yaklaştığınız bu ilişkide, sizi onurlandıracak gelişmeler var, duygulanacaksınız.

26 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 09:43 Ay-Mars görünümü,ve özel hayatımızla ilgili konular, sağlığımızla ilgili meseleler üzerinde ciddiyetle durmanın önemini işaret ediyor. Evet bir yandan hassasız ancak problemleri bu hassasiyetle ele almak bize yarar sağlamaz. Yapmamız gereken, gerçekçi tespitlerde bulunmak ve bunları çözmeye çalışmaktır. Saat 11:23 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Büyüklerinizle olan ilişkiniz, yavrularınızla olan temasınız, hayatın güzel taraflarıyla olan irtibatınız açısından bu enerjiler son derece yararlıdır. Hayatın anlamı, değerleriniz konularında iyimser düşünebilir, yüreğinizin içinde huzuru hissedebilirsiniz. Saat 18:06 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu zihnimizi aydınlatıcı, hedefimize varma arzumuzu destekleyicidir. Evet siz, hızlı düşünüyor, çabucak öğreniyor ve kendinizi farklı bir şekilde ifade edebilecek hale geliyorsunuz. Yazarak, konuşarak, bizzat insanlarla bir araya gelerek toplumsal konularda ilerici görüşlerinizle ilgi uyandırabilirsiniz. Saat 22:52 Ay-Pluto görünümü,ve finansal konularda daha derinlikli düşünmenin önemini vurguluyor. Özellikle ortaklık veya evlilikle ilgili finansal paylaşımlar, ödemelerle ilgili meseleler bir hayli önemli. Ruhunuzu sakinleştirici, keyfinizi yerine getirici, mutlu edici ve gülümsetici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

26 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin kişiyle tartışabilirsin. Seni güven konusunda tatmin etmediği sürece konuyu alttan almaya niyetin yok.

26 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenize verdiğiniz önemi özel hayatınızdaki kişiye de göstermelisiniz. Sahip olmak istediğiniz şeyi tüm kararlılıkla seçin.

26 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi zapt etmeniz pek kolay olmayabilir ve duygusal açıdan yönsüz hissedebilirsiniz. Çift durumların farkında olmalısınız.

26 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizde hissettikleriniz ile dışarıya yansıttığınız şeyler çok farklı. Yüreğinizde kopan fırtınaları saklamak yerine insanlara kendinizi açın.

26 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki ani hareketlilik, arkadaşlarınızın  ani, beklenmedik tepki ve davranışlarından etkilenebilirsiniz. Sıradışı fikirlerinizi, yenilikçi tutumunuzu biraz beklenmedik, sert veya ani şekilde ortaya koyabilirsiniz.

26 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı bir gün geçirebilirsiniz. Kafanıza göre hareket etmek isteseniz de arkadaş gruplarınızla birlikte planlar yapacaksınız. Duygularınızdaki zenginlik sizi ilginç kılabilir. Gün içinde önemli ve farklı konuşmalara açık olun.

26 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meslek alanınızda yaşadıklarınızla özel hayatınız arasındaki uyumsuzluk bugün biraz daha gözünüze batabilir. Fedakarlık gösterdiğiniz konularda ne derece karşılığını aldığınızın sorgulamasını yapabilirsiniz. Maddi olarak tatmin duygusu yaşıyor olsanız da bireysel olarak özgürlüğünüzün kısıtlandığı ve kendinize zaman ayıramama gerçekliğini fark edebilirsiniz. Üç gün boyunca sezgisel yoğunluğunuz sayesinde mesleki ideallerinize yönelmek ve bunları şekillendirmek için hamlede bulunmaya fırsatınız olacaktır.

26 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızdaki yakın ilişkilerde bazı beklenmedik gelişmeler yaşamanız mümkün olabilir. Bu gelişmeler nedeniyle, yeni görevler veya sorumluluklar yüklenmek zorunda kalabilirsiniz. Bunların sizi gerilime sokmasına izin vermeyin.

26 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 34' 58" R
Ay
Balık
25° 50' 09"
Merkür
Koç
19° 09' 07"
Venüs
Boğa
06° 16' 43"
Mars
Koç
03° 01' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 35"
Satürn
Balık
16° 56' 35"
Uranüs
Boğa
22° 35' 35"
Neptün
Balık
29° 02' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 53"
Lilith
Başak
23° 48' 47"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>