İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İletişim Kurmakta Zorlanıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2024, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak kendinizi geriye çekme ihtimaliniz var. İlişkinizde var olan problemleri çözüme kavuşturmak için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor.

Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçının. Belirsizlikler sizi çok fazla zorlayabilir. Her şeyi bir düzen içerisine sokmaya çalışın.

Maddi anlamda ufak tefek pürüzler gündeme gelebilir. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayalini kurduğunuz ev, iş, aşk, aile ortamı ya dakoşulları konusunda daha net adımlar atmak isteyebilirsiniz. Belki bir hayal panosu, belki istediğiniz konuyla ilgili bir eğitim bugün gündeminizde yer bulabilir. Kendinizi dolduracağınız iyi konular seçmenin her şeyin seyrini değiştirebileceğini unutmayın.

26 Mart 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcu için iletişim becerileriniz sayesinde ön plana çıkabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla iletişiminiz güçlü olacak ve fikirlerinizi net bir şekilde ifade edebileceksiniz. Yaratıcı düşüncelerinizi paylaşmak için harika bir gün olabilir. Aynı zamanda, sosyal çevrenizle keyifli etkileşimler yaşayabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kendinizi ifade etmeye odaklanın ve enerjinizi olumlu şekilde kullanmaya çalışın. Hayatınıza pozitif ve neşeli bir hava getirebilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kariyer yaşamın adına özel bir süreç başlıyor. Özgeçmişini vebaşvurularını mutlaka yenile, telefonunu ve e-postanı sürekli kontrol et. Geleceğin adına önemli görüşmeler yapabilirsin. Merakına engel olamayışın, yanlış anlaşılmana neden olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle iletişim kurmakta zorlanabilirsin.

26 Mart 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beraberkurma fikrinizin olduğu kişilerle görüşüp bir planlama yapabilirsiniz. Anlayan ve beraber hareket edebilen iki insanın yapamayacağı bir şey olmadığını düşünerek birbirinizi cesaretlendirebilirsiniz. Şeffaf bir başlangıç yapmak, gidişatın da öyle olmasını sağlayacaktır. 

26 Mart 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz insanlara program yapabilirsiniz. Gün içindeki değişiklikler yeni kararlar almanıza neden olabilir. Çocuklarınızın yaptığı aktiviteler ilgili işler çıkabilir. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

26 Mart 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda güçleneceğiniz bugünlerde başkalarına da yardımcı olabilirsiniz. İş hayatınızda bir erkek vesilesi ile atacağınız bir adım başarılı sonuçlanabilir.

26 Mart 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafana koyacağın her şeyi gerçekleştirmek mümkün olacak senin için. Eğer bugün sonuçları alamamış olsan bile ileride çok güzel gelişmeler yaşayabilirsin. O yüzden bugünden kararlar almaya bakmalısın.

26 Mart 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, romantik bir ilişkiyle ilgili bazı aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Özel bir ilişki, arayış veya yaratıcı proje bir dönüm noktasına ulaşabilir. Ayrıca eski konulara dair yeni bilgiler gün yüzüne çıkıyor. Duygular bugün baskın olabilir ancak iyi bir şekilde yönlendirilirlerse sizi önemli değişiklikler ve ayarlamalar yapmaya da motive edebilirler. Bir şeyden vazgeçmek, hayatınızda yeni güzelliklere yer açar. Bugün belki tüm yanıtları henüz bulamayacaksınız ancak kesinlikle işe yarar bazı ipuçları edineceksiniz.

26 Mart 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatında doğru sözlü, dürüst ve objektif olduğunda tüm kararlar senin lehine oluyor. Mahkemen varsa onu kazanıyorsun. Bu nedenle içsel muhakeme yap ve empati kur. Böylece kurtuluş ve diriliş hızla sana geliyor.

26 Mart 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

26 Mart 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgili ani beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

26 Mart 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin bazı davranışlarını ve sözlerini yanlış anlamanız kıskançlık duyguları yaratıyor. Ayrıca bu konuda sizi destekleyenler de var. Sağlıklı düşünmeye çalışmalı ve ilişkinizi şekillendirebilecek olayları iyi değerlendirmelisiniz. İş hayatınızla ilgili önünüze çıkan fırsatlar hiç de azımsanacak gibi değil. Geleceğe daha güvenli ve iyimser bakmaya çalışın. Finans konularında geçmişte kalan olumsuzluklarla ilgili, önümüzdeki günler içinde sizi etkileyecek duyumlarınız olabilir.

26 Mart 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 29" R
Ay
Oğlak
15° 58' 31"
Merkür
Koç
16° 39' 09"
Venüs
Boğa
00° 09' 11"
Mars
Balık
29° 11' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 30' 53"
Uranüs
Boğa
22° 18' 29"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 12"
Lilith
Başak
23° 15' 41"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>