İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ufak, tefek problemleri aşmanız çok mümkün görünüyor. Umudunuzu beslemeyi sürdürmelisiniz. Akşam saatlerinde ona küçük bir sürprizle yaklaşabilirsiniz. Alacağınız tepki, sizi yönlendirecek.

Yeni desteklere ve arkadaşlıklara ihtiyacınız var. Birikmiş sorunlar, yeni tartışmalarla yeniden karşınıza çıkabilir. Üstesinden ancak soğukkanlılığınızla ve çalışkanlığınızla geleceksiniz.

Bugün bazı ani ihtiyaçlar ortaya çıkabilir. Birikiminizi en gerekli durumlara saklamanız, bu ihtiyaçlar karşısında kararsızlık yaşamanıza neden olacak. Bir ek gelir müjdesi alabilirsiniz. Tedbirli davranmanızın karşılığını göreceksiniz.

Kendinizi ifade güçlüğü çektiğiniz konuda, sizi bağlayan duygusallıklardan arınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde uzakça bir yere kısa bir yolculuk yapabilirsiniz. Görmediğiniz, bilmediğiniz yerler sizi heyecanlandıracak. Eş, dost konularında oturmuş ilişkiler, bugünlerde biraz hassasiyet gerektiriyor. Yaşamınızı bir yönüyle yenileme düşünceleriniz, ihtiyaçtan değil de, özgürlük duygunuzun kışkırtmalarından kaynaklanıyor gibi görünüyor.

27 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 09:27 Ay-Chiron kavuşum etkisi, işimiz, toplum içindeki konumumuzla alakalı meselelere bir hayli önem vermemizi sağlıyor. Huzurlu bir ortam arayışımız bir hayli yükseliyor. Rehberlik hizmetleri, alternatif yöntemler, insanlara destek olma yönünde işler ilgimizi çekebilir. Biz de aynı şekilde, zayıf yönlerimizi güçlendiren kişi ve alanlara ilgi duyabiliriz. Saat 13:19-17:11 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Ani kararlar veya fazlasıyla iyi niyetli düşünmek, hislerimiz doğrultusunda kararlar vermek bizi zorlayabilir. Yenilik içeren kararlarımızı gözden geçirmek faydalıdır. Duyguların esiri olduğunuz zaman, gözünüzün önündeki hakikati görmeniz zor olur. Bu durum tabii ki yanlış bir saptamada bulunmanıza yol açabilir. Saat 17:11 Ay-Koç burcu geçişi, gücünüzü herkesin yararına olacak şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bir yerde haksızlık mı var. Hemen müdahalede bulunur, savaşırsınız. Herkesin sizin gibi bir dosta, arkadaşa ihtiyacı olduğunu düşünürsünüz. Bu saatlerde sizi aktif olarak her yerde görebiliriz. Saat 19:44 Mars-Neptün arasındaki görünüm, ideallerinizi, geleceğinizi sağlam temeller üzerine oturtabilmek, maddi kazanç elde etmek ve huzurlu bir yaşam sürebilmek amaçlı gözden geçirmelerin işaretçisidir. Saat 22:59 Ay-Venüs kavuşum etkisinde, başkalarının veya kendinizin hakları konusunda bir hayli savaşçısınızdır. Ayrıca ilişki kurma biçiminiz gayet olumludur. Bir çok kişi sizi takip edebilir, başarılı bulabilir. Bu oluşum zevklerinize olan düşkünlüğünüzün de işaretçisidir. Aşkta sizi şanslı ve aktif kılabilir. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

27 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusallığın seni keskin konuşturabilir. Sorumluluk almak ve gelecek planları yapmak istemeyebilirsin.

27 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenize verdiğiniz önemi özel hayatınızdaki kişiye de göstermelisiniz. Sahip olmak istediğiniz şeyi tüm kararlılıkla seçin.

26 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için çaba gösterebilirsiniz. Bazı çabalarınızı somutlaştırmakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizi öğle saatlerinde tamamlayabilirsiniz. İlişkilerinizde daha kabullenici davranacağınız süreçten geçiyor olabilirsiniz. Akşama doğru göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Haraketli zamanlar geçirebilirsiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinize söz geçiremiyorsunuz. Biten bir şeyin üzerinde fazla durup ve konuşmanın bir manası yok. Önündeki güzel günleri hayal edin yeterli. Yeni aşk geliyor.

27 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim öğretim faaliyetleri yabancılarla yapılan işler konusunda başarı elde edebilir, görüşmelerinizden olumlu sonuç elde edebilir ve arkadaş çevrenizin desteğini görebilirsiniz. Akşam üzerinden itibaren ilişkilerinizde olumlu diyaloglar geliştirerek sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir zamandasınız.

27 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde duygusal olarak kararsızlıklarınız yüksek olabilir. Farklı sosyal aktiviteler ilginizi çekebilir. Maddi olarak kazandığınız müddetçehayatınızda yeni işlerin sorumluluğunu alabilirsiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sabah saatlerinden itibaren meslek alanınızla ilgili konularda sezgilerinizin gücü ile başarı sağlamanızın kolaylaşacağı etkiler mevcuttur. Birlikte hedefler konulabilecek arkadaşlık ilişkilerine başlamak için uygun bir sürece giriyorsunuz. Bilhassa anneniz ile ilişkilerinizi toparlayabileceğiniz bir ziyareti düzenleyebilirsiniz. Mesleki gelişiminizle ilgili sezgileriniz yoğun olabileceği gibi projeleriniz ilham verici bir hayal gücüne sahip olacaktır. Toplumsal etkinliklerde motivasyonunuzun ve hareket enerjinizin arttığı bir süreçtesiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş ve akraba ilişkileriniz ile iletişimleriniz, bugün, sizi en çok dinlendirecek ve keyiflendirecek kavramlar olacaklardır. Gerginlikten uzak kalmanız, iyimser bir ruh hali içinde biraz rahatlamanız mümkündür.

27 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 51" R
Ay
Balık
28° 03' 59"
Merkür
Koç
19° 15' 18"
Venüs
Boğa
06° 28' 00"
Mars
Koç
03° 08' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 44"
Satürn
Balık
16° 57' 21"
Uranüs
Boğa
22° 36' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 24"
Lilith
Başak
23° 49' 48"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>