İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Harekete Geçiyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınız ifade ederken abartıdan kaçınmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiye tutamayacağınız sözler vermekten kaçının. Daha dengeli olmaya çalışın.

Mesleki olarak biraz olsun kendinizi geriye çekebilirsiniz. Ufak tefek problemlere çok fazla takılı kalmamaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Daha dengeli ve tutarlı olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeteri kadar başarılı olamadığınızı düşünebilirsiniz. Bu sizi pes etmeye götürüyorsa kendi kendinizi manipüle ediyorsunuz demektir. Bugün sorumluluklarınızın farkına daha iyi vararak hemortamınızda hem de kendi günlük düzeninizde yenilikler yapabilirsiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınız, yaşam alanınızın düzeni veya sağlık konuları gündemde olabilir. Evcil hayvanlarınız varsa onlarla ilgilenmek gerekebilir. Önemli kişilerle görüşmek ve kalıcı olmasını istediğiniz kararlar için uygun bir gün değil. Ertelediğiniz işlerinizi bugün bitirebilirsiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güne uykusuz uyanabilirsin. Bu durum seni dalgın ve gergin yapabilir. Özel sektörde çalışıyorsan, çalışma ortamındaki rekabet seni de harekete geçirebilir. İş arayışında olan bir İkizler burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişinin referansı yeni bir işin habercisi olabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir İkizler burcuysan, ona duyduğun özlem artabilir.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz dinlenmekten zarar gelmez diye düşünerek bugünü daha sakin geçirebilirsiniz. Motivasyonu yüksek insanlarla bir araya gelebilir, yeteneklerinize göre çalışmalar yapabilirsiniz. Yaşam koşullarınızı yenileyebilirsiniz. 

27 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Planlarınızdaki değişiklikler nedeniyle toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Öğleden sonra fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün cesur olmak sizler için yerli bir adım olacaktır. Cesaretiniz sizleri yeni bağlantılara itebilir. Cesur bir siz, beraberinde özgüvenli bir tutum ve başarı getirecektir.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni şeyler denemekten çekinmemelisin. Kendini ne kadar ifade edersen o kadar güzel sonuçlar elde edeceksin. Bunun için de daha farklı yollara başvurman gerekebilir. Kendini maceraya aç biraz.

27 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün doğal olarak olumlu bir ilgiyi kendinize çekersiniz. Gün enerji saçabilirken, yeni düşünme yollarından veya yeni yaklaşımlardan da ilham alabilirsiniz. Nitekim, bir karara çok hızlı atlamamaya çalışın. Tutarlılık bugün bazen zorlayıcı olabilir ancak seçeneklerinizi keşfetmenin ve onlara bağlı kalmadan önce fikirlerle oynamanın faydasını görebilirsiniz. Bir durumdan biraz uzaklaşmak, şüphelerinizi ortadan kaldırmak veya olaylara yeni bir açıdan bakmak için ihtiyacınız olan şey olabilir.

27 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel paylaşımlarınız konusunda daha dikkatli ve dengeli olmaya çalışın. Hata yapmadığınız sürece istediklerinize ulaşmanızın daha kolay olabileceğini unutmamanız gerekiyor. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik uğraşlarınız ön plana çıkabilir. Ayrıcahayatınızda kalıcı güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlgi duyuyor, bunu sezdirmemeye çalışıyorsunuz. Onun sempatik davranışları sizi günden güne aşka doğru götürüyor. İş yaşantınızda isteksizliğiniz veriminizi düşürüyor. Çok güvendiğiniz bir dostunuzdan alacağınız bazı haberler henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Parayla ilgili kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Sonradan çok üzülürsünüz. Yemek saatleri dışında sürekli bir şeyler atıştırma huyunuzdan vazgeçin.

27 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 55" R
Ay
Oğlak
16° 32' 06"
Merkür
Koç
16° 39' 58"
Venüs
Boğa
00° 12' 16"
Mars
Balık
29° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 31' 06"
Uranüs
Boğa
22° 18' 37"
Neptün
Balık
28° 53' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 21"
Lilith
Başak
23° 15' 58"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>