İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yeni ilişkiler kurabilir ve farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte güzel günler geçiriyorsunuz fakat özel hayatınızı çevrenizle fazla paylaşmamaya özen gösterin.

İş yaşamınızda bugün bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fikirlerinizi bugün iyi bir şekilde ifade edebilirseniz, yeniolanaklarıyla karşılaşmanız söz konusu olabilir.

Maddi durumlarda bazı sorunlarla karşı karşıya kalacağınız bir gündesiniz. Harcamalarınızı borçlarınızı ödemek üzere yoğunlaştırmanız söz konusu olabilir.

Bugün insanlarla iletişim konusunda şanslı bir gündesiniz. Kendinize bazı yeni ortaklık ve dostluklar edinebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize yönelik fikirlerinize yön verebileceğiniz ve düşünmek için bol bol fırsat bulabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bugün aile ortamında yaşayacağınız olaylar, geleceğe büyük umutlarla bakmanıza neden olabilir. Moraliniz düzelecek. Maddi yönden zor durumda olan bir yakınınızın dertleşme isteğine kalmayacaksınız. Duygusal hayatınız olumlu bir şekle bürünecek. Rasyonel yaşam tarzı size göre değil.

27 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 27 Temmuz saat 23:22 Kova burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, sizin hayata bakış açınızı, yaşadığınız toplum ve dünya hakkındaki görüşlerinizi yeniden gözden geçirmenizi sağlayıcı bir etkidir. Tabii ki şu aralar Mars, iki ayrı burçta geriliyor. Durum böyle olunca Ay Tutulması kendi içinde belli bir hassasiyet yaratıyor ve size beklemede kal ve gözlemle diyor. Bu gözlemleme çok önemli. Çünkü her şey değişebilir, yenilenebilir, olgunlaşabilir. Finansal konular da bundan nasibini alır. Olumsuz düşünmeyin. Bütün bunlar zaten gereken gelişmelerdir. Uranüs Boğa burcunda ileri geri hareketleriyle kendinizi aşmanızı, gelecek düşlerinizi tasarlamanızı sağlayacak. Sizler bu Ay Tutulmasında, eğitimdenhayatına, girişim ve uygulamak istediğiniz yeniliklere hemen karar vermek yerine, bir daha ele alacaksınız. Bu sizi yıldırmasın. Bilakis, trendler, dünya, hayat, felsefe, dini, yerleşim yeri, genişleme, büyüme hakkındaki görüşlerinizi kafanızda oturtacaksınız. Bu bir tasarım süreci gibi düşünün. Öğrenin, geliştirin ve sonra uygulamaya koyun. Yavaş hazmederek, derinlikli gözlemde bulunun. Öyle gelişmeler olur ki, farklı bir yol belirir önünüzde. Ben bunu hiç düşünmemiştim dediğiniz yenilikler yaşanır. Kulaktan dolma değil, bilakis görerek, dokunarak, araştırarak bilginizi derinleştirin. Sığ düşünceler değil, global bir dünya görüşüyle hayata bakın. Sadece kendiniz ve yaşadığınız ülke, toplum değil, büyük bir gezegende nefes alıyoruz. Entelektüel bakış önemli. Tecrübe etmek en doğrusu. Eylül ayında Mars bu konularda adımların atılmasında size destek olacaktır. Öğrendiklerinizi kendi çevrenize aktarır, şimdikinden çok daha özgüvenle ilerlersiniz. Gönülden sevgilerimle,

27 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Tutulması gerçekleşiyor ve iletişim gezegeni Merkür geri hareketine başlıyor. Hukuk sektöründe ya da bir kamu kuruluşunda çalışıyorsan, gün içinde gündem çok hızlı değişebilir. Duygularındaki değişimle sevgiline bazen sıcak davranıp bazen de uzak kalmayı seçiyorsun. Bu hareketlerin sevgilini ikilemlerde bırakıyor, bir karar vermelisin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, hoşlandığın kişi seni akşam yemeğine davet edebilir. Kendine zaman ayırmak, ailede çocuklar varsa onların ihtiyaçlarını karşılamak ön planda olacak. Biraz zor ama öğretici bir günün içinde olmak yorgunluğunu artırabilir.

27 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde sizi en fazla heyecanlandıran konunun ek kazanç ve gelirler olduğunu sizler de biliyorsunuz. Sosyal çevrenizdeki yakın kişilerin önerilerine uyarak atacağınız adımların sizlere mutluluk getirdiğini görerek yeni atılımlar yapmaya cesaret edeceğiniz gözükmektedir.

27 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işlerinizde detaylarla ilgilenmeniz mümkün. Zihinsel olarak motivasyonunuz yüksek olur. Yakın çevrenizi de her konuda motive etme yeteneğine sahip olursunuz. Hareketli ve yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İletişiminiz, ifadeleriniz net ve akıcı olur. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize edebilirsiniz.

27 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ konularda beklediğiniz desteği ailenizden bulabilirsiniz. Alacağınız desteği doğru yerlerde kullanın yoksa her şey eskisinden de kötü olabilir. Dengeleriniz birden değişebilir. Kritik bir zaman içerisindesiniz. Cesur olmak zorundasınız. Kaybedebileceğiniz her şeyi gözden geçirin. Sonuçta kazanan siz olacaksınız endişelenmeyin.

27 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz, seyahatler, eğitimler ve iletişim alanınız harekete geçerken, bu süreçte yakın çevrenizin birtakım problemleri size yansıyabilir. Hafta genelinde ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken ego savaşları ve güç mücadelelerinden uzak durarak, daha sakin, ılımlı ve dengeli iletişim kurmayı tercih etmelisiniz. Yeniayın en iyi haberi, Venüs ve Merkür'ün Satürnle olan uyumlu açısının sizinhayatınızda büyük bir açılım yapmanıza sebebiyet verebilecek olmasıdır. Bu süreçte başarılıgörüşmeleri yapabilir, zam alabilir, paranızda artış görebilir vehayatınızda yeteneklerinizle öne çıkabilirsiniz. Bekar olanlar için bu yeniayda yeni flört tekliflerini değerlendirmek faydalı olacaktır, zira uzun süreli ilişkiler kurmanıza sebep olacak görünümlerle gökyüzü sizi destekliyor olacak.

27 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tam Ay tutulması, sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, hukuk, ticaret alanlarınızı etkileyecek. Bu tutulmayla beraber bu alanlarda beklenmedik duygusal konu ve olaylara, geçmişten gelen eylemlerinizin sonuç ve kararlarına açıksınız. Bu konularda önemli gelişmeler yaşanabilir ya da bu alanda birtakım sıkıntı ve sorunlar varsa bu sıkıntı ve sorunların ön plana çıktığına şahit olabilirsiniz. Yine bu ay tutulması eğitimsel konuları hızlandırıyor. Eğitim hayatınızda alacağınız kararlar ve atacağınız adımlar çok önemli olacak sevgili ikizler

27 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Kova burcunda ay tutulması meydana geliyor. Zihinle duygular arasında sıkışıp kalacağınız bir gün.Bir yanınız sevgi ve aşkı doyasıya yaşamak isterken diğer taraftan akıl ve mantık hata ve yanlışları önünüze serebilir. Bu ikilemden kurtulmak için düşünceler duyguları aynı potada eritmek en doğrusu olacaktır.

27 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

27 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 42' 23" R
Ay
İkizler
12° 38' 29" R
Merkür
Koç
23° 30' 57"
Venüs
Boğa
12° 47' 42"
Mars
Koç
07° 05' 15"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 14"
Satürn
Balık
17° 22' 04"
Uranüs
Boğa
22° 53' 58"
Neptün
Balık
29° 10' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
21° 11' 09"
Lilith
Başak
24° 23' 59"
True Node
Koç
15° 13' 13"
Son Güncelleme : 09/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>