İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Düşüncelerini Dile Getiriyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınız ifade ederken biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmayı başarabileceksiniz.

Şartlar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansına sahipsiniz. Kendinize her açıdan güvenmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi anlamda biraz daha tutarlı ve tutumlu olmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel olarak zinde olmanız akıl ve beden gücü gerektiren işlerde daha rahat ilerlemenizi sağlayabilir. Kendinizi yetiştirme yöntemlerinizi zamana ve bedeninizin ihtiyaçlarına göre şekillendirmeli ve sürdürmelisiniz. Sektör ya da sorumluluk değişimi fikirlerini değerlendirebilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcu için iletişim becerileriniz ön planda olacak. Enerjiniz yüksek olacak ve sosyal ilişkilerde aktif bir rol oynayabilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ifade edebilecek ve karşınızdakileri etkileyebileceksiniz. Ancak, dikkat dağınıklığı yaşayabilir ve karar verme konusunda zorlanabilirsiniz. Bu nedenle, günlük planlarınızı önceden yapmak ve odaklanma konusunda çaba göstermek faydalı olacaktır. Hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projelere odaklanabilir ve ilham alabilirsiniz. Ayrıca, yakın çevrenizle iletişiminizi güçlendirmek ve fikir alışverişi yapmak da bugün size iyi gelebilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendine sınır koymadan düşüncelerini dile getireceksin. Sorun yaşadığın herkese karşı gardını almaya hazırsın. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, teknolojiden ve reklam sektöründen faydalanmak isteyebilirsin. Oldukça sosyal olacağın bugün uzun zamandır göremediğin arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kitap okumak, bir şeyler yazmak ya da izlemek için sevdiğiniz yerlere gidebilirsiniz. Kısa süreliğine de olsa, her şeyle bağlantıyı koparmak dinginleşmenizi, sinirlerinizi yatıştırmanızı sağlayabilir. Sosyal medya ve telefon kullanımınızı azaltmak gerekebilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yürüttüğünüz işleri tamamlayabilirsiniz. İyi hazırlanmış plan sizi gelişmenize neden olacaktır. Sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız da fayda var. İlgilendiğiniz konularda farkındalığınız artabilir. Küçük tartışmalar olabilir. Ev hayatınızla ilgili konuları sonuca bağlamak durumunda kalabilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüzün arttığı, psişik hassasiyetinizin geliştiği, çevrenize dair farkındalığınızın arttığını derinden hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrendekilere cömert olacaksın. Sadece parasal anlamda düşünme bunu. Manevi anlamda onların yanında olduğunu bilecek insanlar. Bu durum güzel arkadaşlıklar kurmana ve geliştirmene yarayabilir.

28 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi büyük hırslarla doldurabilir ancak bunlar için bir çıkış yolu bulmakta bazı zorluklar yaşayabilirsiniz sevgili İkizler. Aksiyonu arzuluyor olabilirsiniz ancak nereden başlayacağınızdan emin olamıyorsunuz. Dikkatinizi dağıtan şeyler etrafınızdaki alıngan veya hassas insanlar olabilir. Ayrıca, daha büyük hedeflerinizle veya dünyevi sorumluluklarınızla ilgili bir gerilim varsa hayal kırıklıkları tetiklenebilir. Neyse ki bu enerjiyi kendi avantajınıza kullanabilirsiniz çünkü hayal kırıklıklarının üstesinden gelme arzusu sizi büyük bir değişiklik yapmaya motive edebilir veya rahatsız edici bir durumu arkanızda bırakmanızı sağlayabilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat, onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

28 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

28 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca yurt dışı, eğitim, seyahat alanlarında destekleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatında ciddi değişiklikler gündeme gelebilir. Bu yeni durumların sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratmaması için daha dikkatli olmanız gerekiyor. Mesleğinizle ilgili kayıplar yaşayabileceğiniz bir gün. Problem ve güçlüklere dayanma azmini göstermelisiniz. Bu olaylar kendinize olan saygınızı kaybettirmesin, zamanla hepsinin çözüme kavuşacağına inanın. İş yaşamında doğabilecek maddi sıkıntılar, bireysel seviyede de yansımalarını gösterebilir. Hazmedilmesi zor olan besinlerden uzak durun.

28 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 56" R
Ay
Oğlak
17° 00' 07"
Merkür
Koç
16° 40' 39"
Venüs
Boğa
00° 14' 50"
Mars
Balık
29° 15' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 53"
Satürn
Balık
16° 31' 17"
Uranüs
Boğa
22° 18' 44"
Neptün
Balık
28° 53' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 28"
Lilith
Başak
23° 16' 12"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>