İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünkü şirinlilikleriniz de işe yaramayacak. Elinizden geldiğince bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorsunuz. O ise artık bağlılığınızdan kuşkuya düştüğünü, size eskisi kadar güven duymadığını açıkça dile getirdi.

Çok çalışıyorsunuz, bugünlerde kendinizi işe fazla kaptırdınız. Ne kadar işin gereği bu deseniz de, bugünlerdeki işkolikliğiniz bir şeylerden kaçışın göstergesi gibi görünüyor. .

Para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. İlk defa paranızı iyi değerlendirdiniz. Bu defa gelecekle ilgili pahalı beklentilerinize, kısmen de olsa bir finans sağlamış oldunuz.

Aylar önce bıraktığınız ve hala almadığınız emanetinizi şu günlerde almanız gerekiyor. Aksi takdirde emanetiniz size ait olma özelliğini kaybedecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta koç terazi aksında oluşacak ay tutulması diğer burçların aksine size olumlu katkılarda bulunacak. Dostlarınızla daha fazla bir araya gelme ve eğlenme imkanları yakalayacaksınız. Arkadaşlarınız sizeanlamında da aracılık yaparak yeni bir fırsat sunarak maddi durumunuzu düzeltmeniz için ellerinden geleni esiremeyecekler. Yalnız ikizler burcu üyeleri arkadaşları ile gidecekleri yerlerde yeni birileri ile tanışarak aşk anlamında da güzel başlangıçların oluşması ile yeniden hayattan zevk almaya başlayacaklar. Aşk sizi ayakta tutan, yaşama sevinci aşılayan bir duygu olduğu için neşenize ve mutluluğunuza diyecek olmayacak. Bazı hayallerinizi kolaylıkla gerçekleştirme fırsatları yakalayacaksınız. Aşk yaşamınızda doyuma ulaşmanızın sayesinde kendinizi işinize de kolaylıkla verebilecek ve yarım kalan işlerinizi de yoluna koyabileceksiniz. Pozitifliğiniz ile tüm çevrenize destek olacak adeta bir psikolog gibi başkalarının sorunlarına da yardımcı olabileceksiniz.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burcunuzun üzerinde ilerleyen Ay, Cumartesi günü boyunca, bunca zaman verdiğiniz mücadele, sabır ve emeğin  karşılığını almak ihtiyacınızın göstergesidir. Karşınıza çıkacak kişinin veya hayatınızda bulunan insanın size karşı sıcak, ilgili, sadık ve güvenilir davranmasını bekleyebilirsiniz. Saat 07:31 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle partnerinizle ve diğer kişilerle olan ilişkilerinize  mantıklı bir şekilde bakmaya çalışınız. Olgun ve ılımlı bir şekilde olayları ele aldığınızda altından kalkamayacağınız bir sorun kalmaz. Saat 20:18-4 Ekim saat 03:22  arasında Ay, burcunuz üzerinde boşlukta ilerleyeceğinden dikkatinizi dağılabilir. Aynı anda bir çok konuda düşünürsünüz, ancak hiç birinde kararlılık göstermezsiniz. Bir ilerleme sağlanmayabilir. Gecikmeler, yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Bir işe karar veririz ama son anda bir erteleme, bir engelle karşılaşmak mümkündür. Bazı sözler üzerinde hassasiyetle durabilirsiniz. Anlaşılmak istersiniz. Paylaşımlara önem verirsiniz. Ancak birilerinin akıl vermesinden, sözünde durmamasından dolayı kızabilirsiniz. Cumartesi gününüzü keyifli geçirmeniz dileğimle,

3 Ekim 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz veya yaratıcılığınızı kullanarak farklı şeyler deneyebileceğiniz, üretebileceğiniz ya da ihtiyaç duyulan alanlarda çözümler oluşturabileceğiniz hafta sonundasınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu her alanda yaratıcılığınızı yüksek kapasitede ortaya koyabilirsiniz. Farklı yöntemler, farklı bakış açıları, farklı fikirler veya farklı şeyler deneme zorunluluğu zekanızı göstermenizi ve ihtiyaç görülen her alanda çözüm üretmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda yoğun etkileşimlere açık bir gündeyiz. Arkadaşlarla bir araya gelebilir, sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebiliriz. Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir. Farklılıklara, rutinin dışında olaylara veya farklı şeyler denemeye açık bir sabah. Öğle sonrası saatlerde ve akşam ise, özel ilişkilerimizde sevgi alışverişlerine ya da aşk hayatımızı ilgilendiren olumlu gelişmelere açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzdan geçerken kişisel konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Kararsızlığınıza çare bulun.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemsediğiniz kişiler ile görüşebilirsiniz. Ciddi organizasyonlar içinde yer alabilir ve önemli kişileri bir araya getireceğiniz projeler yapabilirsiniz.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişiminiz artacak. Kalbinizi yerinden oynatacak heyecanlı haberler alabilirsiniz. Aşkta ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde her şey istediğiniz gibi olacak. Aileniz ve sosyal ortamlar arasında kalabilirsiniz.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para konularında fazlaca müsrif davranabilirsiniz, lüks harcamalarınız bu aralar artabilir, finansal anlamda fazlaca iyimser davranmak yerine harcamalarınızı kontrol altında tutmanızda yarar var. Çocuğunuz var ise onunla ilgili de olabilir bu harcamalar. Maddi anlamda riskli yatırımlar yapmak için pek ideal değil.

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

3 Ekim 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 00' 12" R
Ay
Yay
22° 08' 15"
Merkür
Koç
16° 11' 29"
Venüs
Koç
27° 55' 41"
Mars
Balık
27° 48' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 36"
Satürn
Balık
16° 21' 09"
Uranüs
Boğa
22° 12' 19"
Neptün
Balık
28° 49' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 03"
Lilith
Başak
23° 03' 40"
True Node
Koç
15° 27' 41"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>