İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz

İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli, daha resmi ilişkiler kurma çabalarınız sonuç vermiyor. Özlediğiniz ilişkiler doğallığınızla çakışmıyor.

Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Küçük hesapları bile önemser para ilişkileri içindesiniz. Ama sıkıntılar sonsuz değil.

İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı insanları daha iyi tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Bu, kendinize güveninizi zedelemese de, sizi fazlasıyla sarsabilir. Değer yargılarınıza göre bazı insanlar seçiyor ve onlarla ilişkinize abartı anlamlar yüklüyorsunuz. Değerlendirmelerinize ve seçimlerinize olan tartışılmaz inancınız, sonradan başınıza sorunlar açabiliyor.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 08:23 Boğa burcunda oluşacak Dolunay, iç dünyamızın derinliklerinde maddi-manevi güvencemizi sorgulayacağız. Bu bazen çocuklarımız, çocuk sahibi olma arzumuz veya aşk hayatımız,veya genel bir sorun nedeniyle de olabilir. Burada önemli olan önce kendimizi keşfetmek, olmayanları kafamıza sürekli takmak yerine, olan güzelliklerimizin farkına varmaktır. Çünkü hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Biraz içe dönüp, bunları keşfetmek size iyi gelebilir. Eğer son zamanlarda bir sağlık sorunumuz veya günlük yaşantımızı zorlayan bir durum varsa, siz bunu fazla endişeli ve çözümsüz gibi görerek olumsuz bir yargıda bulunuyorsanız, yanlış yapıyorsunuz demektir. Bir şeyleri eleştirmek yerine, sağlıklı çözüm bulmak en doğrusudur. Sosyal ilişkilerinizi, hedeflerinizi yenileştirin. Kendinize yeni yollar, yeni çözümler bulun. Yeteneklerinizi değerlendirin, körleştirmeyin. Eğer iç huzuru ve güvence arıyorsanız, bunu gerçekten istiyor musunuz diye kendinize sorun. Çok mu eleştirelsiniz, az mı beğeniyorsunuz, hiçbir şeyi beğenmiyor sürekli irdeliyor musunuz? Bunlara tarafsız şekilde cevap veriniz ki, hem aşk hayatınız düzene girsin hem de sosyal ilişkileriniz yenilensin. Bu Dolunayda güvence, dışarıdan ziyade önce kendi içimizde oluşmalıdır. Bunun için gerekiyorsa yardım istenmesi, destek alınması yerinde olur. Sırf güvende olayım diye, çocuk yapmak veya çocuklarınızdan medet ummak, sürekli aşk yaşamak sonra bıkmak, ardından iç dünyanıza gömülüp neden böyleyim demek oldukça yanlıştır. Yukarıda belirttiğim gibi, kendinizi lütfen gözden geçiriniz. Bu Dolunayın hepimiz hayatında farkındalık yaratması dileğimle,

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde sorun varsa cesur kararlar alabilirsin. Tuttuğunu koparan karakterinle başarıya yakınsın.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre arkadaşlarınız ile ilgili bazı haberler alabilirsiniz. Akrabalarınız, komşularınız veya eğitim hayatınızla ilgili çeşitli hareketlilikler yaşayabilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay üzerinde düşünmeniz gereken hassasiyetlere ve maddi konulara dikkat çekmekte. Sağlığınıza da önem vermelisiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Boğa burcunda meydana gelen dolunayla birlikte mistik ve spiritüel anlamda sizi etkileyebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Manevi ve sezgisel anlamda güçlenebilirsiniz. Bilinçaltınızı ve rüyalarınızı harekete geçiren bir dolunay yaşayabilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda problemlerinizin ardında yatan gerçek sebeplerle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Olayları davranışlarınızla körüklemekten kaçınmalısınız.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda meydana gelen Dolunay sizin bilinçaltınızdaki duyguları olduğu gibi açığa çıkaracak. Günü tek başınıza kalarak bol meditasyon ve kitap okuyarak geçirin. Zira bu dinginliğe erişmeye uzun zamandır ihtiyacınız var. Bu şekilde yaratıcı yanınızı daha rahat ortaya koyacaksınız.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 48' 01" R
Ay
İkizler
13° 59' 48" R
Merkür
Koç
23° 36' 37"
Venüs
Boğa
12° 54' 53"
Mars
Koç
07° 09' 43"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 36"
Satürn
Balık
17° 22' 31"
Uranüs
Boğa
22° 54' 18"
Neptün
Balık
29° 11' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 28"
Lilith
Başak
24° 24' 38"
True Node
Koç
15° 12' 42"
Son Güncelleme : 10/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>