İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her gördüğünüzde içiniz pırpır ediyor. Onu bir anda yaşama nedeniniz haline getiriverdiniz. Sevdiğinizi nasıl belli etmeniz gerektiğini bilemiyorsunuz. Yaptığınız şirinliklerle bir şeylerin anlaşılmasını bekliyorsunuz.

Haftanın başından beri üzerinizden atamadığınız gevşeklik yüzünden bugün başınızı kaşıyacak vakit bulamıyorsunuz. Ama yine de buna katlanamayacağınızı düşünüyorsunuz. Bu yoğunluk içinde bir çıkış arayacaksınız.

Sıkıntılar içindesiniz, ama yine darlığınızı azaltabileceğiniz birkaç kapınız var. Bu sefer de yine onlara başvuracaksınız. Harcamalarınızı kontrol edecek birine ihtiyacınız var.

Yorucu, insanı koşuşturan özel uğraşlarınız sabahları yorgun kalkmanıza neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Esasında geniş, vurdumduymaz biri olarak tanınmanıza rağmen, son günlerde bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz. Meslekten bir arkadaşınızın kurduğu işe duyduğunuz ilgi, sizi kendi başınıza bir şeyler yapma isteğiniz doğrultusunda umutlandırıyor.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:06 Yengeç burcunda sondördün, partnerinizle dengeli bir şekilde paylaşımda bulunmak,  çocuklarınızla alakalı mevzularda arkadaşça davranmak,  isteklerinizi elde edebilmek için nazik ve ölçülü hareket etmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Çünkü elinizdekileri korumak, sahip olduğunuz değerlerinizi büyütmek ve geliştirmek, maddi manevi her konuda güvenliğinizi sağlamaktan yanasınız.  Verdiğiniz bunca çabaya karşı sizi takdir etmediklerinde ve onaylamadıklarında kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Oysaki bugün kimsenin değil, sizin kendi içinizde kendinizi onaylamanız gerekiyor. Güven duygunuz birilerine bağlı olmamalı. Saat 14:04-6 Ekim saat 11:30  arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında parasal konularda hassas düşünürüz. Güvenli yaşamak arzumuz daha fazla öne çıkar. Ancak bu saat diliminde, acil kararlar verilmemelidir. Finansal anlamda tabii ki,  iki misli dikkat gerekiyor. Önceden ayarlanmış ödemelerinizi yapabilir, bütçenizle ilgili,  aylık rutininiz için gereken hesaplamaları gözden geçirebilirsiniz. Bilinçli şekilde ihtiyaçlarınızı karşılamak yerinde olur. Yeni haftamızın arzuladığımız olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,  

5 Ekim 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belli ilişkilerinizin veyabirliklerinizin güvenilirliğini, vadesini veya gerçekliğini sorgulamanız gereken bir gün. Sizi yanıltmaya veya sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler varsa, bu amaçlı eğilimlerini arttırmış olabilirler.

4 Ekim 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda açıklamalara ihtiyacınız olabilir. Olayları netleştirmek için karşı tarafın üzerine gidebilirsiniz. Ancak, genel olarak herkesin gergin bir günde olması istediğiniz yanıtları almanızı zorlaştırabileceği gibi, gerilimli bir atmosfer oluşmasına da neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay, atalar, gelenekler, ev, aile, vatan, millet veya kadınlarla ilgili başlıklı konuları ön plana çıkartabilir. Geleneksel kodlarımızdan gelen birikimle duygusal reaksiyonlar verebiliriz. Çok olmasa da, (zira olumlu ve olumsuz açılar kol kola hafta boyunca)kin, nefret, öfke duyguları ön plana çıkabilir. Saldırgan kişiler, gruplar ve ülkeler gündeme gelebilir. Ani gelişmelere, ani tepkilere veya ani olaylara açık bir aylık süreçteyiz. Tepkisel tavırlardan uzak durmalı ve değişikliklere uyumlu bir tavır sergilemeli ya da değişikliklerden fayda sağlamasını bilmeliyiz. Su ve sıvılarla ilgili konular da gündeme gelebilir.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işlerinizdeki aksilikler keyfinizi kaçırabilir. Kişisel becerinizle işlerinizi yoluna koyabileceksiniz. Çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinize yapılan haksızlığı asla affetmeyeceksiniz. Aslında sizlerde kinci olan bir huya rastlanmış değil. Sizler için nisan yağmuru gibi her konu gelir geçer. Ama bu sefer çok kırıldığınız belli.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ev, aile ve yerleşime ait konular ile ruhsal anlamda kaygılar hissedebilir, geçici endişelere kapılabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aile içi iletişim vehayatınız konusunda kararlı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabilmenizi destekleyen, olayları yoluna koyan bir atmosferde olacaksınız.

5 Ekim 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızda ve kalabalık alanlarda para konularında ani tepkiler verebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda her şeyi siz düşünüyorsunuz. Bugün, ailenizin de sizin de keyfiniz yerinde olacak.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş/Pluton etkileşimi ile bu hafta daha çok duygusal ve özel hayatınızla ilgili konular gündemde olacak. Bazı önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Özel hayatınızdaki inişler, çıkışlar, ani ruhsal dalgalanmalar bir süredir sizleri epeyce yormuş olabilir. Artık bu dengesizliklerin ve yorgunlukların önüne geçmek için harekete geçeceksiniz. Venüs, Başak Burcu’na geçiş yapacak ve 8 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda keyifli ve destekleyici etkiler altında olacağınıza işarettir. Aile içinde olası sorunlara daha hızlı bir şekilde çözüm bulabilir, evinizi, yaşadığınız yeri güzelleştirmek adına çabalayın.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

5 Ekim 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 13' 10" R
Ay
Yay
25° 01' 43"
Merkür
Koç
16° 14' 03"
Venüs
Koç
28° 12' 07"
Mars
Balık
27° 58' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 42"
Satürn
Balık
16° 22' 21"
Uranüs
Boğa
22° 13' 04"
Neptün
Balık
28° 50' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 48"
Lilith
Başak
23° 05' 09"
True Node
Koç
15° 26' 58"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>