İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ve sevgi konularında yenilik yapma isteği içinde olmanız mümkün. İlişkinizden memnun değilsiniz ve bunu açıklama gereğide hissetmiyorsunuz. Belki de karşınızdakinin de buna ihtiyacı olmadığını düşünüyorsunuz. Ama bu yaklaşımınız sizi büsbütün düşüncesiz biri haline getiriyor.

Okumaya, öğrenmeye önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. İş yerinizde istediğiniz değişiklikler için uygun bir zaman

Sizi harekete geçiren ve değişiklikler yapmanızı isteyen çok sayıda etken olmasına rağmen parasal konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. Size verilen dost tavsiyelerinde işinize yarayacak bilgiler bulacaksınız.

Hevesli ve girişkensiniz, ama bugün alacağınız riskli kararlar ve yeni adımlar beklenmedik engellerle karşılaşabilir. Kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yeni konulara ve öğrenmeye açık hissedebileceğiz aktif bir gündesiniz. Yabancı kimselerle yapacağınız görüşmeler ve tanışmalar size yolculuk fırsatını beraberinde getirebilir. Güvendiğiniz kişilere danışmak yerinde olacaktır. Beraber de hareket etmeyi düşünebilirsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:06 Güneş-Merkür kavuşumu, gönlünüzün içinde hiç kimsenin bilmediği bazı özel sıkıntıların sizi yorduğunun göstergesidir. Bunlar aslında geçmişle alakalıdır. Aşk hayatınız, çocuklar, yakın çevrenizle ilişkinizin bilinçli şekilde gözden geçirilmesinde yarar var. Ne de olsa Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bu gözden geçirmeler işinize yarayabilir. Görünene değil, onun ardında olan nedir, buna bakmak gerekiyor. Saat 06:44 Ay-Jüpiter görünümü, parasal konularda hassas düşünürüz. Kazancı çok daha fazla önemseriz. Çünkü güvence bizim için, yarınların teminatıdır. Çocuklarımızın üzerine titreriz. Ufak problemleri gözümüzde büyütebiliriz. Saat 08:42 Ay-Neptün görünümü, kendine güvenmenin, her zorlukla baş etmede önemini vurguluyor. Bu sayede zorlukları geride bırakır ve arzu ettiğiniz zirveye ulaşırsınız. Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Saat 14:21-10 Ağustos saat 07:18 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hassas düşünürsünüz. Sevdiklerinizi sahipleniriz. Çocuklarınıza, değerlerinize fazlasıyla düşkün olursunuz. Ancak bunun dozunu da bilmek lazım. Kendi duygularınıza verdiğiniz önem kadar, başka insanların da kendisini ifade etmesine izin veriniz. Gözden geçirmeler anlamında boşluktaki saatler uygundur ancak karar değiştirmek, yenilikleri uygulamak yanlış olur.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle sonundan itibaren boşlukta olacak. Bugün vicdanlı yönünü ön plana çıkartmak istiyorsun. Gökyüzü büyük fırsatlar sunarken, birilerinin elinden tutmak isteyebilirsin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, ortağının sunacağı fikir aklına yatabilir, hemen harekete geçmek isteyebilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, akşamüzeri gelecek misafirlere, tadı damaklarında kalacak yemekler hazırlayabilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, nezaketli yaklaşımın yeni tanışacağın kişinin ilgisini epey çekebilir. Ayrıca hoşlanmadığın alışkanlıklarından kurtulabilir, hayatına yenilik ve değişim getirebilirsin.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planladığınız bir işin gerçekleşmesi yönünde olumlu haberler duyabilir ancak bazı konularda endişe yaşadığınız için duruma kuşku ile bakabilirsiniz. Maddi menfaatlerinizi ön planda tutmanızda fayda olacaktır.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi daha fazla meşgul edebilir. Gizli kalmış konulara merak duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülme yaşanabilir. Bazı olayları bitirme isteği içinde olmanız mümkün. Evinizde olmak isteyeceğiniz bir gün. İç dünyanıza çekilebilir kendinizle baş başa kalmak size iyi gelecektir.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜNÜN ilerleyen saatlerinde güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkün görünüyor. Ancak şansınızı fazla sorgulamayın ve ayağınıza gelen kısmetlerle ilgilenin.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uranüs bugün geri gitmeye başlarken önümüzdeki üç aylık süreçte kontrolünüz dışı sürpriz gelişmelere karşı hazırlıklı olmaya çalışmalısınız. Bilinçaltınızdaki hareketlilik sizi çok farklı noktalara çekebilir.

9 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı işlerinizde yarım kalmış işlerinizi tamamlamak isteyeceksiniz. Çözüme yönelik adımlarınız hızlanabilir. Parasal meselelerde beklenmedik masraflar vereceğiniz tepkileri arttırabilir. Değişimlere açık olmalısınız.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özel hayatınızdaki ilişkilerin keyfini sürün.İletişime açık özgür fikirlerin dans ettiği bir ortamda partnerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Günübirlik seyahate gidebilirsiniz. Bu uzun zamandır yorulan zihninize iyi gelir.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

9 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 06" R
Ay
Oğlak
12° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 34' 10"
Venüs
Koç
29° 49' 41"
Mars
Balık
28° 59' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 08"
Satürn
Balık
16° 29' 28"
Uranüs
Boğa
22° 17' 34"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 18"
Lilith
Başak
23° 13' 56"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>