İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk yaşamınızla ilgili durgunluk gözleniyor. Yaptığınız planları gerçekleştiremeyecek ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız.

İşyerinizde temizliğinize önem vermenizarkadaşlarınızı rahatsız ediyor olabilir. Titizliğinizi kendinize saklayın. Aksi takdirdearkadaşlarınızla aranız bozulabilir.

Bugün eski bir alacağınızı tahsil etmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken bazı ödemeleri elinize geçecek olan bu para sayesinde yapabilirsiniz.

Sorunlarınızın çözümüne oldukça yaklaştınız ancak karşınıza çıkacak bazı fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğiniz bir dostunuzla aranız açılabilir. İnsanların çok üstüne düşüp onlara annelik taslamak istemeniz aslından sizin iyi niyetinizden kaynaklanıyor. Ama bunu sürekli tekrarlamanızda dostlarınızın kendilerini yetersiz hissetmelerine neden olabilir. İnsanları bu şekilde değiştiremeyeceğinizin artık farkına varmalısınız.

3 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 03:17 Ay-Pluto görünümü, özellikle ortaklaşa yürütülen işlerde problemlere yol açabilir. Birileri üzerinizde hakimiyet kurmaya, kendi isteklerini dayatmaya çalışabilirler. Aslında sezgileriniz sizi gayet iyi koruyucudur. Her ne olursa olsun akıllıca hareket ediniz ve çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Saat 05:52-22:51 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Değerli bulduğumuz her şeyi korumak isteriz. Kendimizi yetersiz hissettiğimiz konularda tepki gösteririz. İçinde yaşadığımız toplumun sorunları çevremizdeki insanların sıkıntıları bizi bir hayli rahatsız edebilir. Ancak hangi konuda olursa olsun halledilmesi mümkün olmayan durumlara karşı tedbirli olmakta yarar vardır. Saat 22:51 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Huzur veren kişilerle bağlantı kurmaya, gönlümüzü arındırıp canlandırmaya çalışacağız. Zevklerimize düşkünlüğümüz artarken, rahatımızı bozmadan günü geçirmekten yanayız. Geleceğe güvenle bakma arzumuz bir hayli yükselecek. Eldekini çoğaltmak ve duygusal konularda sağlam olarak yere basmaya dikkat ediyoruz. Canı gönülden sevgilerimle,

3 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Bugün ne söylesen yanlış anlaşılabilir, bir türlü kendini ifade edemeyebilirsin. Duygusal olarak bağlı olduğun kişilere karşı bazı konularda güveninin sarsıldığını hissedebilirsin. Maddi konularla ilgili bazı zorlukları gündeme getirebilir. Daha akılcı kararlar almak adına düşüncelerine saygı duyduğun kişilerden fikir alabilirsin. Bugün arkadaşlarınla toplanıp keyifli vakit geçirebilirsin. Kalbin boşsa, konuşmaların ve tavrınla, tanışacağın kişinin kalbini çalabilirsin. Akşamüzeri yakın bir arkadaşınla uzun uzadıya telefon görüşmesi yapabilir, ilişkisinde yaşadığı sıkıntılardan haberdar olabilirsin. Diğer yandan yaşam alanında yapman gereken bir tadilat var ise ertelememende fayda var.

3 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili gerçekleştirmek istediğiniz hedeflerle ilgili önemli yollar kat edip sonuca bir an önce ulaşmak istiyorsunuz. Çalışma hayatındaki kendisine ve fikirlerine güvendiğiniz bazı kişilerden konuyla ilgili destek alabilir onlar sayesinde hayallerinize kavuşabilirsiniz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Planladığınız girişimleriniz için uygun bir gün. Hareketli zamanlar içerisindesiniz. Birçok işle aynı anda ilgilenmeniz mümkün. Yakın çevrenizle ilgilenebilir destek vermeniz olası. Kardeşlerinizle veya arkadaşlarınızla keyifli etkinliklere katılmak size iyi gelecektir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDiNİZ için çalışırsanız yıldızlar lehinize işleyecek. Eğer bir yere bağlı çalışıyorsanız, durumunuzu netleştirmenin bir yolunu bulacaksınız. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç burcunda ilerleyen Ay sizi oldukça sosyal kılabilir, ancak arkadaşlık ilişkileriniz ve iletişiminiz konusunda duyarlı davranmayı elden bırakmamalısınız. Aceleci ve hızlı hareket edebilirsiniz, gözden kaçabilecek durumlara, ihmal ve kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

3 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aile hayatınızda yapılması gerekenler konusunda kafanız hızlı ve etkili çalışacak. Olayları geçmişle karşılaştırmalar yaparak değerlendireceksiniz. Özellikle akşam saatleri yalnız kalma isteğiniz artabilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her ne kadar sakin bir gün geçirmek isteseniz de ani değişen şartlar, oradan oraya koşturmanıza neden olabilir. Yüksek enerjinizle çevrenizdeki insanların sıkıntısına çare bulurken kendinizi gereğinden fazla yorgun ve gergin hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde bir masajla rahatlamak size iyi gelir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

3 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 07' 54" R
Ay
Yay
23° 51' 10"
Merkür
Koç
16° 12' 59"
Venüs
Koç
28° 05' 27"
Mars
Balık
27° 54' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 27"
Satürn
Balık
16° 21' 52"
Uranüs
Boğa
22° 12' 46"
Neptün
Balık
28° 50' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 30"
Lilith
Başak
23° 04' 33"
True Node
Koç
15° 27' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>