İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Sevdiğiniz insana bazı kararlar için baskı yapmayın. Henüz her ikiniz için de bazı şeylerin oldukça erken olduğunu düşünmelisiniz.

İşinizle ilgili bazı gelişmeleri yakından takip ediyor ve gerekli değişiklikleri yapmayı istiyorsunuz. Ancak bürokrasi engelleri yüzünden de canınız sıkılıyor.

Bugün parasal konularda beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Size kar getirecek diye düşündüğünüz bir işten istediğiniz sonucu almayabilirsiniz. Haklı olduğunuz bir konuda haksızlığa uğrayabilirsiniz. Moralinizi bozmamalısınız.

Bugün duygularınızın ve kafanızın karışacağı bir gün yaşayacaksınız. Bazı konularda ikileme düşebilirsiniz. Ancak, ilerleyen saatlerde işlerin yoluna girdiğini görerek sakinleşeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı dengeleyeceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınıza karşı fazla açık ve iyi niyetlisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde samimiyetinizi kullanan insanları görüp onlar adına üzüleceksiniz. İyi bir sosyal hayatınız var ve sizi mutlu edecek çeşitli etkinlikler içindesiniz. Sevdiğiniz insanları istediğiniz zaman görebilmenin iç huzurunu yaşıyorsunuz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:06 Ay-Satürn görünümü, ailenizle olan ilişkiniz ve toplumsal hayatınızda maddi gücün öneminin bilincinde olmanız ve bunu derinliklerinizde hissetmeniz anlamına gelmektedir. Kimseye belli etmesiniz de veya çevrenizdekiler fark etmese de, siz paranın ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Bu hassasiyet teslimiyetçilik anlamına gelmesin. Bilakis öylesine hırslısınızdır ki, hani deyim yerindeyse önünüze bir fırsat çıkması halinde, taşın suyunu çıkarırsınız. Saat 08:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, dışarıdan elimizi eteğimizi çekip, kendi dünyamızda huzuru yakalamaya çalışıyoruz. Ancak şartlar, insanlar, ortamlar, zorunluluklar rahat vermeyebilir. İlla birileri veya bir şeylerle ilgilenmek zorunda kalabiliriz. Saat 21:18 itibariyle Boğa burç fazında oluşacak Sondördün, olan biteni gözden geçirmenizi sağlayıcıdır. Adımlarınız yavaşlayabilir ve güvence ihtiyacınız bir hayli yükselebilir. Hangi konuda olursa olsun stratejinizi belirleyiniz. Enine boyuna düşünülerek bir sonra atacağınız adım hesaplanabilir. Özellikle güvenlik düşüncenizin altında yatan en önemli olgu özel hayatınız ve parasal durumunuzdur. Bu iki konuda güçlü hale gelebilmek, duygusal açıdan tatmin olabilmek için eksikler, engeller, aşılabilecekler saptanmaya çalışılır. Bütün bunlar yapılırken ruhunuz oldukça sakindir. Kendi içinizde ikilemler olsa dahi, bu enerji dengenizi kurabilmenizde yardımcıdır. Gönülden sevgilerimle,

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinle ilgili dönüm noktası niteliğinde bir süreç başlıyor. Ya tamam ya da devam diyeceğin kişiler olacak. Söz sahibi olduğun konuların içinde bulunan kişilere memnuniyetsiz tavırlar sergileyebilirsin. Duygularının dalgalandığı bir gün... Annen, evin veya önem verdiğin kişiler ile ilgili isteklerini gözden geçirebilirsin. Bu arada evraklar ve faturalar ile ilgili bazı karışıklıklar oluşabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir İkizler burcuysan, bir süre kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Aslında içindeki hareketliliği yansıtabileceğin bir alan bulmak için ideal bir gün. Ancak şansını iyi kullanmak için gayret göstermen de gerekiyor. Sağlığınla ilgili göz ardı ettiğin sorunlar kendini gösterebilir.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı gizli olayların farkına varabilir ve bu kişilerin kim olduğunu bilmek sizi biraz endişelendirebilir. Bunun yanı sıra gerçeklerle yüzleşiyor olmanız sizi hayata karşı daha da güçlendiriyor ve yeni hayat taktikleri edinmenizi sağlayacaktır.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün beklenmeyen durumlar aniden gizli konuların ortaya çıkmasına neden olabilir. Kimi zamanda elde olmayan koşullar da söz konusu olabilir.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ateşli ama yavaş yavaş tükenen bir aşkın içindesiniz. Kıskançlıklarınız onun güvenini sarsmaya başladı. Aşk konusunda telaşlanmanız bu sebepten. PARA: Mesai arkadaşlarınızla bir takım tatsızlıklar yaşayarakortamınızı terk edebilirsiniz. Önceden hesap yaparak öfke patlamalarınızı önlemelisiniz. SAĞLIK: Soğuk algınlığı başlangıcında olduğunuzu bilin. Özellikle C vitamini bu sorunun üstesinden gelecektir. Uyku düzeninizi de bozmayın.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok fazla ete sütlüye bulaşmadan işlerinizi halletmek derdinde olacaksınız. Ev ortamınıza ve ailenize olan düşkünlüğünüz çok fazla ve mümkünse işlerinizi bir an önce halledip eve gitmek isteyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla hızlı iletişim trafiği, planlarınızı bozabilir.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun ilk günü Ay'ın Boğa burcuna yerleşmesiyle ailenin kazançlarını yönetmek, arka plana attığınız gündelik işleri tamamlamak, çalışanlarınızın temel ihtiyaçlarına cevap vermek için çaba sarf etmekle vakit geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda beklentilerinizi daha derinden sorgulamak ve bu konuda bilinç altınızdaki farkındalıkları keşfetmek mümkün olur.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 22' 05" R
Ay
Yay
27° 01' 23"
Merkür
Koç
16° 15' 58"
Venüs
Koç
28° 23' 25"
Mars
Balık
28° 05' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 50"
Satürn
Balık
16° 23' 11"
Uranüs
Boğa
22° 13' 35"
Neptün
Balık
28° 50' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 20"
Lilith
Başak
23° 06' 10"
True Node
Koç
15° 26' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>