İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızdaki gelişmeler çok olumlu olacak. Sevgilinizden beklemediğiniz bir ilgi ile karşılaşacaksınız. Onun etkisi ile daha uzlaşmacı davranacaksınız

İyi niyetli davranışlarınızla etrafınızdaki insanlar üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz. Sizinleyapanlar aldıkları sonuçlardan çok memnunlar. yalnız resmi işlerde biraz daha titiz olmalısınız.

Bugün para konularında kendinizi uzaklaştırmak isteği içinde olacaksınız. Ödemelerinizi yaptınız ve bir müddet maddi konularında kendinizi rahat hissedebileceksiniz.

Gönül işlerinizde daha ciddi istekler içerisindesiniz. Romantik beraberliklerin dışına çıkmak istiyorsunuz. Kendiniz ve sevdiğiniz için bir gelecek hayal ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun bir çalışma temposu içindesiniz. Ev içi yeni düzenlemeler tasarlıyor bir yandan da günlük işlerinizi yoluna koymaya çalışıyorsunuz. Alacağınız bazı haberler yüzünden duygularınızı denetim altına almakta zorlanacaksınız. Bazı endişelerinizi aile büyüklerinize yansıtacaksınız ve onların ilgisiz tavırlarını da yanlış yorumlayacaksınız. Bu da sizde gerilim yaratacak.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 04:32 sonrası burcunuzda ilerleyecek Ay etkisi, kişisel konular üzerinde kendinizi ifade etmeye bir hayli açık olduğunuzu gösteriyor. Ancak aileniz ve yuvanızla alakalı konularda iyi bir inceleme yapmadan acil kararlar vermeyiniz. Dışarıda aktif, hiçbir şeyi kendine dert etmeyen biri gibi gözükseniz de, aslında kafanızın içinde birçok durumu gözden geçirmektesiniz. Doğru bir sonuç elde etmek isteğiniz bir hayli yüksek. Saat 07:08 Ay-Mars görünümü, yolculuk ve görüşmeler, bir haber alınması, sosyal dayanışma, bir yerden gelecek para ve desteklenme, bir davanın sonuçlanması gibi konularda olumlu gelişmeleri işaret ediyor. Saat 13:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bildiklerimizi başkalarıyla paylaşım yönünde etkilidir. Yeni bir şeyler öğrenmek, gidip yerinde görmek isteriz. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde geçirmemiz dileğimle,

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. İş yerinde yaşadığın yoğunluk ev hayatına da yansıyabilir. Günün hızlı geçmesi ve bir yerlere yetişme çabası bazı detayları atlamana neden olabilir. Geleceğe dair planlarınla ilgili konuşurken, kiminle konuştuğuna dikkat etmelisin. Uzun süredir ilişkisi olan bir İkizler burcuysan evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle yakınlarınızı ziyaret edebilir, keyifli saatler geçirebilirsiniz. Bugün aynı zamanda hayal gücünün sınırlarını zorlayabilir, yaratıcılıkta engel tanımayabilirsin. Zihninin oldukça hızlı çalıştığına şahit olabilirsin. Akşamüzeri katılacağın davette tanışacağın kişiler, hem hayata daha farklı bakmanı hem de yaşamınla ilgili bazı değişiklikler yapmanı sağlayacak.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha çok kendi içinize dönmek ve içinizde bir türlü dinmeyen duyguları dinlemek isteyeceğiniz bir zaman dilimi. Şu ana kadar yaşamda yaptığınız hataları tespit etmek ve bunları gidermek adına neler yapabileceğinizi gözlemleyin.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gün geçirmeniz olası. Zihninizin ve bedeninizin devamlı hareket halinde olması mümkündür. İletişiminiz çok kuvvetli olur. Birçok işle ilgilenebilir, birçok kişiyle iletişim halinde olursunuz. İfadeleriniz açık, net olur. Ne istediğinizi ya da ne olması gerektiğini rahatlıkla karşı tarafa anlatabilirsiniz. Bu özelliğiniz çalışma ortamınızda dikkat çekecektir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FIRTINALI geçen birkaç gün sizi bir hayli yordu. Hemen dinlenmeye başlamalısınız. Bacak ağrısından şikayet ediyordunuz. Bunu ciddiye alıp doktora görünmelisiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İletişim gücünüz başkalarını kolay ikna edebilmenizi, anlayabilmenizi, rahat düşünmenizi ve bu güçle dilediğiniz her şeyi yapabileceğinizi düşündürebilir. Ancak aşırı özgüvenin zarar verebileceğini unutmayın.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya duygusal olarak iniş çıkışlı ama bir o kadar da kendi isteklerinize odaklanarak giriş yapacaksınız. Bu hafta eğer çalışıyorsanızalanlarınızda ve iletişim halinde olacağınız insanlara karşı çoşkulu ve abartılı tavırlarınız ön plana çıkabilir. Parasal sorumluluklarınız ve ödemeleriniz içsel gerginliklerinizi arttırabilir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ve kültürel faaliyetlerinizin hareketliliği devam ediyor. Hızlı kararlar alabilir, fikirlerinizi çevrenizdekilere kabul ettirebilirsiniz. Tabii bu arada kafanızı karıştıran gecikmeler ve durumlar da ortaya çıkabilir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 37' 52" R
Ay
Oğlak
00° 34' 21"
Merkür
Koç
16° 19' 37"
Venüs
Koç
28° 43' 27"
Mars
Balık
28° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 37"
Satürn
Balık
16° 24' 39"
Uranüs
Boğa
22° 14' 31"
Neptün
Balık
28° 51' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 15"
Lilith
Başak
23° 07' 58"
True Node
Koç
15° 25' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>