İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda durgunluk bugün de devam ediyor. Sevgilinizle aranızdaki problemleri ortadan kaldırmak için yoğun istek bugün yoğun istek duyacaksınız. Fakat bu konuda girişimde bulunamayacaksınız.

Çalışma hayatınızda üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirmede üstünüze yok. Yalnız arada bir hercailiğiniz tutuyor, biraz tembellik yapıp, işinizi yavaşlatıyorsunuz ama daha sonra çalışmalarınıza ağırlık vererek, eksik işlerinizi telafi edebiliyorsunuz.

Parasal açıdan beklediğiniz gelişmeleri yaşayamayacağınız bir gün. Hala alacağınız olan parayı alamadınız. Bugün de almanız zor görünüyor. Bu konuda yapacağınız görüşmelerden eliniz boş döneceksiniz.

Her ne kadar kontrollü bir kişi olsanız bile bugün duygusal açıdan ani reaksiyonlara çok daha açıksınız. Yapmanız gereken işler sizi pek rahat bırakmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Sürekli dinlenmeye ihtiyaç duyacaksınız. Bu ruh haliniz sebebiyle bugün evden çıkmayı hiç istemeyebilirsiniz. Günü zihinsel faaliyetlerinize ya da dinlenmeye ayırmak için fırsat kollamakla geçireceksiniz. Bu akşam ailenizle birlikte bir davete katılabilirsiniz. Orada tanışacağınız bazı kimselerle hoş sohbetler yapabilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 7 Ağustos saat:02:27-9 Eylül saat:12:25 tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Venüs süresince, öne çıkan en önemli olgu, aşk hayatınızdır. Ayrıca fiziksel ve ruhsal anlamda kaliteye, konfora, uyuma bir hayli önem verirsiniz. Eğer aşkta mutlu iseniz, huzurlusunuzdur. Tam tersi durumda hemen duygusallaşır, şöyle iç dünyanıza çekilerek geçmişi anarsınız. Aşk anlamında yılın güzel enerjilerinden biri olarak Venüs geçişi, şans verir. Sürpriz aşkları işaret eder. İlişkinizi güzelleştirir. Bekar İkizler için, yeni bir tanışmanın göstergesidir. Kendinizi huzurlu, mutlu ve uyumlu şekilde dışa yansıttığınız zamandır.

7 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Duyguların ve kararların her zamankinden daha net. Hayatında belirsizliğe sahip konuları bir sonuca vardıracaksın. Üstesinden gelemediğin konularda çevrende bulunan kişilerden destek göreceksin. Tüm cesaretini kullanarak, gelenteklifine olumlu yanıt verebilirsin. Artık hayatını farklı bir dinamik üzerine kurmak istiyorsun. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişinin seni fazlasıyla kısıtladığını düşünebilirsin. Ancak bu durum stres yaşadığın konuları karşı tarafla paylaşmamandan kaynaklanıyor olabilir. Bugün aynı zamanda internet üzerindeki indirimler cezbedici gelerek, harcamalarında aşırıya kaçabilirsin.

7 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duyguların, hayatınızda önemli rol oynayacağı bu günde kariyer ve yaşam alanınızda duygusal bir beklenti arayışında olacaksınız. Aşk hayatınızlahayatınız arasındaki dengeyi kurmalısınız.

7 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek isteğiniz, merakınız devamlı artıyor. Çeşitli araştırmalar yapıp, ilginizi çeken kitapları okuyup bilgi dağarcığınızı genişletiyorsunuz. Çalışma ortamınızda hareketlilik olabilir. Birçok işle uğraşmanız dikkatinizi dağıtabilir. Yakın çevrenizle beraber olmak size iyi gelir.

7 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizdeki denge çubuğuna yön vereceksiniz. Bugün, maddi manevi olarak iyi bir gün geçireceksiniz. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için bir neden yok. Kendinizi suçlayıp boşuna zor duruma sokuyorsunuz.

7 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs burç değiştirirken bu tarihten itibaren aşkta şanslı olduğunuz son derece keyifli bir dönem başlıyor. Bu dönemde yeniden aşık olabilir, yaşamınıza aşkı, tutku ve heyecanı daha çok katabilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda sevginizi göstereceğiniz, dengeyi sağlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Partileri, eğlenmeyi sevecek, flörtöz olmaktan mutluluk duyacaksınız. Hayatınızda birisi varsa paylaşımlarınız artabilir, bir arada plan yapmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla olan ilişkilerinizin de artacağı bir dönem olabilir.

7 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, 10 Eylül'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor.Hobi, arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, aşk ve çocuk konuları gündeminize oturacak. Güzelliklerin peşinde olmak isteyeceksiniz. Kafa dengi insanlarla bir arada olmak sizi mutlu eder. Sanatsal faaliyetlere ilginiz bu dönemde artacaktır.

7 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

7 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 24' 31" R
Ay
Yay
27° 34' 05"
Merkür
Koç
16° 16' 30"
Venüs
Koç
28° 26' 30"
Mars
Balık
28° 07' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 25"
Satürn
Balık
16° 23' 25"
Uranüs
Boğa
22° 13' 44"
Neptün
Balık
28° 50' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 28"
Lilith
Başak
23° 06' 27"
True Node
Koç
15° 26' 20"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>