İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sürpriz gelişmeler sizi bekliyor. Hoşlandığınız ya da sevdiğiniz karşı cinsten birinden teklif alabilir ya da onun da size ilgi duyduğunu öğrenebilirsiniz.

İş yaşantınızda sorunsuz bir gün geçireceksiniz. Bugün işlerinizi rahatlıkla yoluna koyabileceksiniz. Bugün bazı özel işleriniz sebebiyleyerinizden erken ayrılmanız söz konusu olabilir.

Parasal konularda herhangi bir gelişme yaşamayacağınız bir gününüzdesiniz. Yapmanız gereken lüzumlu harcamalarınızı yapacak ve para konularında fazla düşünmeyeceksiniz.

Bugün sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Eski bir rahatlığınız bugün nüksedebilir ve keyfinizi kaçırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak sıkıntılı bir gün geçireceksiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bugün özellikle bazı planlarınızı hayata geçirememeniz sizi oldukça sıkıntıya sokacak. Gün içinde bazı dostlarınızla görüşebilir onlardan bir takım konular hakkında bilgiler alabilirsiniz. Bugün ailenizden birinin sağlık sorunu nedeniyle şehir dışına çıkma planı yapabilirsiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 00:50 Ay-Jüpiter karşıtlığı, huzurumuzu kaçıran mecburiyetlerin işaretçisidir. Biz de buna pek gelemeyiz. Başkaları sadece kendisini düşünürken canımız sıkılır. İçe atarız ama daha fazla üzerimize gelinirse tepkimizi gösteririz. Saat 03:48 Ay-Neptün görünümü, iç dünyamızda huzuru ve güzellikleri hissetmekten yana olduğumuzu gösteriyor. İnancınızı yükseltici ve hayallerinizi besleyici bu enerjiyle kendimizi yaratıcı biçimde ortaya koyabiliriz. Evrensel birlik ve beraberlik ruhunu yüreğimizde hissedebiliriz. Saat 09:58 Ay-Merkür görünümü, iç huzurumuzu önemsememiz ve zihnimizi olumsuz düşüncelerden arındırmamız gerekiyor. Bunun yolu, kendimizle ve dünya ile barışık olmaktan geçiyor. Saat 10:03 Ay-Pluto görünümü, kredi, ortaklık konuları ve maddi meseleler üzerinde derinlikli düşünmek gerekiyor. Dünyevi zevklere düşkünlüğümüz artarken, rahatınızı bozmak istemeyeceksiniz. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

5 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılı olduğun konularla ön plana çıktığın bir gündesin. Yakın çevrende seninle rekabete giren kişiler olabilir. Arkadaş ya daçevresindeki otoriter kişilerle iletişimin artabilir. Duyabileceğin bir birliktelik haberi seni epey şaşırtacak. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesiyle ilgili bazı sağlık sorunları gündeme gelebilir. Aile içinde bir süredir devam eden miras meselesi varsa, bu konu daha ciddi bir şekilde masaya yatırılabilir. Sağlıksız besinlere fazlaca yüklenmen mide ağrısı olarak dönebilir. Sağlığına daha fazla özen göstermende fayda var.

5 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamda karşılaştığımız yeni durumlara karşı alışmak şu an için sizlere büyük bir yükmüş gibi gelebilir. Kendinizi yorgun, depresif ve isteksiz hissedebilirsiniz. Ancak bir an önce bu ruh halinden kurtulmak ve kendinizi iyi hissettirecek aktivitelere yönelmeniz sağlığınız açısından iyi olacaktır.

5 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşünce düzeyinde henüz netleşmemiş konularda aceleci davranmamalısınız. Bugün kendi iç dünyanıza dönerek bazı kişisel buluşlar yapabilirsiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SOSYAL konularla ilgilenebilirsiniz. Öğrenmeye açıksınız. Yeni başlangıçlar yapmak için alternatif planlar üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda işleriniz artabilir.

5 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı denetim altına almak size zor gelebilir. Ancak, dostlarınız ve arkadaşlarınızla ilişkileriniz daha sıcak olacak. Yakınlarınızın desteğini alabilir, yeni girişimlerde bulunmayı planlayabilirsiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yoğun geçen günlerin ardından daha fazla dinlenme, daha fazla rahatlık istiyorsunuz. Ay Boğa burcunda ilerlerken konfor alanınızı genişletebilirsiniz. Yaşamın evrensel, mistik ve manevi yönlerini daha fazla hissediyor olmak hoşunuza gidebilir.

5 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter ile Neptün arasındaki olumlu açı üçüncü göz enerjinizi rahatça kullanmanızı sağlar.İş ve özel hayatınızdaki dengesizlikleri gidermek için kalbinizin sesini dinlemeyi ihmal etmeyin. Ayrıca sanatçı yanınızı ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Spiritüel ve metafizik konulara eğilebilirsiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte problem yaşayabilirsiniz. Bu da sizin yeterince çalışmamanızdan. Kendinizi tümüyle işinize veremiyorsunuz. Yoksa işinizi mi sevmiyorsunuz? Öyleyse hiç durmayın işinizi değiştirin. Bu hem sizin sağlığınız hem de çevrenizdekilerin sağlığı için iyi olacak.

5 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 26' 08" R
Ay
Yay
27° 55' 53"
Merkür
Koç
16° 16' 52"
Venüs
Koç
28° 28' 33"
Mars
Balık
28° 08' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 48"
Satürn
Balık
16° 23' 34"
Uranüs
Boğa
22° 13' 50"
Neptün
Balık
28° 50' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 34"
Lilith
Başak
23° 06' 38"
True Node
Koç
15° 26' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>