Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerde neden duyarsız biri gibi davrandığınız anlaşılamıyor. Davetkar bakışlar içinizde bir hoşluk yaratsa da, görmezden geliyorsunuz. Gönül işlerine tövbe etmiş gibisiniz.

Değişik planlarınızın hayatta karşılık bulup bulamayacağından kuşkulu gibisiniz. Bugünlerdeyaşamınız dışında bir hayatınız yok gibi. Kendinizi tamamen çalışmaya vermiş görünüyorsunuz.

Arkanızı sağlamda hissedebileceğiniz bir tasarrufunuz yok ve de zor kazanıyorsunuz. Buna rağmen kolay harcıyorsunuz. Bu yüzden de genel olarak bir para sorunu içindesiniz.

Fazlasıyla uyarıldığınız bir konuda inatçılık ediyor ve burnunuzun dikine gidiyorsunuz. Bu tavrınızdan bir an önce vazgeçmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi bekleyen sevinçli bir haberiniz var. Bu haberle ilgili bir yolculuk yapmanız gerekebilir. Aile içinde çok az rastlanır bir nedenle saygınlığınız azalmış görünüyor. Geçmişinizden gelen bazı handikaplarınız var. Bunları aşabilmeniz için profesyonel desteğe ihtiyaç gerekebilir. Can sıkıcı bir gün yaşayabilirsiniz. Çünkü pek zevk almadığınız insanlarla karşılaşabilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek Ay, hayatın zevkli ve eğlenceli yanlarıyla sizi buluşturuyor. İster fikirlerinizi dış dünyada ifade ederek rahatlayın isterseniz yaratıcı aktivitelerde bulunun veya dostlarınızla beraber olun fark etmez. Burada önemli olan sizin kendinizi iyi hissetmenizdir. Saat 18:22 Ay-Mars karşıtlık etkisinde aşk hayatımız ve sosyal ilişkilerimiz canlanıyor. Toplumdaki yanlışlıklara susmayız. Fikirlerimizi ifade ederiz. Kendimizi mutlu etmek isteriz. Kimsenin üstümüzde baskı kurmasına izin vermeyiz. Eğlenmeyi, yaşamdan zevk almayı, bildiğimiz gibi hareket etmeyi önemseriz. Saat 20:36 Jüpiter-Chiron görünümü, manevi dünyanın kapılarını ardına kadar açıyor. Madde dünyasından gönül dünyasına, hayatın karmaşasından huzura giden bu yolda anlayış ve içsel bilgiler sizi kendi kendinizin rehberi yapabilir. Meditasyon, tefekkür, zikir, mistik faaliyetler beden ve ruhun arınmasını sağlar. Rüyalar, sezgiler yoluyla bilgiler edinirsiniz. Umudunuz artar, bilinçaltınızda birikmiş önyargılar, endişeler, kaygılar, dünyevi ihtiraslar geride kalır. Yaraları iyileştiren, evrensel birlik ve bütünlük için sevgiyi yükselten bu görünüm size niyet ve kısmet yönünde faydalar sağlar. Keyifli, kendinizle barışık, huzurlu ve stresten uzak bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleneksel davranmaktan hoşlanmadığın bir gündesin. İsteklerin ve ev yaşamınla ilgili bazı sorunlarla tek başına mücadele vermek zorunda kalabilirsin. Yürütmekte olduğun sevgili ilişkinde baskı hissederken ipleri koparma noktasına gelebilirsin. ?Baharda kumrular gibi? olmak kim istemez ki! Ancak merak etme gökyüzünde bu haftaki etkileşimler sayesinde kendini daha güçlü hissediyorsun. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, piyasa araştırmasına göre atılım yapmak isteyeceksin. Gün içerisinde merhamet duygun artabilir. Ailen ve yuvan için elinden geleni yapmak isteyebilirsin. Fiziksel olarak değişime hazır olman radikal kararlar almana neden olabilir.

1 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde geleceğinizi kontrol eden kişilerin tavırları sizleri kışkırtabilir ve öfkenize yenik düşebilirsiniz. Dikkatli olup sağduyulu davranmanız da fayda vardır.

1 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız konularda kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizde eksikliklerinizi tamamlamak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Gün içinde keyif alacağınız harcamalarda yapabilirsiniz. Öğle saatlerinde aşk hayatınız canlanabilir. Duygusal paylaşımlar içinde olacağınız zamanlar var. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnızsanız tutkulu bir ilişki içine girebilirsiniz. Bazılarınız ise evlilik yolunda adımlar atacak.

1 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte bugünden itibaren seyahatlerin kapısını aralayabilirsiniz. Yurt dışı ya da uzaklara gezi, tatil planları yapmak için de tam sırası olabilir. Ancak bu dönemde odaklanmakta, akıl ve mantık çerçevesinde davranmakta zorlanabileceğimizi unutmayın.

1 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ilişkiler alanında hassasiyetler olası. Geçmişten gelen konular gündem olabilir. Kabiliyetlere güvenerek denenmemişi denemek üretim ve etkinlik içinde olmak önemli. Zihinsel karmaşadan kaçınmalı, sosyal çevredeki tartışmalardan uzak durmalısınız.

1 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında Ay Aslan burcunda seyahat ederken işten çok sosyal hayatınız aktif olacak. Davetlere katılabilir, hayatınıza anlam katacak biriyle tanışabilirsiniz. Şans oyunları yüzünüzü güldürür. Çocuğunuzla şahane bir gün geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda ummadığınız hoş sürprizler karşınıza çıkabilir.

1 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın.

1 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 40' 47" R
Ay
Koç
12° 25' 22"
Merkür
Koç
19° 56' 58"
Venüs
Boğa
07° 40' 22"
Mars
Koç
03° 53' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 31"
Satürn
Balık
17° 02' 12"
Uranüs
Boğa
22° 39' 30"
Neptün
Balık
29° 03' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 37"
Lilith
Başak
23° 56' 19"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>