Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilgisini size belli edecek. Bu ilgi hoşunuza gidebilir, ama kafanızı da biraz karıştırabilir. Onunla böyle bir yakınlaşmayı hiçbir zaman beklemiyor oluşunuz, sizi şaşırtacak.

İş yaşamınızda aydınlık günler sizi bekliyor. Enerjinizi açığa çıkaramadığınız için karamsar olduğunuzun farkındasınız. Yeteneklerinizi ve enerjinizi gösterebileceğiniz durumlar gelişiyor.

Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını görüyorsunuz. Sizden destek bekleyenler var, fakat umursamıyorsunuz. Artık unuttuğunuz bir alacağınız bugün ödenebilir.

Güvendiğiniz bir dostunuz atacağı adımda kararsız. Sizden onay bekliyor. Sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaşadığınız çözümsüzlükte doğrudan bir sorumluluğunuz yok, ama bu sizi yeterince rahatlatamıyor. Daha üretken olmak istiyorsunuz. Bunun için sizi yüreklendirmesini beklediğiniz kişiler var. Onlardan bekledikleriniz bir kısmı bugün gerçekleşebilir. Size dostça davrananları ciddiye almanız, pek çok problemi çözmenizi kolaylaştıracak.

30 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 02:12 Ay-Neptün görünümü, kendimizi mutlu etme, sıkıntıdan uzak durma arzumuzu işaret ediyor. Huzur bulduğumuz insanlara, ortamlara yöneliriz. Bu bazen kişinin yuvasıdır, ailesidir veya sevdiğidir. Duyarlı olabiliriz. Sevdiklerimizi önemseriz. Saat 04:57 Merkür-Chiron olumlu görünümü, şu sıralarda hangi meseleler bizi düşündürüyorsa, bunları derinlemesine bir gözden geçirmemizi sağlayacak. Ne durumda olursak olalım inancımızı korumamızı, zayıflıklarımızın farkında olarak kendimizle iç hesaplaşmada bulunmamızda yardımcı olan bu görünüm, zihnimizi temizleyecek, bizi rahatlatacaktır. Saat 09:28 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, başkalarından beklentimiz olan gelir veya destekler konusunda zorlanabileceğimizi gösteriyor. Ancak umutsuz olmayalım. Sadece birilerine güvenip şu an adım atmamız kolay gözükmüyor. Bu bizi zorluyor gibi görünse de, aslında kendi gücümüzü fark etmemizi sağlıyor. Miras, yatırım, kredi gibi konularda sabırlı olmak zorundayız. Saat 10:53 Ay-Pluto karşıtlığı, kararların derinlikli gözden geçirilmesi ve gerçeklerin göz ardı edilmemesi gerektiğini işaret ediyor. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

30 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında bildiklerine yenilerini katmak için ideal bir gün. Yazılı ve sözlü olarak kendini ifade etme gücün yüksek olacak. Çalışma ortamında sosyalleşebilirsin. İş potansiyeli olarak kendini daha rahat hissedebilirsin. Bazı ilişki modelleri sana heyecan verirken, artık sağlam bir düzen kurma ihtiyacı duyabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Koç burcuysan, artık aşk kapını çalsın isteyeceksin. Belki de aradığın aşk çok yakınındadır ne dersin? Evli ve çocukları olan bir Koç burcuysan, ailecek yakınlarınızla bir araya gelebilişiniz. Bugün aynı zamanda anne ailesi ile ilgili konuşmalar yapacaksın. İkili ilişkilerde arzuların yerine gelebilir ancak kibirli hallerin seni bir yere kadar götürebilir. Bu sıralar biraz daha yapıcı olmanda fayda var.

30 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ailesel konuların ön planda olacağı bir gün. Bütün gününüzü evde geçirmek isterken kariyerinizin zorlayıcı etkileri ile uğraşmak zorunda kalabilir ve geçmiş sorumluluklarınızı tamamlamak durumunda kalabilirsiniz.

30 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizde olabilir. Eskilere ait konularla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Öğlen saatlerinde duyusal bloklar oluştuğunu hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde duygularınızı fazla göstermek tartışmalara yol açabilir. İç sesinizi dinleyerek harekete geçmek daha faydalı olabilir. Akşama doğru kendinizi alışverişe verebilirsiniz.

30 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha dışa açık, problemleri paylaşan ve uzlaşmacı bir tavır sergileceksiniz. Bu yaklaşım başarı getirecek.

30 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Harekete geçtiğiniz konuda yepyeni gelişmeler olacak. Başarılı ve kararlı bir tutum içinde davranabilir, çevrenizde olumlu bir etki uyandırabilirsiniz. Farklı konulara yönelecek ve yaşantınızda değişiklikler yapacaksınız.

30 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bireysel amaçlara odaklanma çabanız yüksek ancak kısıtlanabilirsiniz. Drama yapıp ilgi çekmeye çalışmak zarar verir. Özgürlük arzunuz yüksek. Özgüveninizi yükseltip, günü bir amaca odaklanarak geçirmekte fayda var.

30 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken sizi ailevi meselelere yöneltecek. Ev alıp, satmak, kiralamak için harekete geçebilirsiniz. Annenizle beraber vakit geçirebilir ya da çocuklarınıza özel ilgi gösterebilirsiniz. Ev dekorasyonunu değiştirmek, deniz kenarında vakit geçirmek, vapura binmek size iyi gelir.

30 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler sizin elinizde. Sonunda siz karlı çıkarsınız.

30 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 47' 37" R
Ay
İkizler
13° 53' 59" R
Merkür
Koç
23° 36' 13"
Venüs
Boğa
12° 54' 22"
Mars
Koç
07° 09' 24"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 30"
Satürn
Balık
17° 22' 29"
Uranüs
Boğa
22° 54' 17"
Neptün
Balık
29° 11' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 27"
Lilith
Başak
24° 24' 35"
True Node
Koç
15° 12' 44"
Son Güncelleme : 10/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>