Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünüyorsunuz. Çok uzun bir zaman olmasına ve yaşadığınız onca zorluklara tartışmalara rağmen beraberliğinizden hoşnutsunuz.

Bugün de durgun gibisiniz. Tam anlamıyla birinsanısınız. İşinizi seviyorsunuz ve kolay, kolay bulunamayacakilişkileriniz var. Ama yine dehayatınızla aranızda bir soğukluk gözleniyor.

Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Bazı gündelik sıkıntılarınız oluyorsa da, bunları hissettirmemeyi başarıyorsunuz. Denkleştirerek yaşamayı çok iyi beceriyorsunuz.

Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar evle aranızı açabilir. Hobilerinize yaptığınız harcamaların aldığı tepkileri unutmuş gibi görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevkleriniz, hobileriniz sizin için oldukça önemli. Yeni tanıştığınız bir arkadaşınızla hobileriniz çakışıyor. Bir araya geldiğinizde evlerinizi ihmal edebiliyorsunuz. Bugünlerde bedeninizi fazla yıpratıyorsunuz. Son zamanlardaki baş ağrılarınız bundan olabilir. Yakın bir zamanda aile arasında geniş bir toplanma görünüyor.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 31 Ekim saat:07:38-17 Kasım saat:04:33 tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Bu bir keşif sürecidir. Gayet olumlu buluyorum. Bir yandan yeniliklere hevesli olacağız diğer yandan uygulayacağız. Bildiklerimizi başkalarıyla paylaşacağız. Değişimler hayatımızda faydalı şekilde gelişecek. Medya, yayıncılık konularında ihtisas görebilir, içinde yer alabiliriz. Daha çok okuyacağız, fikir sahibi olacağız ve ufkumuz genişleyecek. Eğitimden ticaret hayatına kadar geniş bir alanda hızlanma görülecek. Yolculuklar, yeni yerler görmek, tanışmak, konuşmak, iletişimde bulunmak bizi mutlu edecektir. Merkür-Yay burcu geçişinin dikkat edilmesi gereken dikkat edilmesi gereken yönleri vardır. Çabuk karar verilir hemen uygulanmak istenir. Ben, dikkatli bir gözlemde bulunmanızı doğru bilgiye ulaşmak için araştırmanızı tam emin olmadan hayati kararlar vermemenizi tavsiye ediyorum. Merkür-Yay burcunda 17 Kasım-1 Aralık tarihlerinde gerileyecek. Yorumda sözü edilen mevzular üzerinde tekrar duracağız. 31 Ekim saat:22:42-16 Kasım saat:13:51 tarihleri arasında Terazi burcunda geri hareketini sürdürecek olan Venüs, ilişki evinizde etkili olacak. Çiftler bu dönemde ilişkilerinin niteliğine göre, ya anlaşılır veya sürekli tartışırlar. İlişkisi sağlam temellere oturmuş çiftler için sorun yoktur. İlişkisinde problem olanlar ise, öncelikle birbirinizle konuşmayı denemenizde fayda var. Diyelim ki siz artık bu ilişkiyi istemiyorsunuz. Yani yüreğinizde bu aşka artık yer yok. Hayatınıza yeni bir sayfa açmak niyetindesiniz. O zaman partnerinizle bir kere olsun konuşunuz. Ancak bu konuşma sonuçlandırma anlamında değil, sadece sıkıntılarınızı dile getirme şeklinde olsun. Sorunların sizi fazlasıyla rahatsız ettiğinden ve bazı şeyleri ciddi ciddi düşünmeye başladım şeklinde olmalıdır. İlişkisi yeni başlayanların birbirini tanımaları gerekiyor. Geri hareket süresince onu izleyin ve bazı testlerden geçirin. Ne gibi tepkilerde bulunduğunu, size olan davranışlarını anlamaya çalışın.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça yoğun bir güne hazır ol! Ödemeler, çeşitli başvurular oradan oraya koşturmana neden olacak. Özellikleyerinde birlikte çalıştığın insanların meseleleriyle uğraşmak durumunda kalabilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin ailesinde uzun zamandır yaşadığı sıkıntı açığa çıkabilir. Sıkıntılarını sana yansıtmamak için verdiği mücadeleye hayran kalacaksın. Sanatla ilgileniyorsan, önemli seminerlere sahil olacaksın. Farklı fikirler, yaratıcı yanını yeniden harekete geçirecek. Arkadaşların arasında kendini yalnız ve çaresiz hissedebilirsin. Bir süreliğine de olsa yalnız olmak fikri, sana iyi gelecektir. Ancak insanlar bunu kapris olarak algılayabilir. İlgi görmek için uyguladığın bir taktik gibi algılanabilir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde yanlış anlaşılmalar oluşabilir, kendinizi doğru anlatmak niyetinde iken tam tersi bir durum yaşayabilirsiniz. Bu yüzden karar verirken ve konuşurken bir kez daha düşünmeniz iyi olur.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak özgüveninizi tazeleyecektir. Başarmak için en iyisini yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gelecek yönünde bir takım adımlar atmak size iyi gelecektir. Kendi iç dengenizi koruyabileceksiniz. Hobileriniz için harcamalar yapabilirsiniz.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yönettiğiniz bir operasyonun meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Sonuçlar sizi memnun edecek.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin tam olduğu ve sahip olduğunuz maddi manevi değerlere teşekkür edeceğiniz bugün, sosyal ortamlarda yer alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için ilişkilerinizde ılımlı davranmanız yararlı olacaktır. Mutlu seneler.

31 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önemli ve farklı fikirler üreterek lider vasıflarınızı göstermek için elverişli bir gündesiniz. Talihinize çok güvenip risk almayın. Yanlış insanlara, ideallere kapılmamak önemli. Hızlı düşünüp hemen aksiyon alma ihtiyacınız olabilir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasında Merkür Yay burcuna geçerek sizi dış dünyanın renk mozaiği ile buluşturmaya hazırlanıyor. Bugün planda olamayan bir seyahate çıkıp, iyi ki de bu kararı almışım dersiniz. İnsanlarla iletişim kurmak, fikirleri paylaşmak, yeni yerler görmek için son derece uygun bir gün.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

31 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 41' 59" R
Ay
İkizler
12° 32' 40" R
Merkür
Koç
23° 30' 33"
Venüs
Boğa
12° 47' 11"
Mars
Koç
07° 04' 56"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 08"
Satürn
Balık
17° 22' 02"
Uranüs
Boğa
22° 53' 56"
Neptün
Balık
29° 10' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
21° 11' 08"
Lilith
Başak
24° 23' 57"
True Node
Koç
15° 13' 15"
Son Güncelleme : 09/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>