Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz sevdiğiniz kişi değil de, sevildiğiniz kişi gibi duruyor yanınızda. Bu haksız ilişkiyi sürdürüyorsunuz. Haksızlığı hem ona hem kendinize yapıyorsunuz. O birini sırılsıklam sevmenin coşkusunu yaşıyor. Siz kendinize nasıl bir haksızlık yaptığınızı anlayamıyorsunuz.

Bir probleminiz var. Ancak yönetici kadrodan biriyle çözebilirsiniz. Ama o zaman da sevdiğiniz bir çalışma arkadaşınızın ihbarcısı olacaksınız. İki ayağınız bir pabuçta görünüyor.

Sıkıntıdan yavaş yavaş kurtuluyorsunuz. Paraya bakışınız çok insani. Ona ne sevginiz, ne saygınız var. Ona yalnızca ihtiyaç hissediyorsunuz. Alçakgönüllü beklentilerinizle bir zaman daha para sıkıntısı çekmeyeceksiniz.

Etrafınızdaki kuraldışı bir aşk ilişkisinin tek destekçisisiniz. Bu aşkın çevresindeki katı kuralcı insan sayısı az değil. Temkinli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarım bırakma, tamamlamama huyuna çok kızıyorsunuz. Böyle davranan insanların sizinle arkadaş olma şansı yok. Bilinçaltınızda saklı bir şeyler var. Dönüp geçmişi aradığınızda, küçük yaşlardan beri çok sayıda yarım bırakılmış mutluluk buluyorsunuz. Bir arkadaşınızın anlamak istemediğiniz bir gerekçeyle tatil planınızı iptal etmesi sizi çılgına çevirecek. Kendinizi sürekli buna hazırlıyor olmanız, arkadaşınızdan bir süre uzak durma kararı aldıracak size.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:05 Ay-Pluto görünümü, kendimizle iç temasımızı güçlendiriyor. Hiç kimsenin üstümüzde baskı kurmasına izin vermeyeceğiz. Çıkarlarınızı düşünecek ve buna göre hareket edeceğiz. Saat 18:13-18:21 kısa süreli Ay-Boşluk etkisinin ardından Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Partnerimiz, ailemiz veya çevremizde bulunan kişilerle olan ilişkimizde uzlaşının önemini işaret ediyor. Saat 22:34 Ay-Satürn görünümü,hayatı ve ilişkide sorumlulukları vurguluyor. Hafta boyunca her işinizde olumlu gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Uzun zamandır aklını kurcalayan konuların muhatabı olan kişiyle bir konuşma gerçekleştirmeyi planlıyorsan, bugün senin günün. Bekâr bir Koç burcuysan, seni heyecanlandıracak biriyle tanışabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Koç burcuysan, bir süre kendi kabuğuna çekilme kararı alabilirsin. Arkadaşlarınla birlikte uzun zamandır merak ettiğin, popüler bir mekâna gidebilirsin. Kişisel bakımdı, alışverişti derken, beklentinin üzerinde harcama yapabilirsin. Ailede yaşça küçük kişinin, eğitim yahut evliliğiyle ilgili problemler gündemini epey meşgul edebilir. Uzak kalamayacağın sorunlara çözüm üretirken, vicdani olarak kendini rahatlamış hissedeceksin.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz birile ilgili dostlarınızdan veya yakın çevrenizden önemli yardımlar alabilir ve onların sayesinde bu isteğinize rahatlıkla kavuşabilirsiniz. Yeni duruma göre bütçenizi planlamanız gerekebilir.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylardan dolayı krizler yaşayabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanacaktır. Kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Bazı konuları açıklığa kavuşturmakta zorlanacağınız zamanlar var. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tembelliğin keyifli olduğunu bilen sizler bugün de miskinsiniz. İyi beslenmek size iyi gelecek, kısa sürede işinizle uğraşabilecek enerjiyi yakalayacaksınız.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınız harekete geçecek. Kuruntular ve çeşitli düşünceler zihninize hücum edebilir ve çok çeşitli fikirler arasında bocalayabilirsiniz. Akşama doğru alacağınız bir davete sevdiğinizle gidebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı olaylar nedeniyle gergin ve sıkıntılı olabilirsiniz. Ancak, olayların nedenleri üzerinde fazla durmayıp pratik çözümler bulabileceksiniz. Yeni isteklerinizin yaratacağı gelişmeler içine girebilirsiniz. Önceden olduğu gibi gerilim içine girmeyecek, sorunları büyütmeyeceksiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

10 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 51" R
Ay
Yay
22° 56' 58"
Merkür
Koç
16° 12' 11"
Venüs
Koç
28° 00' 19"
Mars
Balık
27° 51' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 28"
Satürn
Balık
16° 21' 29"
Uranüs
Boğa
22° 12' 32"
Neptün
Balık
28° 50' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 16"
Lilith
Başak
23° 04' 05"
True Node
Koç
15° 27' 29"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>