Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok ısrarcı davranıyorsunuz. Sizin bir şeyler hissetmiş olmanızı yeterli sayıyor, karşı tarafa düşünme, bir hazırlık yapma şansı vermiyorsunuz. Ve bu davranışınızla da neler kaçırdığınızı biliyorsunuz.

İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde biraz azaltacak, rahatlayacaksınız. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız.

Geçici sıkıntılarınız var. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak. Ödemelerinizin sıkıntısını fazla erken yaşamaya başlıyor, abartıyorsunuz.

Bu akşam saatlerinde birinin sizinle fazlaca ilgili olduğunu göreceksiniz. Sabırla sonucu beklemeniz gerekiyor. Bu ilginin alanı sandığınız gibi görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutlu bir gününüzdesiniz. Yeni tanıştığınız insanlar siz mutlu ediyor. Yeni tanışmalara karşı çekingen, ürkek davrananları anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Yeni olan her şeye sanki içgüdüsel bir gereksiniminiz gibi yaklaşıyorsunuz. Ama yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırıyor ve biraz itici görünebiliyorsunuz. Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz olacak.

9 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay, yöneticisi Merkürün de Başak burcundaki desteğiyle gayet yararlıdır. Sizin, görev ve sorumluluk konusunda hayli dikkatli ve detaylı çalışmanızı, inandığınız bir işe kendinizi adamanızı sağlar. İş veya günlük yaşamda yoğunluk fazladır. Ancak rahatlıkla bunların altından kalkarsınız. Bu Yeniay, sizi memnun etmeyen, hayal kırıklığı yaratan veya angarya oluşturan ne varsa, bunları düzenlemek, yenilemek, verimli hale getirmek için uygundur. İş tercihleri, görüşmeler, sağlığınız, kişisel bakımınız ve finansal çıkarlarınızı gözden geçirerek karar vermenizde etkilidir. Bu Yeniayda önemli olan, yaptığınız işten haz duymanız, maddi anlamda doymanız, kendinizi iyi hissetmenizdir. Eğer bu yoksa, bu Yeniayda yeni kararlar verirsiniz. Bu ters gidişe bir dur diyerek seçimde bulunursunuz. Bu anlamda, 16, 21, 22, Eylül tarihleri olumludur. Bu tarihlere göre işlerinizi ve görüşmelerinizi, sağlık kontrollerinizi yapmanız yararlı olur. Mutlu pazarlar dileğimle,

9 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Yeniay gerçekleşiyor. Telaşlı olmana neden olan konu bazı şeyleri abartman. Özellikle evde ailesi yüzünden sevgilisi ile ters düşen bir Koç burcuysan yıllar öncesinde kalmış konuları bile bugün tartışma haline getirebilirsin. Sevdiklerine karşı elinden gelen her iyiliği yapmak isteyeceksin ama müdahale edemediğin konular söz konusu olabilir. Aklında bir sürü fikir var ve paylaşmak için can atacaksın. Fakat paylaşım yapacağın kişileri özenle seçmende fayda var. Olumsuz yaklaşımları, seni yapacaklarından vazgeçirebilir. Yarım bıraktığın ya da başlamak istediğin işlerini tamamlamak için ideal bir gün.

9 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve sevgi konularında nitelikli iletişim gücünüzün yüksek olduğu ve karşılıklı sevgi ve anlayışa hâkim olan özel bir gün. Beklentilerinizi konuşabilir ve gelecekle ilgili yapmak istediklerinizi ortaya dökebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Başak burcundaki yeniay, günlük işlere, ve detaylara işaret ediyor. Bugünlerde kendinize çeki düzen verebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARAR arifesindesiniz. Sizler sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan kimselersiniz ancak bu aralar vereceğiniz kararlar fazlasıyla ciddi olabilir.

9 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ay zamanındayız. Başak burcunda bugün gerçekleşen yeni ay sağlığınızla ilgili atabileceğiniz yeni girişimler olabileceğine dikkat çekiyor. Ayrıca bugün burç değiştiren Venüs ortakve para konularında yakalayabileceğiniz güzel fırsatlara işaret ediyor.

9 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınız harekete geçecek. Kuruntular ve çeşitli düşünceler zihninize hücum edebilir ve çok çeşitli fikirler arasında bocalayabilirsiniz. Akşama doğru alacağınız bir davete sevdiğinizle gidebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Başak burcunun 17 derecesinde meydana gelen Yeni Ay, sizi gündelik hayatınızda yen başlangıçlara işaret ediyor.Merkür'ün de aynı burçta yer alması, sizi karşılıklı fayda prensibine dayalı ilişkilere sokar. Venüs de Akrep burcuna geçerek ilişkilerde derinlik yaratıyor. Bu dönemdeprojeleriniz hızlanır ve sizi bir ekibin en önemli kişisi haline getirir.

9 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

9 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 32' 12" R
Ay
Yay
29° 17' 47"
Merkür
Koç
16° 18' 16"
Venüs
Koç
28° 36' 15"
Mars
Balık
28° 13' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 15"
Satürn
Balık
16° 24' 08"
Uranüs
Boğa
22° 14' 11"
Neptün
Balık
28° 50' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 55"
Lilith
Başak
23° 07' 19"
True Node
Koç
15° 25' 55"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>