Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Haftanın ortalarına doğru muhtemelenyaşamınızda, bir yürek kıpırtısı yaşayacaksınız. Her şey size bağlı olacak. Yaşayabilir, ama hiç de başlamayabilirsiniz. Bununla ilgili bazı kazanç, kayıp hesaplarınız olacak.

Bir atak yapmak istiyorsunuz. Ama onaylanma bağlamında bile desteğiniz yok. Tek başına karar alıp uygulama cesaretini gösteremeyecek, işin olumsuzluğu halinde tek sorumlu olarak kalmaktan çekineceksiniz.

Sıkışıklığınızı gidermek için borç anlamında biraz açılmış gibi görünüyorsunuz. Beklenmeyen bir satış işi görünüyor. Buradan bir para tartışması çıkabilir. Bazı önemli ilişkilerin yüzeyselliği ortaya çıkacak gibi görünüyor.

Aşk hayatınızdaki isteğe bağlı olası hareketlilik, iler ki zamanlarda anı defterinizden yırtıp atmak isteyeceğiniz bir macera gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yorgun hissetmeniz hızlı bir hafta sonu geçirmenizden. Çok sevdiğiniz birisini yolcu etme hazırlığı içindesiniz. Ama bu yolcu etmede sevinç ve umut var, üzüntü daha az. Beyninizi boş yere meşgul ettiğiniz bir konuya sizi yöneltenler bunu sizden daha az düşünüyorlar. Bu günlerde bazı gönül oyunlarının içinde olabilirsiniz. Buna hazırlıklı olun.

11 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 11 Eylül saat:03:56-16 Kasım saat:01:21 tarihleri arasında Mars Kova burcunda seyrini sürdürecek. Özgürce hareket etmek, yeni hedefler belirlemek, bir grubun içinde kendinizi göstermek, sosyal aktiviteler arkadaşlık ilişkileri ön planda olacak. Toplumsal ilişkileriniz, amacınıza giden yolda size rehber olacak. İnsanları belli bir amaç çerçevesinde organize edebilirsiniz. İnternet aktif kullanım alanınız olacaktır. Saat 15:10 Güneş-Jüpiter görünümü, gelir getiricive projeler için destekleyicidir. Sıkı çalışmak gerekecek. Ancak başarılı olmanız için enerjiler sizden yanadır. Yorulacaksınız fakat karşılığını alırsınız. Para kazanmak amaçlı ortaklık ilişkileri bu görünüm sayesinde yararlıdır. Önceden başlanmış işler kolayca bitirilir. Saat 18:31 Güneş-Pluto görünümü, sizi ilgilendiren her şeyi etraflıca ele alınmanızı sağlıyor. Sağlığınız, alışkanlıklarınız, işinizin niteliği üzerinde mutlaka bir analizde bulunmak şart. Eğer kendinizi güçlü bir şekilde ifade edemediğinizi, verimli çalışamadığınızı,ortamında huzursuz olduğunuzu düşünüyorsanız buna neden olan faktörleri şöyle bir gözden geçirirseniz, rahatlarsınız, güçlenirsiniz. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

11 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağın haberler seni tahmin ettiğinden daha çok sevindirecek. Anlamsız konular çözüme kavuşabilir.

11 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrolünüz dışında gelişen bazı durumlar karşısında sınırlarınız zorlanabilir. Bunun üzerine sizler de tepki vermek isteyebilir ve bu davranışı hakketmediğinizi düşünerek sert çıkışlar yapabilirsiniz. Temkinli olun.

11 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olmanız mümkün. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerinize yön vermek için planlar yapabilirsiniz. Tartışmalara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

11 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UZUN zamandır kendini yoğun enerji içerisinde hisseden Koçlar bugün ruhsal olarak dinginleşme fırsatı yakalayıp sevdikleri küçük şeyleri yaparak hayatın tadına varacaklar.

11 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

11 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınız harekete geçecek. Kuruntular ve çeşitli düşünceler zihninize hücum edebilir ve çok çeşitli fikirler arasında bocalayabilirsiniz. Akşama doğru alacağınız bir davete sevdiğinizle gidebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren yönetici gezegeniniz Mars, asi Kova burcuna geçiş yaparak, her türlü yenilikçi fikri isyankar bir tavırla hayatınıza taşıyacak. Dernek, grup, siyasi faaliyetler bu dönemde hayatınızın önemli bir kısmını doldurabilir. Kalabalık gruplara yönelik ortak yürütülen faaliyetlere katılabilirsiniz. Arkadaşlıklar ön plana çıkar.

11 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

11 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 38' 17" R
Ay
Oğlak
00° 39' 49"
Merkür
Koç
16° 19' 43"
Venüs
Koç
28° 43' 57"
Mars
Balık
28° 18' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 43"
Satürn
Balık
16° 24' 41"
Uranüs
Boğa
22° 14' 32"
Neptün
Balık
28° 51' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 17"
Lilith
Başak
23° 08' 01"
True Node
Koç
15° 25' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>