Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizden fazla bir beklentisi yok. Aradığı hemen hemen her şeyi bulduğuna inanıyor. İlk günlerdeki ilginin azlığından şikayetçi biraz. Onun sıkıntısını ciddiye alacak ve ona daha çok zaman ayıracaksınız.

Bir isteksizlik içindesiniz. İşyerinizde başınızı ağrıtacak elle tutulur bir şey yok. İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız kronik ve gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor.

Para sıkıntısı çekmiyorsunuz denemez, ama çekmemeye çabalıyorsunuz. Aile içinde harcamalar konusunda birbirinizi suçlar durumdasınız. Bir yakınınızın bütün uyarılarınıza rağmen düştüğü para bunalımı sizi kızdırıyor.

Farkında olmadan kıskançlıklara neden oluyorsunuz. Sevgilinizin bir arkadaşına daha arkadaş gibi, daha mesafeli davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir dost ziyareti hayli tartışmalı geçti. Önceleri yatıştırıcı davranıp sonunda tartışmanın baş sorumlusu gibi çıktınız. Bu günlerde sinirlerinizi biraz dinlendirmelisiniz. Akşam yemeği daveti alacaksınız. Bu yemekte tanıştırılacağınız biriyle ilerde bazı ortak çalışmalarınız olacak. Sağlığınızla ilgili endişeleriniz sizi bugün, yarın bir uzmana götürecek.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:58-21:15 arasıilişkilerinde rekabetin ve özel hayatınızda farklı bakış açılarının anlaşmazlığa yol açmaması için dikkatli olalım. Saat 10:55 Jüpiter-Pluto görünümü, finansal açıdan destekleyici bir işaret olup, sıkıntılarınıza çözüm bulmanızı sağlayan manevi bir kuvvettir. Miras, kredi, yatırım yoluyla elde edilecek para veya partneriniz, işveren veya diğerlerinin size olan yardımıdır. İnanç ve güven sağlar. Bir değişim ve dönüşüm fırsatıdır. Başkalarının büyümenizde, ilerlemenizde olumlu katkısıdır. Hem toplumsal hem de parasal alanda etkili olan bu görünüm, iş, konum, ortaklık, evlilik, parasal konuları olumlu yönde yenileştirmek adına içsel bir güç kazandıracaktır. Kendinize inanın ve güvenin. Saat 12:02 Venüs-Uranüs karşıtlığı, parasal çıkarlarımıza uygun şekilde hareket edeceğimizi, ilişkilerimizi kuracağımızı gösteriyor. Hani derler ya, köprüyü geçene kadar diye, aynen öyle. Bir sıkışıklığı, krizi veya bir meseleyi çözmek için bir şeyler yapmamız gerekiyorsa, bundan kaçamayız. Öyle bir dönem yaşıyoruz ki, menfaatimizi gözetmek durumundayız. Borcumuz varsa bankamızla görüşüp yapılandırabiliriz. Alacağımız varsa hukuki yollara başvurabiliriz. Saat 21:15 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, sizden gizlenen meseleler üzerinde hassasiyetle durmanıza neden olabilir. Kişi kendini rahatlatmak istediği için, her konuyu derinlemesine didikleyebilir. Eşinin,ortağının veya maddi-manevi ilişkide olduğu kişinin ne kadar güvenilir biri olduğunu bilmek ister. Saat 21:52 Ay-Mars görünümü, hedefe yönelik hareket etmektir. Maddi ve manevi anlamda sıkıntılarımız vardır ve bunları gidermemiz gerekmektedir. Eğer istediğimiz gibi gelişmeler olmazsa sıkılabiliriz. Bu görünüm bazı kişilerle yapılan derin sohbetlerin, bağlantıların de işaretçisidir. Gönülden sevgilerimle,

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, boşlukta hareket ederken kendine olan özgüvenini toparlamak zor olabilir, ama yine de uzun zamandır planladığın konuşmayı yapmak isteyebilirsin. Bugünün şartlarını belirleyen sensin! Gün içerisinde önemli bir görüşmeden dolayı koşturma halinde olabilirsin. Dalgınlığın gün içinde bazı işlerini aksatmana neden olabilir. Ancak kendini hemen toparlayacaksın. Kariyer yaşamında aldığın iddialı kararları, güçlü adımlarla hayata geçirmen gözlerden kaçmayacak. Çalışma arkadaşlarının başarın karşısındaki tavırları değişebilir. Uzun süredir ilişkisi olan bir Koç burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakabilirsin. Arkadaş çevrende olan sorunlara karşı mantık ve sağduyulu davranmaya özen göstereceğin bir gün geçireceksin.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızda hiç ummadığınız kadar benmerkezci bir tavır içinde olabilirsiniz.  Karşı taraftan beklentilerinizin gerçekleştiğini ve size verilen sözlerin yerine getirildiğini görmek isteyebilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde planlarınızda değişiklik olabilir. İşleriniz planladığınız akışta ilerlemeyebilir. Eşinizle ilgili konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha rahat ifade etmeniz mümkün. Dengenizi korumanız gereken anlar olabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Farklı konularla ilgilenmek istemeniz olası.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜNLERDE kendinizi altına girmesi güç yükler altına soktunuz ama her işinizi de yoluna koymayı başardınız. Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Bol bol dinlenin.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınız harekete geçecek. Kuruntular ve çeşitli düşünceler zihninize hücum edebilir ve çok çeşitli fikirler arasında bocalayabilirsiniz. Akşama doğru alacağınız bir davete sevdiğinizle gidebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünde, cesaretle ortaya attığımız niyetleri somut gerçeğe dönüştürmek için uygun bir zemin var.Çalışkan ve sebatkar olmak ideallerimizin gerçekleşmesine yardımcı olur. Bugün Ay hak, hukuk, adalet konularına önem veren Terazi burcunda seyahat edecek. Partnerinizle uyumlu bir diyalog içinde kalarak güzel bir süreç başlatırsınız.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

12 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 06' 17" R
Ay
Yay
23° 29' 29"
Merkür
Koç
16° 12' 40"
Venüs
Koç
28° 03' 23"
Mars
Balık
27° 52' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 03"
Satürn
Balık
16° 21' 43"
Uranüs
Boğa
22° 12' 40"
Neptün
Balık
28° 50' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 24"
Lilith
Başak
23° 04' 22"
True Node
Koç
15° 27' 21"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>