Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki huzur sizi düşündürüyor. Bu konuda çok şanslı olmadığınıza inandırmışsınız kendinizi. Bu yüzden de bu huzurun arkasından olası bir problem beklentiniz var. Yakın bir zaman içinde bu kaygınızın temeli yok.

Bugün biraz durgunluk içindesiniz. Bunun arada bir yaşadığınız Cuma sendromu olduğunu düşünüyorsunuz. Akşam saatlerinde çalışmasını beğendiğiniz birarkadaşınızın sizden bir ricası olabilir.

Bugünlerde para harcamalarınız bira dengesizleşti. Bundan bir an evvel kurtulup bunu alışkanlık haline getirmemeniz gerekiyor. Yakında hoşunuza gitmeyecek bir harcamanız olacak.

Bir yakınınızla ilgili sağlık endişelerini onu üzmemek adına küçümsüyor görünüyorsunuz. Bu konuda bir uzman tavrı takınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu hazırlıkları içindesiniz. Hafta sonu ummadığınız haldebaşında olabilirsiniz. Yeni başlattığınız bir tamirat işi çok uzadığı için bir süredir gerginliğiniz var. Bu yüzden işi yakından tanıdığınız birilerine devretmeyi düşüneceksiniz. Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluk bu niyetinizi biraz kursağınızda bırakacağa benziyor.

14 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 04:31 Merkür-Neptün karşıtlığı, amacınızın ve yolunuzun farkında olmanız gerektiğini işaret ediyor. İdeallerinizi gözden geçirmek ve çalışma hayatınızla ilgili meselelere gerçekçi bir şekilde ele almak lazım. Sağlığınızla ilgili konular üzerinde de etkili olan bu karşıtlık, beslenmenize önem vermeniz gerektiğini hatırlatır. Özellikle bağırsak sorunları nedeniyle yaşanan aşırı zayıflık veya şişmanlık gibi şikayetlerinizi mutlaka bir doktora gösteriniz. Bu karşıtlık, eğitmenlik yazarlık, sanat ve mistik konular üzerinde çalışmak, öğrenmek ve projelendirmek anlamında faydalıdır. Size ilham gücü verir ve sıkı çalışmanızı sağlar. Yeter ki, siz ne istediğinizi bilin. Saat 06:58 Ay-Pluto görünüm etkisinde, kimsenin üstünüzde baskı kurmasına izin vermezsiniz. Çıkarlarınızı ister istemez düşünür ve durumları ona göre değerlendirebilirsiniz. Sizden hiç bir şeyin gizlenmesine, hele konu para-cinsellik ve ilişkimizi kapsıyorsa, hiç mi hiç hoşlanmazsınız. Saat 07:33 Ay-Jüpiter kavuşumu, parasal-cinsel-hukuki konularda başkalarıylaveya özel anlamda bütünleşme arzumuzu vurguluyor. Çıkarlarımızın farkında oluruz. Amaç güç elde etmektir. Araştırırız, peşini bırakmayız. Saat 10:52 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, başkalarından beklentimiz olan gelir veya destekler konusunda zorlanabileceğimizi gösteriyor. Ancak umutsuz olmayalım. Sadece birilerine güvenip şu an adım atmamız kolay gözükmüyor. Bu bizi zorluyor gibi görünse de, aslında kendi gücümüzü fark etmemizi sağlıyor. Miras, yatırım, kredi gibi konularda sabırlı olmak zorundayız. Saat 11:54 itibariyle etkili olacak Güneş-Ay olumlu görünümü, gündelik aktiviteniz içinde hem planlı hareket etmenizi hem de arzuladığınız şekilde işlerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Kişisel bakımınız ve sağlığınıza bilhassa önem verirsiniz. Gönülden sevgilerimle,

14 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Yoğun ve hareketli geçecek bir güne hazır mısın? Gün içerisinde adeta oradan oraya koşuşturacaksın. Çalışan bir Koç burcuysan, son dakika gelişen iptallerden dolayı, planlarında değişiklik yapabilirsin. Bu yaz beklediğin işi bulamadıysangörüşmelerin hız kazanabilir. Eğer 70-84 kuşağı doğan bir Koç burcu isen evlilik ve uzun ilişkilerdeki sorunları çözmek isteyebilirsin. Yakın bir arkadaşının çelişkili konuşmalarından dolayı ister istemez ondan uzaklaştırabilirsin. Çocukları olan bir Koç burcuysan, rutin sağlık kontrollerini yaptırman gerekebilir. Akşamüzeri bazı aile bireyleriyle anlaşmazlık yaşayabilir, tartışabilirsin. Kendini ifade ederken pişman olacağın sözler söylememeye dikkat etmelisin.

14 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte bıraktınız yarım kalmışprojelerinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bu proje sadece sizi finansal anlamda bazı sorular sormaya itebilir. Ekonomik durumunuzu düzeltmeye çalışırken yanlış kararlar vermeyin.

14 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla uğraşabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Yapmış olduğunuz işlerinizde beklenmedik aksiliklerle karşılaşmanız mümkün. Detay gerektiren konularda hızlı kararlar almamanızda fayda var. Beraber çalıştığınız kişilere karşı daha esnek davranmanız işlerinizi kolaylaştıracak. Bugün ilişkilerde daha toleranslı olmaya bakmalısınız.

14 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UZUN zamandır kendini yoğun enerji içerisinde hisseden Koçlar bugün ruhsal olarak dinginleşme fırsatı yakalayıp sevdikleri küçük şeyleri yaparak hayatın tadına varacaklar.

14 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınız harekete geçecek. Kuruntular ve çeşitli düşünceler zihninize hücum edebilir ve çok çeşitli fikirler arasında bocalayabilirsiniz. Akşama doğru alacağınız bir davete sevdiğinizle gidebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati derin duyguları hayatınıza taşıyacak. Yurt dışında yaşama fikrine sıcak bakmaya başlar, yeni hayat düzeninizin planlamasını yapabilirsiniz. Gerekli evrak ve uyulması gereken kuralların içeriğini saptamakla fikirlerinizi somutlaştırmak işinizi kolaylaştırır. Artık yeni bir hayat sistemine geçme isteği ön plana çıkar.

14 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

14 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 58" R
Ay
Oğlak
02° 23' 58"
Merkür
Koç
16° 21' 38"
Venüs
Koç
28° 53' 43"
Mars
Balık
28° 24' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 33"
Satürn
Balık
16° 25' 24"
Uranüs
Boğa
22° 14' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 44"
Lilith
Başak
23° 08' 54"
True Node
Koç
15° 25' 12"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>