Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz. Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatmamalısınız.

Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden geliyorsunuz. Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bugün yapacağınız beklemediğiniz bir harcama sizi zor durumda bırakabilir. Dostlarınız ya da aileniz size yardımda bulunabilir.

Bugün, tahammülsüz yanınızı kışkırtan bir tartışma yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne çok iyimser başlamak için nedenleriniz var. Yapıcı ve iyimser havanız akşam saatlerinde bozulabilir, ama ev ortamında huzur bulmakta gecikmeyeceksiniz. Üstü örtülmüş, üzerine çok konuşulmamış ve geride kalmış bir sorun bugün gündeme gelebilir. Sizin kendinizi az da sorumlu gördüğünüz bir konu olması sizi etkileyebilir.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 09:32 Ay-Venüs görünümü, ilişki veortaklığı konularında huzuru bulmak ve güven içinde yol almak ve dengeli hareket etmek mecburiyeti vardır. Siz baskın davranır, yönetmeye kalkışırsanız, partner buna izin vermeyebilir. Sert davranmaz ancak yaklaşım tarzınızı veya düşüncelerinizi onaylamadığı açıktır. Saat 18:13-18:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Önemli girişim ve ilk adım niteliği taşıyan kararları bu saat dilimi içinde mutlaka gözden geçirelim. Ani kararlar vermeyelim. Çünkü sonuçsuz kalma veya arzuladığınız şekilde gelişmeme ihtimali bulunmakta. Boşluk süresince yarım kalan işlerinizi yapabilir, düzenlemeniz gerekenleri halledebilir ve durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Saat 18:45 itibariyle Ay-Kova burcu seyir etkinliği, ilişkinizle alakalı meselelerin dengeli ve ölçülü bir şekilde gözden geçirilmesi yönünde faydalıdır. Yeniliklere açık ve hevesli bir şekilde hareket edebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz, yakın çevrenizle olan temaslarınız yoğunlaşır. İletişimin her alanında ön saflarda yer alabilirsiniz. Dostlarınızla yakından ilgilenebilir, işlerinizi çabucak halledebilirsiniz. Farklı bilgiler edinmek, bağımsız hareket etmek hoşunuza gideceğinden, etrafınızdakileri kısıtlamak istemezsiniz. Ne istediğinizin bilincinde olarak seçimlerde bulunabilirsiniz. Saat 19:00 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, özgürce hareket etmek isteğimizi gösteriyor. Baskı altında kalmak istemiyoruz. Toplumsal ilişkiler ve özel hayatımızla ilgili konularda gelişimden yanayız. Bu görünüm arzularımızın peşine düşmemizi sağladığı gibi, önümüze engel çıksa da yılmadan ilerlememizi destekliyor. Saat 21:05 Ay-Jüpiter görünümü, Yay burcundaki Jüpiterin sosyal hayatı canlandırıcı ve özgürce hareket etmemizi, dostlarımızla bir araya gelmemizi sağlayan olumlu etkisidir. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay?ın konumu seni huzursuz edebilir. Macera arayışın finansal açıdan pek anlamlı olmayacak. Maddi durumunu daha da iyi konuma getirmek adına kendi fırsatını yaratmak için koşturman da gerekebilir. Dikkat! Bazı konularda acele etmemen gerektiğine tam olarak hissediyorsun. Sakin ve kararlı bir şekilde düşünmeye, sorgulamaya, araştırmaya ve fikir edinmeye ihtiyacın olabilir. Bu aralar kariyerinle ilgili acele etmemen gerekiyor. Fiziksel yorgunluk ve isteksizlik odaklanmanda problem yaratabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle hayatınıza yeni bir yön verecek kararlar alabilirsiniz. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşınla bazı konularda ters düşebilirsin. Önyargılı ve keskin konuşmalara daha fazla katlanamadığını fark edeceksin.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızdaki bazı kırgınlıklarınızı bugün telafi edebileceğiniz fırsatlarla çözebilirsiniz. İkna kabiliyetinizin gücünü bugün ister aşk hayatınızda ister kariyer hayatınızda değerlendirmeyi ihmal etmeyin.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sorumlu olduğunuz işlerinize zaman ayırabilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili yeni gelişmeler söz konusu. Otorite olarak gördüğünüz kişilerden yardım alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişiler size yeni vizyonlar katabilir. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Arkadaşlarınıza zaman ayırmalısınız.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı kötü alışkanlıklarınızı bırakacaksınız. İçsel huzursuzluklarınız bitiyor. Mutlu günler yakında geliyor.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

14 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ortamında gerginlikler, ortak hedefler konusunda çatışmalar olabilir. Ani kararlar almaktan kaçının. Fırsat eşitliği yaratmak uzun vadede işinize yarayacaktır.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bazı haberler sizi heyecanlandıracak. Daha önce düşündüklerinizin ne kadar doğru olduğunu anlayacaksınız. Bazı endişeler ve yoğun duygular içine girseniz bile akılcı kararlar alabilir, duygularınızı kontrol edebilirsiniz. Parasal konularda ortaya çıkan gelişmeler memnuniyet verici.

14 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

14 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 52' 54" R
Ay
Koç
15° 29' 09" R
Merkür
Koç
20° 06' 17"
Venüs
Boğa
07° 55' 46"
Mars
Koç
04° 03' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 27"
Satürn
Balık
17° 03' 14"
Uranüs
Boğa
22° 40' 13"
Neptün
Balık
29° 04' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 19"
Lilith
Başak
23° 57' 42"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>