Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız son gerilimli buluşmadan sonra ilişkinizde olumlu değişikliklerin siz de farkındasınız. Tek sorununuz yeterince açık konuşamamak. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz ama biraz daha açık konuşmak bazı sorunları büyümeden çözebilir.

Zaman zaman monoton biryaşamınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk hiç size göre değil. İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

Epeydir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu size kısa süreli bir rahatlama olanağı sağlayacak.

Bir yakınınızı istemeden kırabilirsiniz. Bugün hararetli tartışmalardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün artık son derecede ilerleyen burcunuzun yöneticisi de olan Mars'ın zorlayıcı olabileceği bir gün. Genel olarak Mars gibi malefik bir gezegenin son derecesi zordur. Bir sonraki burca geçmeden önce son bir atak yapıp öyle geçer. Özellikle sosyal ilişkilerde, arkadaşlık ilişkilerinde, düşünce ve fikirlerin tartışılması noktasında serinkanlı ve sabırlı olmanız gereken bir gün.

15 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 12:31 Mars-Uranüs olumlu görünümü, bir topluluk içinde kendinizi ifade etmeniz, özgür hareket etmeyi tercih etmeniz, sıra dışı yöntemlere ve yeniliklere açık olmanız yönünde destekleyicidir. Kişi böyle bir etki altında, üzerinde baskı kurabilecek, kişi ve durumlardan uzak durmak ister. Çünkü baskı altında kendini tam anlamıyla ortaya koyamayacağını gayet iyi bilir. Saat 17:53 Kova burcunda oluşacak ilkdördün, bağlı bulunduğunuz grup veya çevrenizdeki insanlarla ilişkinizi, amacınızı ve hedeflerinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Probleme yol açan her kim veya her ne varsa onunla mücadeleden yanasınız. Bireysel ihtiyaçlarınızı daha fazla önemseyebilir, liderlik gücünüzü ortaya koyarak sözünüzü dinletmek istersiniz. Özellikle geçtiğimiz hafta sorun çıkaran ve düzelmeyen bazı sıkıntıları bugün gidermek niyetinde olabilirsiniz. Bir hafta önce adım attığınız işlerin, doğru yönde ilerleyip ilerlemediğine bakma zamanıdır. Aslında sorumluluklarınız nedeniyle yorgunsunuz. Bu yüzden de üzerinizdeki baskıları nasıl gidermeniz gerektiği hususunda kafanızın içinde planlamalarda bulunabilirsiniz. Bütün bunlar doğal olarak gün boyu endişeli tepkilerde bulunmanıza, kimseye güvenmemenize, bütünlük oluşturmakta zorlanmanıza neden olabilir. Başkalarının ihtiyaçları ile sizin istekleriniz arasında çatışma meydana gelebilir. Maddi ve manevi yönden kendinizi güvende hissetmeniz zorlaşır. Yapılması gereken öncelikle sakin olmak ve yapıcı çözümlerde bulunmak için mantıklı düşünmektir. Saat 22:05 Ay-Venüs olumlu görünümü, partnerinizle ortaklaşa hareket etmenizi sağlıyor. El ele, can cana, her güzellik sizden yana olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

15 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlu olduğun işlerden dolayı yaratıcılığını kullanman gerekirken ekstra işler elini kolunu bağlıyor. Bir arkadaşının sana destek olmasını isteyeceksin. Aile içindeki bazı konuları düzene koymak için ise erken saatleri tercih etmelisin. Gökyüzü destekçin olacak. Huzur arayışın sürerken merakına yenilmemelisin. En yakın arkadaşında olsa karışmaman gereken özel konular olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin yaşam alanınıza yenilik katacak bir düzen arayışına girebilirsiniz. Sabırlı yönünü kullanırken insanların seni duyarsız olarak adlandırmalarına aldırış etmemelisin. Kendinden emin bir şekilde hareket ederek bir anlamda kendini korumaya alacaksın.

15 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sözleşmelerinizle ilgili bazı sorunları kafanıza takabilirsiniz. Beklentilerinizi sonuçlandırmakta zorlanıyor olsanız da bugün kafanızda olan sorulara aldığınız cevaplar bir parça olsun sizi mutlu edecektir.

15 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda duygusal gerginlikler yaşayabilirsiniz. Değişimlere dikkat edin.

15 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize olan güveniniz sayesinde aşkta şansınız açılıyor. Zekanızla bu fırsatı iyi değerlendireceksiniz. Gelecek olan mali desteği hemen harcamayın.

15 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularınızı harekete geçiren haberler alabilirsiniz. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla birlikte olmak sizi rahatlatacak. Çok hoş organizasyonlar yapabilir, grup arkadaşlarınızı motive ederek ilişkileri daha canlı tutabilirsiniz. Bütün dikkatinizi ilgilendiğiniz alanlara yöneltebilirsiniz.

15 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yeni fikirler, gelişmeler olası. İlişkiler alanında süren belirsizlik çözülerek yol almanızı sağlayacak. Geçmişten gelen anlaşmalar yeniden etkin olabilir. Akşam saatlerinde farklı fikirlerin tartışmalara yol açması olası. Dengeyi korumak önemli.

15 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında Ay tüm gün Kova burcunda seyahat edecek. Özgürlüğünüzü doya doya yaşayacağınız bir gün sizi bekliyor olacak. Arkadaşlarınızla sosyal ortamlarda bir araya gelebilir ve orijinal fikirleri tartışabilirsiniz. Ayrıca zihninizi derin konulara cevap bulmak için zorlayabilirsiniz.

15 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

15 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 53' 18" R
Ay
Koç
15° 35' 16" R
Merkür
Koç
20° 06' 36"
Venüs
Boğa
07° 56' 16"
Mars
Koç
04° 03' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 33"
Satürn
Balık
17° 03' 16"
Uranüs
Boğa
22° 40' 15"
Neptün
Balık
29° 04' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 20"
Lilith
Başak
23° 57' 44"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>