Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda yeni bir döneme biraz isteksizce giriyorsunuz. Yeniliğe mi, yoksa onun dostluğuna mı daha çok ihtiyaç duyuyorsunuz, buna karar veremiyorsunuz. Onu artık bir sevgiliden çok, bir dost gibi görmeğe başladığınızı fark ettiniz.

Birarkadaşlığını dostluğa götürme çabalarınız var. Hafta başından itibaren sıkıntılarınızı atacaksınız. Çelişkili baktığınız bir konu daha uzun süre sizi düşündürmeye devam edecek.

Bugün içinizdeki coşkuyla fazla harcama yapmamaya çalışmalısınız. Maddi durumu biraz rayına soktunuz. Bütçenize ummadığınız girdiler oldu. Bu kısmen de olsa sizi biraz toparladı.

Bazen isabetli tahminler yapamıyorsunuz. Zor bir ihtimal olarak gördüğünüz bir sıkıntının tedbirini almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta içinde alacağınız bir haber, bazı arkadaş ilişkilerinizi askıya almanıza neden olabilecek. Tam bilgi sahibi olmadığınız bir meseleyi boşuna kuruyorsunuz. Bugünü son saniyesine kadar yaşamak istiyorsunuz. Hareketli, gezmeyi çok seven birisiniz. Bu yanınızı yeterince tatmin edememekten şikayetçisiniz. Hafta sonlarını elinizden geldiğince bu tatmin için kullanmaya çabalıyorsunuz.

18 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 14:04 olana dek etkili olacak Ay-Boşluk süresi, ilişkisi olanlar açısından ele alırsak, her iki kişinin de aynı hedef üzerinde anlaşmaları ve birbirlerine destek olmaları, güç birliğinde bulunmaları çok önemlidir. Saat 14:04 sonrası toplumsal rolümüz neyi gerektiriyorsa ona göre hareket etmek zorunda olduğumuzu hatırlatan Ay-Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Sorumluluklar da yavaş yavaş kendini hissettiriyor. Ancak sesimizi yükseltmemiz, isyan bayrağını dikmemiz pek kolay değildir. İş aleminde veya toplumsal ilişkilerde sabır ve disiplinli olmak gerekir. Oğlak burcunda ilerleyen Ay, hedefimize erişmek için duygularımızın kontrolünü yapmamız gerektiğinin de göstergesidir. Saat 22:26 Ay-Mars olumlu görünümü, yeni başlayacak haftanın bu saat itibariyle sorumluluklarını bir yanıyla hatırlatırken, pek de istekli değiliz sorumluluk almaya. Keşke her gün Pazar olsa diye içimizden geçirebiliriz. Saat 23:52 Ay-Neptün olumlu görünümü en azından üzerimizdeki ağırlığı hafifleten, dinlendirici, sakinleştirici bir enerjidir. Mutluluk dolu, gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyor, size gelen teklifleri anında değerlendiriyorsunuz. Tüm bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı içindesiniz. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede istekleriniz gerçekleştireceksiniz.

18 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı beklentileriniz konusunda gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Doğrulardan ve gerçeklerden uzaklaşmadığınız sürece yapılması gereken şeyleri uygulamaya koymak çok daha kolay olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelişen koşulların sizi eyleme geçirdiği ancak duygularınızın kurbanı olmamanız gereken bir dönemdesiniz. Karşıt burcunuzdaki Güneş son altı aydır süregelen işlerin üzerinde durabileceğinizi ve yeni kararlar verebileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ilişkilerde dengeli olmak çok şey kazandırabilir. Mars'ın sert açısı altında özellikle ev ve yerleşime ait konular için daha fazla enerji ve para harcayabilirsiniz. Sağlığınıza da önem vermelisiniz. Bu yeni dönemde aşk hayatınız geri planda kalabilir.

18 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz bir konuda size ısrarcı davranabilir. Vereceğiniz tepkinin dozunu iyi ayarlamaya çalışın yoksa ufacık bir sorun çığ gibi büyüyebilir.

18 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile ilişkileriniz, ev ve yerleşime ait konular ile ikili ilişkilerinizde dengeyi sağlamakta zorlanabilir, tatminsizlik ve memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde ilişkilerle ilgili olumlu haberler, sevgi dolu görüşmeler, duygusal paylaşımlar ve beklediğiniz haberlerin gelmesi gibi olumlu etkiler sunan bir zaman diliminde olacaksınız.

18 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz süratle çalışabileceğiniz, yoğun geçebilecek bir gündesiniz. Sizi yavaşlatacak engellerle karşılaşmanız pek olası değil. Fırsatları iyi değerlendirin ve içinizden geldiği gibi değil, planlı şekilde hareket edin. Ufukta yolculuk görünüyor.

18 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 52' 45" R
Ay
Balık
00° 28' 47"
Merkür
Koç
18° 04' 29"
Venüs
Boğa
04° 06' 52"
Mars
Koç
01° 40' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 53"
Satürn
Balık
16° 47' 42"
Uranüs
Boğa
22° 29' 31"
Neptün
Balık
28° 59' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 02"
Lilith
Başak
23° 37' 05"
True Node
Koç
15° 21' 24"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>