Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka dair ne kadar tespit varsa, dönem dönem her birinin savunucusu oldunuz. Başladığınız her ilişkinin gidişatına göre aşkı tanımlıyorsunuz. Ama bu kez kolayca savunamayacağınız bir ilişkiye başlamak üzeresiniz.

İş yaşamında size en ağır gelen şey, başarınıza hiç hak edilmeden ortak olunmaya çalışılması. Ama yazık ki, bütünyaşamları bunun örnekleriyle dolu. Biryolculuğunuz olacak, bu size iyi gelebilir.

Çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın bir işiyle ilgili borç isteğini geri çevirdiniz. Onun hayata gevşek bakışına duyduğunuz kızgınlık, sizi böyle bir davranışa itti. Bari arkasından vicdan yapmayı bırakın.

Yeni sevgili adayınız, zor kabulleneceğiniz kadar bağımsız kişilikli biri. Sonradan kaldıramayacaksanız hiç başlamamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her konuda mükemmel olamazsınız. Hayat sizi sürekli daha mütevazi olmaya çağırıyor. Bu çağrıyı alamadığınız için son günlerde kaprisli insan görüntüsünden de kurtulamıyorsunuz. Kimsenin her tartışmada, her olayda onaylanmak gibi bir zenginliği olamayacağını görmeniz gerekiyor. İşin iyi yanı ; bu durumunuz geçici. Bu ruh durumunun nedenlerini de en iyi siz biliyorsunuz.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 11:25 Ay-Uranüs görünümüyle başlayacak. İş ortamında ve dış dünyada baskılara pek gelemeyeceğiz.  Çünkü kendimizi ortaya koymaktan yanayız. Ancak üzerindeki sorumluluklar buna mani olabilir.  Saat 12:25-20 Ocak saat 15:00 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Son görünümü Pluto ile kavuşum olan Ay, göz ardı edemeyeceğimiz  sorumluluklarımızı işaret ediyor. Toplumsal ilişkilerde sabırlı ve disiplinli olmak gerekiyor. Evet, tabii ki siz önemlisiniz ancak diğerlerinin de önemini dikkatle alarak ve bilinçli hareket ederek bu uzun boşluk süresini geçirmemiz lazım. Saat 13:07 Ay-Kuzey düğüm arasındaki zorlu görünüm, ilişki vehayatımızla ilgili konularda da bir hayli zorladığımızı gösteriyor. Fakat biz bu zorlukları, bir uyarı gibi görerek meselelere bakmamız lazım. Böylece doğru bir yön tespitinde bulunabiliriz. Tam tersi durumda geriliriz, sıkılırız ve kendimizi üzeriz.Saat 15:44 Venüs-Jüpiter karşıtlığı, toplumsal ilişkilerimize yeni bir bakış açısıyla ele almamızı, aşk hayatımızla ilgili konuları tekrar bir gözden geçirmemizi sağlayacak. Gerek Merkür gölgeli günleri gerekse Jüpiterin geri hareketini düşünecek olursak tabii ki yeni bir karar vermeden önce, her durumu bir daha ele almak, aceleyle, abartılı şekilde karar vermemek lazım. Ayarımızı bilirsek, hem sosyal ilişkilerimizde hem de aşkta hoş bir gün geçirebiliriz. Canı gönülden sevgilerimle, mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Sizi etkileyecek kişilerin ortak özellikleri; güzel konuşmaları ve dış görünüşlerinde belli bir düzen içinde olmaları olacaktır. Çevrenizi sınayacağınız bir gün

19 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel sırlarınızı paylaşmanız ileride sıkıntı yaratabilir. Bazı kişiler verdiğiniz görev veya sorumlulukları yerine getirmeyebilirler. Eski meslektaşlarla veya geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufacık sebeplerden dolayı aile içinde fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ortak noktada birleşmeşseniz sorun düşündüğünüzden büyük olabilir.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eş ve partner kaynaklı konular gündeminizde olurken, sevdikleriniz, dostlarınız ve yaşamınızda değer verdiğiniz kişilerle görüşebilir, onlara zaman ayırabilir ve ilişkilerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ani tartışmalardan uzak durmanızı önermekteyim.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi dağıtacak gelişmelere takılmamalı, planlarınızın başarısıyla ilgili hayaller içinde kendinizi kaybetmemelisiniz. İşiniz hakkında bazı toplantılara katılmak ve bu toplantılarda çeşitli bilgiler sunmak durumunda kalabilirsiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 45' 28"
Ay
Kova
28° 42' 03"
Merkür
Koç
18° 00' 21"
Venüs
Boğa
03° 57' 38"
Mars
Koç
01° 34' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 07"
Satürn
Balık
16° 47' 03"
Uranüs
Boğa
22° 29' 05"
Neptün
Balık
28° 58' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 37"
Lilith
Başak
23° 36' 15"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>