Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi heyecanlandıran ve romantik bir teklif alabileceğiniz bir gün. Bu fırsat hiç ummadığınız bir anda ve koşulda karşınıza çıkabilir. Duygusal açıdan olağan dışı bir gün yaşayabilirsiniz. Gözlerinizi, kulaklarınızı, dikkatinizi açık tutmanızda yarar var.

Başarılı olabileceğiniz bir gün. Üstlerinizle ilişkinizde daha az ısrarcı olmanız gerekebilir. Dik başlı ve inatçı olduğunuza dair bir önyargı var. Uyumlu bir çalışan olduğunuzu kanıtlamak için bir fırsat doğabilir. Bu fırsatı iyi kullanmanız sizin elinizde.

Bir yakınınızın borç talebini geri çevirmek zorunda kaldığınız için üzülebilir, pişmanlık duyabilirsiniz. Böyle bir talep geldiğinde geri çevirmeden önce enine boyuna düşünmeniz gerekebilir.

Önünüze koyduğunuz hedefleri test etmekle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ani karar vermenin size yaramayacağı bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok göz önünde yaşadığınız için arzularınız ve beklentileriniz size özel kalamıyor. Pek çok kişi yaşamınız hakkında konuşuyor. Bugün, çevrenizi sizi anlayacak kişilerle ve gerçek dostlarınızla sınırlama kararı alabilirsiniz. Akşam saatlerinde evinizle ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmayı planlıyorsunuz, bu değişiklikler için fırsat kapınıza gelebilir.

20 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 15:15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile örtüşen en önemli görünüm, saat 02:09 Mars-Neptün kavuşumudur. Bu kavuşum, gerek kişisel girişim ve gerekse ortaklaşa finansal ilişkilerin, bankalarla alakalı konuların, borçlanma veya kredi gibi meselelerin bu Yeniayda mutlaka dikkatli biçimde gözden geçirilmesini gerektiriyor. Çünkü mevcut durum veya sıkışıklığa çare bulalım diye, riskli işlere kalkışmayız. Gözümüzü boyayan, mümkün gibi gözüken herhangi bir teklif, daha sonra zorlanmamıza yol açabilir. Size sunulanın önüne ve ardına bakmanızda yarar görüyorum. Saat 15:15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, toplumsal ilişkiler ve aşk hayatımız, çocuklarımızla ilgili meseleler üzerinde de etkilidir. Bize bir şeyleri değiştirme, harekete geçme, mevcut rutinden sıyrılıp kendimize bir yol belirleme hevesi veriyor. Ancak Merkür gölgeli günlerindeyiz ve 21 Ocak tarihinde gerileme dönemi başlıyor.  Bu yenilik hevesiyle bilinmedik yollara girmemek lazım. Hadi bir şeyler yapalım derken, yaptığımız işin aslı astarı olmalı. Eğer sanatçı, tasarım veya sezgiye dayalı, psikolojik anlamda başkalarına destekli meslek sahibiyseniz,  bu Yeniay sizin hem başkalarıyla olan temasını güçlendirir hem de ilham gücünüzü yükseltir. Gizli ve saklı yaşanan bir aşk ve fanteziler anlamında da etkili olan Yeniay, aldanmamak için gözlerimizi açık tutmamız gerektiğini işaret eder. Bu ilişkinin ilerisi adına umut verici olup olmadığına bir bakmak lazım. Dalgınlıklara karşı da dikkatli olalım. Daha önce başladığımız projelerimizin eksiği var mı diye bakalım. Psikolojik  ve bedensel anlamda bizi yoran, üzen, hayal kırıklığı yaratan meselelere karşı dikkatli olalım. Yeniayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,

20 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Mesleki konularda işlerinizin yavaşlamasını fırsat bilerek, ihmal ettiğiniz konuları gündeme getirmelisiniz. Maddi konularda elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni arkadaşlar edinmek, yeni çevrelere girmek veya arkadaşlıkları tazelemek için olumlu 10 günlük süreçtesiniz. Aslında şu günlerde zaten sadece arkadaşlarınıza ödün verebilir haldesiniz. Diğerlerine katı davranıyor olabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcunda meydana gelen yeni ay, on günlük süreçte sosyalleşme arzumuzu ve iletişim trafiğimizi arttıracaktır. Daha özgür hareket etmek isteyebilir, fikir özgürlüğüne daha fazla önem verebiliriz. Bilimsel, uçaklarla ilgili ve teknolojik başlıklı konular ön plana çıkabilir. Mars ve Neptün etkileşimi ise, yanıltıcı kişileri, aldatılma veya yanılma ihtimalini akla getiriyor. Alışverişler esnasında veya önemli konularda (aşk dahil) yanılmamak için detaycı olmalı ya da unutkanlıkların veya konsantrasyon bozukluklarının yaratabileceği aksiliklere karşı tedbir almalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mühür... Cesaretli görünüyor ve kolayca bir şeyden vazgeçmiyorsunuz. Bugün de pes etmeyin. İşinizdeki başarınızın arttığını göreceksiniz.

20 Ocak 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda ve flörtlerinizde tepkilerinizi verirken anlık değerlendirmeler yapmanız ve olayları eğer başkalarından duyduysanız içeriğini araştırmadan harekete geçmeniz hatalı olacaktır. Olayların iç yüzünü anlamak için insanlara fırsat verin ve ani kanılara varmayın. Sizin için içgüdülerinizin ve sezgilerinizin yüksek olduğu bir gün.

20 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi dağıtacak gelişmelere takılmamalı, planlarınızın başarısıyla ilgili hayaller içinde kendinizi kaybetmemelisiniz. İşiniz hakkında bazı toplantılara katılmak ve bu toplantılarda çeşitli bilgiler sunmak durumunda kalabilirsiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 55" R
Ay
Kova
29° 47' 15"
Merkür
Koç
18° 02' 52"
Venüs
Boğa
04° 03' 16"
Mars
Koç
01° 38' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 12"
Satürn
Balık
16° 47' 27"
Uranüs
Boğa
22° 29' 21"
Neptün
Balık
28° 58' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 53"
Lilith
Başak
23° 36' 46"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>