Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi sınırlanmış etkiler altında hissedebileceğiniz ve karamsar duygular içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizde oluşabilecek ve sizi etkileyecek sorunlar aşk yaşamınızda da sizi olumsuz olarak etkileyecektir. Duygusal konularda yeni kararlar almaktan kaçınmalısınız ve gelişmelere hoşgörülü tutumlarla yaklaşmalısınız.

Bugün enerjinizin önemli bir kısmını işinize harcayacak ve istediğiniz başarılara ulaşmak için çok fazla çalışacaksınız. Ancak karşınıza çıkabilecek bazı sorunları çok fazla büyütmeniz konsantrasyonunuzu olumsuz olarak etkileyecektir. Toplum içindeki statünüzü arttırmaya ve bireysel başarınızı arttırmaya çalışacaksınız.

Mesleğinizle ilgili konularda çalışmalarınızın maddi boyutlarını da hesaba katacak ve gelirinizi arttırma yolunda çalışmalar yapacaksınız. Kendinizi sınırlanmış bazı etkiler altında hissetmenize rağmen gelirlerinizi artırıcı çalışmalara yöneleceksiniz. Dikkatinizi bir noktaya yönlendirmekte zorluklar yaşayacaksınız.

Kişisel çalışmalarınızla belli başarılar elde edebileceğiniz bir kapasiteye sahip olacaksınız. Ancak tutkularınızı ve başarı isteğinizi biraz da olsa dengelemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler olabilir. İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Karar vermekte ve girişim yapmakta zorlanabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Enerjinizi iyi yönlendirmeye çalışmalısınız.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Çarşamba günümüz saat:08:28 Pluto-Kuzeydüğüm görünümüyle başlıyor. Sizin gerek mesleki kariyer ve gerekse özel ilişki meselelerinde şu anki mevcut hali değiştirmek için vereceğiniz karmik bir mücadeleyi gösteriyor. Kuzey düğüm gelişim demektir. Pluto ile dönüşümde bulunmak. Demek ki sizler her ne kadar özgürce ve kendi isteklerinizi elde etmek amaçlı hareket etmeye çalışsanız da, ikili ilişkilerinize önem vermek durumundasınız. Ayrıcahayatında yavaş ancak etkileyici bir dönüşümden geçiyorsunuz. Tek başınıza hareketten ziyade, sorumluluklarınızın farkında olmanız gerekiyor. Saat 11:41 itibariyle Ay-Uranüs olumlu görünümü, gayet hızlı bir şekilde hareket ederek hem bireysel hem de grup aktivitelerinde başarılı olmanızda yardımcınızdır. Özgür olduğunuzda, size karışılmadığında rahat edersiniz.21 Ocak saat:17:54 â€' 11 Şubat saat:16:57 tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Bu süre içinde hedeflerinizi tekrar gözden geçirmenizde yarar var. Organize işler, görüşmeler, kurulacak bağlantılar, öğrenme, iletişimde bulunma, insanları bir araya getirme, toplum faaliyetleri, arkadaşlıklar kısaca yapılacak tüm işlerin bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle dikkatlice bir daha ele alınmasında yarar vardır. Aceleyle ve dürtüsel kararlar vermeyiniz. Bir şey olmuyorsa, inatçı bir tavırla iletişimde bulunmayınız. Keskin karar değişikliklerinden sakınınız.Saat 22:22 Ay-Jüpiter karşıtlığı sosyal ilişkiler ve aşk hayatımızla ilgili yenilik hevesimizi ve bir gruba dahil olarak kendimizi ifade etme, öne çıkma arzumuzu işaret ediyor. Burada önemli olan, sizin ne yapmak istediğinizi bilinçli bir şekilde belirmeniz ve ona göre seçimlerinizi yapmanızdır.Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

21 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Mesleki konularda işlerinizin yavaşlamasını fırsat bilerek, ihmal ettiğiniz konuları gündeme getirmelisiniz. Maddi konularda elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

21 Ocak 12 Şubat aralığında, eski dostlarınızla bir araya gelebilir, teknolojik veya iletişime dayalı işlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte planlama yapmak kolay olmayacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Kaos meraklıları çok özlemiş olabilir belki. hemen müjdeyi verelim: 21 Ocak'ta meydana gelecek Merkür gerilemesi Kova burcunda başlıyor ve 12 Şubat' a kadar yine iletişimsel sorunlara ve yanlış anlaşılmalara neden olmak üzere hayatımıza dahil oluyor. Yani, bir kredi kartı borcu ödeyebilmek ya da faturaları yatırmak için bankalarda, rötar yapan uçaklara veya bozulan araçlara binebilmek için terminallerde saatlerce beklemeye başlıyoruz(her gün değil tabii, bazı günler ağırlıklı). El birliği içinde çöken bilgisayar sistemleri, bozulan elektrikli veya mekanik cihazlar, bunlara ek olarak unuttuğumuz eşyalar, anahtarlar, kaybolan evraklar, yanlış atılan mesajlar, yanlış adrese giden gönderiler, yanlış aramalar vb türünde gelişmelerle sabrımızı sınıyoruz ve bunlar yetmezmiş gibi söylediklerimizi yanlış anlayan veya söylediklerinden hiç birşey anlamadığımız kişiler yüzünden ilişkilerimizi geriyoruz. Güzel şeyler yok mu? Tabii ki var: Geçmişle bağlantılıveya projeleriniz tekrar gündeme gelebilir ya da eski arkadaşlarınızla planlar yapabilir veya tesadüfen karşılaşarak sevinebilirsiniz. Eski aşklar canlanabilir veya tamamlanması gereken işlerin üzerinden geçme fırsatı bulunabilir. Tamamlanması gereken işler için güzel bir dönem olabilecekken, yeni başlangıçlar yapmak için 14 Şubat'a kadar beklemek daha doğru olacaktır. Epostalarımı doğru zamanda yollayamazsam, kahve falıyla idare edebilirsiniz umarım. Yukarıda her burç gerilemeyi özellikle hangi alanda yaşıyor, onu ele aldım. Burç yorumunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı etkileyen bazı önemli kimseler bugün sizi yarı yolda bırakabilir. Hiç beklemediğiniz bir sorun yaşayabilirsiniz. Olayları yönlendirmekte zorlanabilirsiniz.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi ilgilendiren ve maddi konularda hayatınızda önemli ilerlemeler getiren bir gün olacak. Kendinizi en iyi şekilde ifade edip gösterebileceğiniz, insanlara sadece mantıklı taraflarınız değil, duygusal yönlerinizi de gösterip, yeteneklerinizi fark ettirebileceğiniz sizin için son derece şanslı sayılan bir gündesiniz. Aşk hayatınızda olumlu bir atmosfer sözkonusu, bekar olanlar için beklenmedik paylaşımlar ve teklifler gündeme gelebilir.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem eviniz hem işinizle ilgili bazı planlamalar yapmanız mümkündür. Bazı sunumlar yapabilir, üstlerinizle toplantılara katılabilirsiniz. Aniden gelişen bazı şartlar, yeni bir program yapmanıza neden olabilir. İptallere ve yeni planlara hazır olun.

21 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 06' 29" R
Ay
Balık
03° 51' 01"
Merkür
Koç
18° 12' 28"
Venüs
Boğa
04° 24' 19"
Mars
Koç
01° 51' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 12"
Satürn
Balık
16° 48' 54"
Uranüs
Boğa
22° 30' 20"
Neptün
Balık
28° 59' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Başak
23° 38' 40"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>