Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda ilginç heyecanlar yaşayabileceğiniz ve küçük değişiklikler yapabileceğiniz bir gündesiniz. Ani sürprizlerle karşılaşabilirsiniz yada siz ani sürprizler yapabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle olan iletişimleriniz sıcak ve duygu yüklü olacaktır.

İş yaşamınızda yeni fikirler üretebileceğiniz ve yeni projelere başlangıç yapabileceğiniz bir gündesiniz. Ekip çalışmasına yatkın olacaksınız ve bu konularda başarılı sonuçlar alacağınız çalışmalar yapabilirsiniz. Ancak bugün beklentilerinizin düzeyini iyi ayarlamalı ve ulaşabileceklerinizden fazlasını istememelisiniz. Girişimlerinizde detayları dikkate almalısınız.

Maddi konularda bir ilginç bazı yenilikler yapabileceğiniz ve kendinize yeni gelir kaynakları oluşturmak için çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak harcamalarınızda da aşırıya kaçabilir ve umulmadık bazı masraflarla karşılaşabilirsiniz. Bugün dikkatli davranarak maddi konularda yeni kaynaklar oluşturmaya çalışmalısınız.

Alacağınız tüm kararlarda duygusal yaklaşımlardan kaçınmalı ve mantığınızı ön planda tutmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel anlamda zihinsel olarak oldyukça aktif olacağınız ve bir çok yeni fikir üretebileceğiniz bir gündesiniz. Hayal gücünüz son derece aktif olarak çalışacaktır ve bazı sorunlarınıza ilginç çözümler bulabilirsiniz. Size farklı gelecek ortamlara girebilir ve ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Karalarınızda duygusal davranmamanız gereken bir gündesiniz. Fazla duygusallık ve ani girişimler size zarar verecektir.

22 Ocak 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:45-14:49 arasında etkil olacak Ay-Boşluk ilerleyişiyle Perşembe gününe adım atıyoruz. Bu süre içinde kendinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz, haksızlıklar karşısında sabır göstermeniz, işlerinizi çabucak bitirmeniz kolay olmayabilir. Zorunluluklarınız nedeniyle, dilediğiniz gibi hareket edemeyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar kimi zaman problemleriyle sizi rahatsız edebilirler. Benim önerim, ne zamandır üstünde çalıştığınız fakat bir türlü bitiremediğiniz işlere öncelik vermenizdir.Saat 14:49 Ay-Balık burcu seyir etkinliği altında sevgi birliğini ruhumuzun derinliklerinde hissetmemiz bizim için çok önemli hale geliyor. Aşkı tenimizde, ruhumuzda ve dört bir yanımızda görme arzumuz büyüyor. Bir insana güvenmenin, sevgiyle büyümenin ne kadar özel bir duygu olduğunu düşünüyoruz.Saat 19:20 Ay-Satürn görünümünde, ruh dünyamız gayet hassas ve hayatı uhrevi yönüyle ele aldığımız için mücadele etmek istemiyoruz. Ancak sorumluluklarımız var ve bunları yerine getirmek için, bilgilenmemiz, kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bu iki farklı ele alış biçimi, bizi duygusal anlamda zorluyor. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

22 Ocak 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün geri giden Merkür'le Venüs etkileşim içindeler. Sevdiğiniz işleri yaptığınız zaman çok daha başarılı olduğunuzu bildiğiniz için, çevrenizin dikkatini çekeceğiniz işlerin planları rahatça yapabileceğiniz bir gün. Mantık ve akılcılığınızı doğru alanlarda kullanabileceksiniz. Kazançlarınız konusunda oldukça iddialısınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda harekete geçmek çok cazip gibi görünse de, araştırmalarınızı yapmadan harekete geçmemelisiniz. Geçmişte size faydası dokunmuş kişilere yardımcı olabilir veya borcunuz olan grup veya topluluklara maddi manevi borcunuzu ödeyebilirsiniz. Katılımcı kişiliğiniz gelecekte size faydası olabilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Tüm burçlar için gün geneli: Sezgilerimizin, merhamet, empati ve şefkat başlıklarının ön plana çıkabileceği, aldatıcı veya yanlış yönlendirmelere açık bir gündeyiz. Özellikle akşam saatlerinde yanıltıcı tavırları olan kişilere dikkat etmemiz gerekiyor. Bugün ve yarın etkili olabilecek diğer bir etkiyse, saldırgan ve düşmanca tavırları olan kişileri gündeme taşıyabilecek olması olabilir. Dolayısıyla, sözel sataşmalara maruz kalmamak için ilişkilerinizin gergin olduğu kişilerden veya riskli yerlerden uzak durmanızda fayda var. Gün genelinde birbirimizi koruyup kollama ve birlikte hareket etme arzumuz yüksek. Sularla, akışkanlarla ve kimyasallarla bağlı konuların da ön plana çıkabileceği iki günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şimdiye kadar ilgi göstermediğiniz konular karşınıza çıkabilir. Bu konular aslında sizin için çok faydalı. Sadece biraz dikkatinizi verip düşünmelisiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca erkekler ve patronlarınızla ilişkilerinizde belirli bir sınıra gelerek, sorun olan konuların daha fazla göz önüne geleceği etkiler sözkonusu iken akşam saatlerinde olumlu haberler alabilir, romantik görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Vaktinizi dilediğiniz gibi değerlendirebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanlarla sakin bir ortamda bulunabilir, arkadaşlarınızla eğlence faaliyetlerine katılabilir veya hobilerinizle uğraşabilirsiniz. Kendiniz için bir şeyler yapma fırsatı yakalayabilirsiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 03' 15" R
Ay
Balık
03° 03' 22"
Merkür
Koç
18° 10' 34"
Venüs
Boğa
04° 20' 13"
Mars
Koç
01° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 25"
Satürn
Balık
16° 48' 37"
Uranüs
Boğa
22° 30' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 39"
Lilith
Başak
23° 38' 17"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>