Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşamı, ona daha yakınlaşmanız için uygun bir zaman olarak kullanabilirsiniz. Onun iç dünyasındaki yerinizi biraz eksik değerlendiriyorsunuz. Yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınız sıkmamalısınız.

Bir küçük değişiklik haberi sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek. Sabah yaşayacağınız hareketlilik, uzun zamandır belirsiz olan bir durumun netlik kazanmasına neden olabilir.

Geçmişte yaptığınız hatalı açılmaları bugün pişmanlık şeklinde yaşamanız, bir anlam taşımıyor. Karamsarlığınız kalıcı değil. Yakın bir zamanda toparlanma söz konusu.

Yakın geçmişte aldığınız eleştirilere sessiz kalışınızın muhatabınızca bir suçlu tavrı gibi değerlendirilmesi o kadar da önemli değil. Bugünlerde bununla ilgili takılmalarınız beyninizi boşa işgal ediyor. Sabrederseniz, suskunluğunuzun gerçek nedeni yakında ortaya çıkacak ve puan toplayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde yaşadıklarınızı yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizi destekleyecek dostlarınız olacak. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız ummadığınız bir davranış gösterip sizi hayal kırıklığına uğratacak. Yaşayacağınız küçük kırgınlık, geçmişi de sorgulamanıza neden olabilir. Parasal daralmalar sandığınız gibi uzun ömürlü değil

3 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 08:23 itibariyle etkili olacak Ay-Aslan seyri, yeni arkadaşlıklar edinmeniz ve belli bir grup, ekip oluşturmanız, aynı hedefi gerçekleştirmek adına işbirliğinde bulunmanız anlamındadır. Sanatsal çalışmalar, sosyal ilişkiler önem kazanmaya başlar. Kendinizi her zamankinden daha güçlü hissedebilirsiniz. Dostlarınızla olan paylaşımınız, çocuklarla olan ilişkiniz gayet candan ve cömertlik doludur. Sevdiğiniz insanları kanatlarınızın altına alarak korumaya çalışabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentileriniz konusunda daha ümitlisinizdir. Sorunlarınızı çözmenizde size yardımcı olabilecek kişilerle tanışabilirsiniz. Saat 18:38 Venüs-Neptün olumlu görünümü, gerekhayatınız ve gerekse hayallerinizi gerçekleştirme arzunuz yükselir. Sorumluluklarınız ve fedakarlıkta bulunmak zorunda kaldığınız meseleleri kendinize inanarak, pes etmek yerine bizzat üstüne giderek, idealleriniz doğrultusunda çözebilmeyi isteriz. Duygusal anlamda geçmişi, yaşadıklarınızı düşünürüz. Manevi anlamda bir kuvvete ihtiyaç duyarız. Güzel bir şeyler olmasını tüm kalbimizle dileriz. Günün en mutlu kişisi olmanız, huzuru yüreğinizde duymanız dileğimle,

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün duygusal konularda yanlış kararlar verebileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. Uzun zamandır yaşananların birikimi çok sert çıkışlar yapmanıza ve geri dönüşü mümkün olmayan kararlar alınmasına sebep olabilir öfke ile kalkan zararla oturur unutmayın. İş hayatınızda ise bugün alacağınız teklifler yeni fırsatları beraberinde getirebilir.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mükemmeliyetçi yapınız sizi bugün daha fazla yorabilir. Beklentilerinizin karşılanmaması sizin motivasyonunuzu azaltmamalı aksine daha da çoğaltmalıdır. Çalışkan yapınızı mütevazılığınızla birleştirmeli ve sakinliğinizi korumalısınız. Çok yakın zamanda takdirleri üzerinize toplayacaksınız.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz insanlara program yapabilirsiniz. Çocuklarınızın yaptığı aktiviteler ilgili işler çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konulara duygusal yaklaşabilirsiniz. Harcamalarınızı dozunu aşabilirsiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı olaylara canınız sıkılsa bile bunların üzerinde fazla durmayacaksınız. Güçlü ve büyük beklentileriniz olabilir. Bunları gerçekleştirmek için çevrenizdeki kişilerle sıcak ilişkiler kurabilir, sosyal faaliyetlerinizi hızlandırabilirsiniz. Ortaklık fikirlerini olumlu bulacaksınız.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Romantik yaklaşımlar, duygular için güzel bir gün olabilir. Kalbinizin sesini daha çok dinleyebilir, heyecan ve tutkularınızın peşinden gidebilirsiniz. Aşk hayatınızda kontrolü elinizden bırakmak istediğiniz bir gündesiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, rutin işlerinizi kolay halledeceksiniz. Sanki üzerinizden büyük bir yük kalkmış gibi canlı hissedeceksiniz. Çevrenizdeki insanlara yardım etmek size çok iyi gelecek.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünnedeniyle tanıştığınız birine kalbinizi kaptırabilirsiniz.İş hayatında başarılı, cazibeli, karizmatik sorumluluk sahibi olması hemen ilginizi çekecektir. Hayallerinizi süsleyen aşka yelken açmak için tüm hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla sergilere gitmek, sanat etkinliklerine katılmak için de son derece uygun bir gün.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

3 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 23' 28" R
Ay
İkizler
22° 25' 58" R
Merkür
Koç
24° 12' 55"
Venüs
Boğa
13° 40' 01"
Mars
Koç
07° 37' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 15"
Satürn
Balık
17° 25' 19"
Uranüs
Boğa
22° 56' 26"
Neptün
Balık
29° 12' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 25"
Lilith
Başak
24° 28' 42"
True Node
Koç
15° 09' 18"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>