Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hala geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünüyorsunuz. İlişkinizin hoşunuza giden ve başarılı bulduğunuz yönlerine odaklanabilirsiniz. Böyle yaptığınızı savunsanız da sizin asıl yaptığınız zorluklardan kaçmak.

Önümüzdeki günlerde mesleki becerinizi arttıracak çalışmalar içine girebilirsiniz. İş yaşamınızda uzun süredir düşündüğünüz değişiklikler için biraz daha birikime ihtiyacınız olduğunun farkındasınız.

Özel harcamalardaki kararsızlıklar devam ediyor. Yine de bu harcamaların zorunluluğuna inandığınız için bazı kısıntıları yaparken hiç zorlanmayacaksınız.

Kendinize daha dürüst davranıp daha objektif iç hesaplaşmalara yönelmeniz, son günlerde aldığınız eleştiriler karşısında daha başı dik durmanıza yardım edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğle saatlerinde konuklarınız olabilir. Bu konuklarla daha çok geleceğe dair planlar içinde olacaksınız. Uzun vadede ortak beklentiler içinde görünüyorsunuz. Çevrenizde, ortak noktanızın olmadığı insan sayısı hayli fazla. Bu insanlarla ilişkileriniz konusunda düşünceler ve birtakım sorular geliştiriyorsunuz. Kendinizden son derece memnun olmanızdan kaynaklanan bir yalnızlığınız var.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni yılın ilk gününe, saat 09:11 Ay-Yengeç burcu seyriyle adım atıyoruz. Sosyal faaliyetleriniz, idealleriniz ve hedefleriniz konusunda sadece kendi adınıza değil, başkalarının da yararına olacak şekilde hareket edebilirsiniz. Bir yandan kendi temellerinizi güçlendirmeye çalışırken, diğer yandan sizin için değerli olan kişilerle yakından ilgilenmeniz, etrafınızda bulunan kişilerden olumlu yansımalar almanızı sağlayabilir. Belki çok hırslı olmayabilirsiniz. Ancak şu bir gerçek ki, kendinize ait değerleri yani şu anda elinizde bulunanları gayet iyi koruyabilecek, kollayabilecek gücü yüreğinizde hissedebilirsiniz. Mütevazı yaklaşım içinde olacağınız günlük aktivitenizde, sahip olduklarınız kadar olmayı düşündüğünüz her şeyle alakalı, olumlu değerlendirmelerde bulunmanız mümkündür. Amacınızın gayet iyi farkında olduğunuz için, o amaca giden yolda ne yapılması gerektiğini de sağlıklı bir şekilde belirleyebilirsiniz. 2018 yılının sizlere arzu ettiğiniz mutluluk, şans, sağlık ve başarıyı getirmesi dileğimle,

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün bir kısmını huysuzluk yaparak geçirebilirsin. Dün gecenin kritiğini yapmak için arkadaşlarınla buluşacaksın.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişimde olmanız gereken konularda daha anlayışlı ve çözüm odaklı olmalısınız. Bu oluşumlar sizleri içine çeken bir girdap haline dönüşebilir. Bu sizin yaklaşımınıza bağlı olarak değişim gösterecektir. Bu yüzden söylemlerinize daha dikkat etmeniz gereken bir gün.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni yılın ilk gününü ailenizle birlikte geçirmek isteyebilirsiniz. Ev hayatınızda geçmişe ait konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Endişe yaratan durumlar oluşabilir. Duygusal olarak gergin ve sıkışmış hissedebilirsiniz. Babanızla ilgili konularda daha yapıcı olmaya çalışabilirsiniz. Emlak işlerini daha iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden yükselen enerjinin giderek büyüdüğünü hissedeceksiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için dayanılmaz arzular duyabilirsiniz fakat daha sabırlı ve anlayışlı davranmalı, harekete geçmeden önce olayların gelişmesini beklemelisiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin tam olduğu ve sahip olduğunuz maddi manevi değerlere teşekkür edeceğiniz bugün, sosyal ortamlarda yer alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için ilişkilerinizde ılımlı davranmanız yararlı olacaktır. Mutlu seneler.

1 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni yıla, yarın oluşacak dolunayın etkisiyle başlayabilirsiniz. Aile hayatınıza daha fazla odaklanacak, ilginizi sevdiklerinize yönlendireceksiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yıla Ay İkizler burcundayken girsek de haftaya Yengeç burcunda seyahat eden Ay ile adım atacaksınız. Bugün sizin için işten çok aile meseleleri önemli olacak. Kafanızıkonularına kanalize etmekte zorlanabilirsiniz. Annenizin sağlığı hassas olabilir. Ailedeki bireylerin sizin desteğinize ekstra ihtiyacı olabilir.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

1 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 50' 50" R
Ay
İkizler
14° 40' 22" R
Merkür
Koç
23° 39' 28"
Venüs
Boğa
12° 58' 28"
Mars
Koç
07° 11' 57"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 18"
Satürn
Balık
17° 22' 44"
Uranüs
Boğa
22° 54' 28"
Neptün
Balık
29° 11' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 37"
Lilith
Başak
24° 24' 58"
True Node
Koç
15° 12' 26"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>