Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha somut adımlar atmak için, uygun zamanlar ve şartlar beklenebilir. Yeni bir ilişkinin filizlendiğini fark etmek sizi heyecanlandırıyor. Onun da size ilgisi konusunda hiç de yanılgılar içinde değilsiniz.

Kısa vadede değiştirmeniz pek mümkün olmayan sorunlarınız var. Sizin fikriniz sorulmadan bazı kararlar alındığını öğrenebilirsiniz. Bu kararların çoğunu onaylamakta zorlanacaksınız.

Bir zaman sonra geriye dönüp baktığınızda küçük para konularını ne kadar abarttığınızı fark edeceksiniz. Önünüze çıkan küçük gecikmeleri dünyanın en büyük sorunu gibi yaşamamalısınız.

Daha kapsamlı tespitler ve çözümlere bugünlerde uzak duruyorsunuz. Kafanızı ayrıntılarla meşgul etmeniz, asıl düşünmeniz gereken konulardan sizi uzaklaştırabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

2017'nin bu son gününde hareketli bir gündem sizi bekliyor. İletişim hız kazanırken aynı anda birçok yere yetişmek için planlı, programlı hareket etmeyi ihmal etmemelisiniz. İyi bir zaman planı yapmak önemli bugün.

31 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:02 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, fikirlerinizi paylaşımda, yolculuklar ve kurulacak bağlantılarda, görüşmelerde, ayrıca aşk hayatınızda şans ve fırsatların işaretçisidir. Önemli bir adım, gelişme, haberin göstergesidir. Başka bir şehir veya ülkeyle bağlantılı işlerin başarılı şekilde sonuçlanmasıdır. Yeni bir aşka yelken açmaktır. Eğitim,veya sizin için önemli olan bir dileğin gerçekleşmesidir. İnancınız yükselir, hayata duyduğunuz güven artar. Saat 06:35 Ay-Neptün görünümü, bir yandan etrafımızla iletişimde bulunurken, diğer taraftan kendi dünyamıza içimize yönelmenin işaretçisi. Bu gelgitli ruh hali dağınık düşünmemize neden olur. Mantığımızı mı kullanalım, duygularımızla hareket edelim bilemeyebiliriz. Böyle durumlarda verilecek bir karar yanlış olabilir. Saat 15:30 itibariyle gerçekleşen Ay-Merkür karşıtlığı, isteklerimizi dile getirmemizde, fikirlerimizi paylaşmamızda etkin olacağını gösteriyor. Ancak bunu yaparken kelimeleri özenle seçmemizde yarar vardır. Yolculuk ve ilişki meselelerini iyice gözden geçirmekte yarar görüyorum. 2018 yılının hepimiz için, kendimizle barışık, doğaya saygılı, umut ve şans dolu, yavrularımızla, sevenlerimizle birlikte, güzel saatler, günler ve aylarla geçireceğimiz ve bir gün geriye dönüp baktığımızda mutlulukla hatırlayacağımız bir yıl olması dileğimle,

31 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir arkadaşından sana olan borcu vermesini ya da verdiği sözü yerine getirmesini isteyebilirsin.

31 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün keyifli zamanlar geçirebilir kendinizi mutlu edeceğiniz ortamlarda olmayı tercih edebilirsiniz.2018 yılı sizi kariyerinizde istediğiniz bir yola ilerletirken bir yandan da kalbinizi hızlıca çarptıracak bir aşka neden olacağı için seneye görüşmeyi umut eder ve harika bir yıl dileriz.

31 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Bolca konuşma, yeni haberler ve merakınızı giderebilecek imkanlar var. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha dikkatli ve planlı davranabileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Fakat, bazı olaylar planlarınızı etkileyebilir. Geriliminizi yansıtmayın. Aile toplantılarına katılıp eğlenceli vakit geçireceksiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yılbaşı gecesini yakın çevrenizdeki insanlarla birlikte ya da kısa vadeli programlarla ve yolculuklarla geçirebi- lirsiniz. İletişiminizi sağlam tutmalısınız. Planlarınızı ve yapacaklarınızı sevdiklerinizle paylaşmalısınız. Hayatınızda keyfinizi artıracak etkinliklere yer açın.

31 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Kuzey Ay düğümü arasında oluşan olumlu görünüm yeni yılda yeni fikirlere sizi yönlendirecek. Risk alacağınız konuları yurt dışında deneyimleyeceksiniz. Bu belki gönül belki deilişkisi olur. Ne olursa olsun üç yıllık yeni bir serüvene adım atmanın heyecanını yaşayacaksınız.

31 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

2017'nin bu son gününde hareketli bir gündem sizi bekliyor. İletişim hız kazanırken aynı anda birçok yere yetişmek için planlı, programlı hareket etmeyi ihmal etmemelisiniz. İyi bir zaman planı yapmak önemli bugün.

31 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 52' 32" R
Ay
Akrep
06° 14' 52" R
Merkür
Boğa
07° 48' 37"
Venüs
Boğa
27° 02' 45"
Mars
Koç
15° 55' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 56' 10"
Satürn
Balık
18° 10' 26"
Uranüs
Boğa
23° 34' 16"
Neptün
Balık
29° 27' 45"
Plüton
Kova
02° 01' 23"
Chiron
Koç
21° 46' 42"
Lilith
Başak
25° 41' 03"
True Node
Koç
14° 54' 05"
Son Güncelleme : 21/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>