Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mantığınızla değil duygularınızla hareket ediyorsunuz. Onun için ise duygulardan önce mantık geliyor. Sizin ilişkinizin en büyük problemi de bu. Bir süre daha bu çekişme sürecek gibi gözüküyor.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız. İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Ailenizden birisi sizden maddi destek isteyebilir. Bu destek için koşullarınızı bir hayli zorlamanız gerekebilir. Bir ikilem yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Bugünlerde biraz sabırlı olmanız gerekebilir. Sabır size göre bir şey değil ama dişinizi sıkarsanız sonuç daha olumlu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırıyor ve biraz itici görünebiliyorsunuz. Sizi böyle gören biriyle önümüzdeki günlerde kuracağınız dostluk onu çok şaşırtacak. Sizi yanlış anladığını itiraf edecek. Akşam üzeri alacağınız bir daveti kabul ederseniz hareketli bir gece geçirebilirsiniz. Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz olacak.

3 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı günümüz saat 00:38 Ay-Uranüs görünüm etkisinde başlıyor. Parasal sorunlara çözüm bulmamız için bizi destekliyor. Bunun yanı sıra ailemizin sevgisi sıkıntılarımızı aşabilmemizde bize destek olur. Saat 07:27 Ay-Satürn görünümü, huzurlu veren enerjisiyle işlerimizi iyi takip etmemizi, sorumluluk almamızı, hedefimize uygun şekilde ilerlememizde güçlendiriyor. Saat 19:58 Ay-Güneş görünümü, gönlünüzde huzuru, ailevi konularda güvenlik arzunuzu dengeli ve olumlu yönde destekleyen güçlü bir enerjidir. Bağlılık duyduğunuz her kim ve her ne varsa ona doğru çekilmenizi, onunla mutlu olmanızı sağlar. Kendinizle çelişmezsiniz. Siz sevgi, şefkat ve güven istiyorsunuz. İşte bunları dış dünyadan talep etmek yerine, önce kendi içinizde bulmanızda bu enerji size destek olacaktır. Saat 23:21 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde hassasız ve bir o kadar arzuluyuz. Sıkıntılar son bulsun ve bir şekilde umut edelim. Maddi-manevi anlamda desteklenmek arzumuz yoğun. Hani mucizeler vardır ya, işte böyle bir beklenti içindeyiz.

3 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kimseye ihtiyaç duymadığını tavırlarınla belli ederken, çevrendeki insanların sana ihtiyacı olduğuna tanık olabilirsin.

3 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal anlamda bazı yaralarınızın sarılacağı, ailevi ilişkilerin düzeleceği olumlu olaylar yaşayabilir ve kendinizi manevi yönden güçlü hissedebilirsiniz. Aynı zamanda kardeş ya da büyüklerinizin hayatında olan mutlu gelişmeler sizleri önemli ölçüde sevindirecek ve özellikle duygusal bazı endişelerinizi tamamıyla silebilecektir.

3 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bütçeleme yaparken risk faktörlerini de değerlendirmeniz yararınıza olacaktır. Gün içinde yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Bu konuda karşınıza beklenmedik fırsatların çıkması mümkün. Mantık çerçevesinde değerlendirmek sizi için kazançlı olabilir.

3 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇALIŞMA hayatınızda başarı için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek planlarınız değişebilir.

3 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan aktif gündeminiz sürüyor. Ancak kontrol dışı durum ve belirsizliklere bugün daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Sıradışı düşünceleriniz konusunda ısrarcı olmamalısınız.

3 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geride kalan birkaç günün yoğunluğunu evinizde dinlenerek üzerinizden atabilirsiniz. Evinizin ve ailenizin mutluluğu bugün sizin için her zamankinden çok daha önemli olabilir.

3 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaratıcılığınız ve hızlı düşünmeniz sayesindealanınızda yenilere cesaretle adım atabilirsiniz.Tartışmacı tavırlardan uzak durarak empati kurabileceğiniz bir gün. Özellikle aile bireylerinin cesur kararlarınızdan destek görmeye ihtiyaçları var. Herkes sizin iki dudağınızın arasından çıkacak sözlere odaklanır. aile

3 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Yine de ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta fayda var. Sonunda siz karlı çıkarsınız.

3 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>