Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörte yatkın özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor. Yeni tanışmalarda güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumu sizi yalnızlıktan kurtaramayacak.

İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarındünyasının kurallarından sayılması yapınıza pek uygun değil. Kendi işinizi oluşturma niyetinizde barındırdığınız korkularda pek haksız görünmüyorsunuz.

Eşe, dosta karşı maddi destek anlamında son derece açıksınız. Parayla sorumlu ilişkiler içinde oluşunuz, gönlünüzün zenginliğiyle asla çelişmiyor. Girişimci yapınız, bütçenizdeki büyük gelgitlerin temel nedeni.

Direnç gösterdiğiniz konularda çok değişik biri olabiliyorsunuz. Gösterdiğiniz direnç, direndiğiniz konuyu da kemikleştiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişmeler var. Bu gelişmeleri bekliyor olmanıza rağmen, küçük şaşkınlıklar söz konusu.. İşlek zekanız size yeni yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz. Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor. Bu karmaşayı bir cazibe olarak sergileyebiliyorsunuz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 09:34 Ay-Mars zorlu görünümü, güçlü tutkularımızın göstergesidir. Cinsel yaşam, arzular, isteklerimizin kabulü ve yaşamın güzelliklerine sahip olma dürtüsü gibi. Ancak bu güçlü duyguların başkalarıyla aramızda sorun yaratmaması için sağlıklı bir ego şart. Yoksa her şeyin merkezinde kendimizi alırsak pek sevilmeyiz. Saat 10:16 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda geleceğe dönük yeni kararların işaretçisidir. Yaşamın güzellikleri, keyifli yönleri merkez alınır. Başkalarına uymak yerine, kendi arzu ve isteklerinizi daha fazla ön planda tutarsınız. Saat 11:34 Ay-Jüpiter görünümü, çıkarlarımızın farkında olmamızı sağlıyor. Ancak para konusunda abartılı düşünemeyiz. Çünkü güveniriz, fakat umduğumuz gibi karşılık göremeyebiliriz. Eldeki gücümüze göre hareket etmekte yarar var. Özellikle miras, hisseli bir paranın bölüşümü, kredi, bankalarla alakalı işlemlerde dikkatli ve tedbirli olmalıyız. Saat 18:52 Ay-Merkür görünümü, geçtiğimiz yeni bir aşkın işaretçisi olduğu gibi, eğitimdengirişimlerine kadar beklediğimiz gelişmelerin, haber ve görüşmelerin işaretçisidir. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun.

4 Ocak 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki olayların kafandaki gibi yön almasını beklemek istiyorsun. Plan yapmak için henüz erken; biraz daha beklemelisin.

4 Ocak 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve ilişkilerinize dair üzerinizde biriken sorumluluklar sizi yoran bir noktaya getirebilir. Geçmiş problemler yeniden sorun yaratan bir noktaya geldiğinde sabırlı davranmalısınız. Yeni bir aşk, kafanızda karışıklık yaşamınıza neden olabilir.

4 Ocak 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk konuları, sevdiklerinizle ilgili konular bugün gündemde. Yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Sanatsal ve estetik konularla ilgilenebilirsiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızıcanlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız için bu iyi gelecek.

4 Ocak 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda uzun zamandır sizi ağırlaştıran üzen olaylara karşı yaklaşımınız öylesine pozitif ve cesurdur ki, Bu durum bazı insanlar için oldukça can sıkıcı olup paniklemelerine sebep olabilir. Yeni fikirlere açık olarak atacağınız her adım başarılı sonuçları beraberinde getirecektir. Yolunuzu belirleyin ve önünüze çıkan her engeli aşıp geçin…Özel yaşamınızda ise oldukça karmaşık bir ruh hali içindesiniz. Yaşadığınız duygu Aşk? Sevgi? Yoksa alışkanlıkmı? Bunların sorgulamasını yaptığınız günlerdesiniz. Kendinizle baş başa kalın ve alışkanlıklarınızın sizi esir etmesine izin vermeyin.

4 Ocak 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün oldukça aktif, yoğun ve hareketli geçecek. Sosyal ortamlardaki planlarda orijinalliğinizi ortaya koyacaksınız. Birden fazla işle uğraşmak sizi mutlu edebilir.

4 Ocak 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü dinlenmeye ayırmak isteseniz de evdeki hesap pek çarşıya uymaz. Zira gündelik işlerinizi halletmek için çok disiplinli bir enerjiye sahip olacaksınız. Muhatap olduğunuz kişilerin çalışkan tavırlarıyla birden çok işi aynı anda halletmeye çalışırsınız. Böylece her şey bir çırpıda hallolur. Akşam saatlerini sevdiklerinizle vakit geçirmeye ayırarak dinlenin.

4 Ocak 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem. Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

4 Ocak 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 26' 42" R
Ay
İkizler
23° 11' 33" R
Merkür
Koç
24° 16' 16"
Venüs
Boğa
13° 44' 08"
Mars
Koç
07° 40' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 02"
Satürn
Balık
17° 25' 35"
Uranüs
Boğa
22° 56' 37"
Neptün
Balık
29° 12' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 36"
Lilith
Başak
24° 29' 04"
True Node
Koç
15° 08' 60"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>