Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz Koç erkeğiyseniz bu aralar kadınlarla olan ilişkileriniz biraz bozuk gidebilir. Özellikle yeni başlatmayı düşündüğünüz yakın ilişkiler için şansınız çok az. Koç kadını iseniz Koç erkekleri kadar şanssız olmamakla birlikte karşı cins ilişkilerinizde beklediğinizi bulmanız biraz zor olabilir.

Uzun süredir üzerinde çalıştığınız projenizle ilgili başarıya ulaşacaksınız. Beklediğiniz oranda getiri alamadığınızı düşünseniz de kariyeriniz açısından önemli bir adım olduğunu bilmelisiniz.

Sevdiklerinizi mutlu etmek onlara bir şeyler almak istiyorsunuz. Bu da bir yol ama hiç de doğru bir zamanlama sayılmaz. Tutumlu olmanız gerekiyor.

Kendinizi çok ihtimal ettiniz. Beslenmenize özen göstermeli ve dinlenmeye çalışmalısınız. Yoğun tempo sizi fazlasıyla yordu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Adını koyamayacağınız belirsiz etkilenmeler içine girebilirsiniz. Her alanda hissedebileceğiniz bu etkilenişim, sizi yakın çevrenize bazı açıklamalar yapma durumunda bırakacak. Uzun zamandır gündeminizde duran, ama yeni yeni şekillenmeye başlayan birtakım konular, önümüzdeki günler içinde iyice netleşebilir. Bununla ilgili yolculuklarınız olabilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:25 Merkür-Chiron kavuşum etkisinde yeni haftaya adım atıyoruz. Bu görünüm sezgilerinizi güçlendiricidir. Bu sayede arkanızdan oynanan oyunları, fiziksel-ruhsal manada sizi rahatsız eden durumları tespit edebilirsiniz. Mistik konular üzerinde çalışabilir, zihninizi birikmiş negatif enerjilerden temizleyebilirsiniz. Bilincinizi kuvvetlendirme, iletişiminizi güçlendirme anlamındaki ritüellerle uğraşabilirsiniz. Böylece kendi kendinizin şifacısı ve rehberi olabilirsiniz. Saat 02:00 Venüs-Chiron kavuşumu, geçmişte yaşanmış veya hala yaşanmakta olan, zorlandığımız- fedakarlıkta bulunduğumuz- bazen takıntılı ve bağımlı bir şekilde tutunduğumuz- kurtulamadığımız belki de kurtulmak istemediğimiz meseleleri, duyguları ele almamızı gerektiriyor. Kendimizi yargılamadan, hayatı suçlamadan, üstünü örtmeden, boş vermeden olan bitene bir bakalım. Saat 03:00 Ay-Mars görünümü,hayatınızla ilgili konularda titiz çalışma ve yoğunluğun, ince eleyip sık dokumanın işareti olan bu enerji, özgür hareket etmek bireyin önünde engel oluşturur. Saat 09:19-16:23 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Başkalarının bize olan yaklaşımı, onlarla olan temasımız önemli hale gelecektir. Bu süre içinde ortaklaşa hareket etmek veya aranızdaki dengeyi düzgün şekilde sağlamakta yarar vardır. Saat 16:23 itibariyle Ay-Akrep burcunda ilerleyecek. Hangi noktadayım, sahip olduklarım nedir ve nereye doğru gidiyorum. Bu soruların cevabını kendi içimizde gözden geçireceğiz. Mantığınızla hareket etmek, sorun yaratan konularda çözüm bulmanızda yardımcı olabilir. Yapmayı düşündüğünüz yenilikleri, geçmişte yaşadığınız olayları veya kişileri yeniden düşünmeli ve ele almalısınız.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerini pratik ve hızlı bir şekilde halletmen, arkadaşlarının dikkatinden kaçmayacak. Egosu yüksek kişilere dikkat etmelisin.

5 Mart 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde gizlibirlikleri hayatınızı ve beklentilerinizi farklı bir yönde değiştirecek noktaya taşıyabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle birlikte güzel projelerin içinde yer alabilir ve çabanızla zekânızı birleştirerek harika bir üretim aşamasına geçebilirsiniz. Mantık çerçevesinde tutmak zorunda hissettiğiniz konularda duygusal bir yaklaşımla çözümlemeye çalışabilecek, kalbinizin sesini dinleyebileceksiniz. Bazen bir şeyleri anlatmak yerine sessiz kalmak daha kısa yoldan çözümü de beraberinde getirebilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay 16:22'ye kadar boşlukta. Bugün akşam saatlerine kadar oldukça duygusal tepkiler verme eğilimde olabilirsiniz. İlişkilerinizde sizin, eşiniz ya da ortağınızın ani duygu durumu değişiklikleri olabilir. Endişelenmeye ve tartışmaya olan eğiliminiz akşam saatlerinde sonra yerini daha mücadeleci bir ruh haline bırakacak. Bugün önemli kararlar vermek için pek uygun bir gün değil.

5 Mart 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezegensel enerjiler  ilişkiler konusunda sizleri olgunlaştırdı anlık öfkelerin getirdiği zararların bilincindesiniz ve huzur arıyorsunuz, Gökyüzünün sizlere mesajı evren engin bir deniz sizde bu yolun kaptanısınız şimdi sizlere düşen gerek ilişkilerinizde gerekhayatınızda yolunuzu net bir şekilde tayin edip rotanızı belirlemek olacaktır. Yaşanmışlıkların verdiği ruhsal yorgunluklara bağlı sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde özellikle ilişkilerinizi etkileyebilecek beklenmedik tepki ve çıkışlara dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde maddi konularda sürpriz destekler görebilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel yaşamınızda size destek olacak bir partner ihtiyacını hissedebilirsiniz. Olaylara hemen tepki almak isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlardan daha fazla faydalanmalısınız.

5 Mart 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü Merkür ve Venüs Balık burcunda birlikte hareket edecekler. İnançlar, ideolojiler, sezgiler ve hisler sizin için önemli olur. Hırslara kapılmadan, akışa kendinizi bırakmalı, hayatın getirdiği değişimlere göre yaşantınızı dengelemelisiniz. Gizli bir aşk başınızı döndürebilir. Zihinsel gerginliklerden sıyrılın.

5 Mart 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal hayatınızı her şeyin üzerine koyabilirsiniz. Ancak; insani duygularınız güçlendiği için, eğlenceden daha çok hayır işleri, gibi yardım etme amacına yönelmiş sosyal organizasyonlarda yer almanız daha olasıdır. Yardımseverilkten kimsenin zarar görmediğini bilin.

5 Mart 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 55" R
Ay
Başak
29° 19' 27"
Merkür
Boğa
03° 27' 25"
Venüs
Boğa
23° 15' 46"
Mars
Koç
13° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 39"
Satürn
Balık
17° 58' 38"
Uranüs
Boğa
23° 23' 36"
Neptün
Balık
29° 23' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 36"
Lilith
Başak
25° 20' 35"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>