Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz. Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyorsunuz, ama sıcak kişiliğiniz daha fazla yalnızlık istememekte kararlı gibi.

Üretken birisiniz, bu anlamda yeterince destek göremiyorsunuz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir.

Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Doğru hesaplar içinde olmalısınız. Yakında kısmen de olsa düzelme içine gireceksiniz.

Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olacak. İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha sakin bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz. Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilirsiniz. Gelecek günler içinde bir, iki küçük probleminiz olabilir. Sonradan caydığınız bir şey, önümüzdeki günler içinde bir kıymet olarak karşınıza çıkacak. Ruhunuz bazı yenilikler istiyor.

5 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:10-11:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bir problemle karşılaştığınızda durumu tekrar gözden geçiriniz. Gözünüze çarpan noktalar çözüm bulmanızda yardımcı olabilir. Saat 03:53 Mars-Kuzey düğüm görünümü, başkalarından beklentimiz olan gelir veya destekler konusunda zorlanabileceğimizi gösteriyor. Ancak umutsuz olmayalım. Sadece birilerine güvenip şu an adım atmamız kolay gözükmüyor. Bu bizi zorluyor gibi görünse de, aslında kendi gücümüzü fark etmemizi sağlıyor. Miras, yatırım, kredi gibi konularda sabırlı olmak zorundayız. Saat 11:12 Ay-Başak burcunda ilerlerken titiz çalışmak zorundayız. Bu bizi zorlasa da, işimizi en iyi şekilde yapacağımızdan kuşkumuz olmasın. Saat 14:25 Ay-Satürn görünümü, hem sorumluluk hem ciddi çalışmanın hem de başarılı işlerin göstergesidir. Görünen o ki, Koçlar artık bir hayli azimli ve kararlılar. Bunu size sağlayan Satürn gücüdür. Bu güç zorlasa da, sizi zirveye taşıyacaktır. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

5 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öncü bir burç olarak gökyüzünün sunduğu avantajlar seni rahatlatıyor. Anlayışlısın, kaygısızsın, çevreni toparlıyorsun.

5 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal sorunlarınızı toparlamanız için yapacağınız görüşmelerde dengede kalmalısınız bilmelisiniz. Borç almak, kredi çekmek gibi konularda bazı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Konsantrasyonunuzun düşmesine asla izin vermemelisiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında toparlamanız gereken konular gündeminizi meşgul edebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Geçmişte kalan işleri tamamlama fırsatı doğabilir. Mücadele ettiğiniz işlerde daha kadersel konular gündeme gelebilir.

5 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanlarla iyi anlaşmanız sizi daha cazibeli kılıyor. Bu arada kendinize güven duyarak adımlarınızı sağlam atmaya başladınız. İşleriniz yoğunlaşıyor.

5 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, eğlenceli konulara vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Özel hayatınızda sevgilinizle beraber hareket edeceksiniz. 

5 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ele aldığınız tüm işleri hızlı bir şekilde sonuca ulaştırmak için çaba harcarsınız. Yanınızda çalışanlar pratik zekalarını kullanarak size destek olurlar.Evcil hayvanlara vakit ayırmak, kuru temizleyiciye kıyafetleri vermek, evin eksiklerini gidermek, kıyı köşe temizlik yapmak için uygun. Dış mekanlarda vakit geçirirken gerginliklerden uzak durun.

5 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

5 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 01' 09" R
Ay
Kova
03° 37' 45"
Merkür
Koç
17° 08' 15"
Venüs
Boğa
01° 45' 11"
Mars
Koç
00° 11' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 60"
Satürn
Balık
16° 37' 45"
Uranüs
Boğa
22° 22' 56"
Neptün
Balık
28° 55' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 36"
Lilith
Başak
23° 24' 20"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 01/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>