Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güvensizliğiniz üzüntünün yanında incinmeyi de getiriyor. Bunu bastırmak istemeniz hiç yeterli değil, mutlaka bastırmanız gerekiyor. Takıldığınız noktaları yoğun duygusallık içinde doğru değerlendiremiyorsunuz.

İş çevreniz başkalarının yarattığı sorunları sizin çözmenize alışmış gibi. İnsan ilişkilerindeki samimiyetiniz ve pratik zekanızla bu konuda yine de güçlükler çekiyorsunuz. İş yaşamınızda yaşanan bir iletişim sorunu sizin sayenizde çözülecek

Yakın bir gelecekte, elinize hayallerinizi gerçekleştirecek bir para geçebilir. Ummadığınız bir ödemeyi hiç zorlanmadan gerçekleştirmenin huzurunu yaşıyorsunuz.

Toleransın sınırlarını zorladığınız ilişkinizde, tolerans gösterdiğiniz kişinin hayatı öğrenmesi olanaksız gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde güçlü ve şuurlu olmanızı gerektirecek gelişmeler var. Bazı zaaflarınızın farkında olmanıza rağmen, onları gidermek konusunda atıl kalabiliyorsunuz. Abartı hoşgörüler, en belirgin hataları bile gözden kaçırmalar, bu zaafların bir sonucu gibi görünüyor. Sizde şekil değişikliği yapacak birtakım olaylar yakınınızda.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:19 Ay-Neptün kavuşum etkisinde, duygular ılımlı ve kucaklayıcı şekilde akar. Sevgi ve şefkat olguları yüreğimizde özel bir yer tutar. Saat 08:52 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, gerek aşk gerekse finansal konularda olumlu yönde şans getiricidir. Başkalarına güzel görünürsünüz. Siz de aynı şekilde hayata güzel bakarsınız. Fiziksel anlamda kendinizi rahat ve moral olarak güçlü hissedersiniz. Bu kavuşum geleceğe dair hislerinizi, inancınızı güçlendiricidir. Cazibeniz yükselir. Evlilik kararı alabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ne istediğinizi bilerek hareket edersiniz. İlişkideki problemleri geride bırakırsınız. Bolluk ve bereket getiren bu kavuşum kendinizi gayet iyi hissedeceğinizi biliniz. Saat 12:46-5 Temmuz saat 07:49 arasında Ay-Boşluk etkisinde yalnızlık hoşunuza gider. Kendinizi huzur içinde akışa bırakırsınız. Boşluk etkisi sanatla uğraşanlar açısından gayet olumludur. Çok önemli konularda karar vermeden önce iyice düşünülmelidir. Gün boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir kendini yorgun hissediyorsun. Bu anlamda sakin bir gün geçirmek isteyeceksin. Eklem ağrıların olabilir.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerde partnerinizle aranızda bazı durumlar geçmişi tekrar sorgulamanıza ve inceleme altına almanıza neden olabilir. Neyin nasıl olduğunu daha iyi anlayabileceğiniz bazı gelişmeler bugün direkt önünüze çıkabilir. Çözüme odaklanın.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Finansal konular gündeminizi meşgul edebilir. Maddi konularda vereceğiniz kararlarınızda risk faktörlerine dikkat etmenizde fayda vardır. İş hayatınızda üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akışta kalmaya çalışmalısınız.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Balık burcunda ilerlerken dalgınlığa, uykusuzluğa, ihmallere karşı dikkatli olmalısınız. Başkalarını düşüneceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanız birçok şeye bozuk olabilir. Kendinize dönük haliniz, durduk yere alınganlık yapmanıza neden olabilir. İş hayatınızda, güçlü insanlardan destek ve yardım göreceksiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başarılı çalışmalar yapacağınız bir gün. Yüksek bir moralle yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Hem çevrenizin hem de sevdiğinizin desteğini alacaksınız. İçinizden yükselen istekler sizi harekete geçirebilir sabırlı davranın.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 03" R
Ay
Koç
03° 08' 49"
Merkür
Koç
19° 29' 40"
Venüs
Boğa
06° 53' 40"
Mars
Koç
03° 24' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 37"
Satürn
Balık
16° 59' 05"
Uranüs
Boğa
22° 37' 19"
Neptün
Balık
29° 02' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 32"
Lilith
Başak
23° 52' 06"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>