Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek. Bugün sevdiğiniz kişiye düşüncelerinizi rahatlıkla kabul ettirebileceksiniz. Küçük ve hoş sürprizler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

İş yaşamınızda genel anlamda verimli sonuçlara ulaşabileceğiniz bir gündesiniz. En sıkıcı işleri bile zevkli hale getirmeyi başaracaksınız bugün. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz.

Bugün alışveriş yapma arzusunda bulunacaksınız ve üzerinde fazla düşünmeden ani masraflar yapacaksınız. Harcamalarınıza biraz dikkat etmelisiniz.

Akşam saatleri bazı ani gerilimler yaşayabilirsiniz ve iletişim konusunda bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için verimli ve olumlu bir gün olacak. Endişe duyduğunuz bazı konularda yaşacağınız olumlu gelişmeler sizin için büyük bir moral kaynağı olacak. Beklediğiniz bir haberi bugün alamayacaksınız. Fakat bunu pek önemsemeyecek ve geleceğinizle ilgili hayaller kuracaksınız. Bugün elinize geçecek fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:26 Ay-Merkür karşıtlığı, ısrarcı olmanın, bencil düşünmenin, illa ben haklıyım diyerek konuşmanın, birlikteliğinizde gereksiz polemiklere neden olacağını unutmayalım. Özellikle karşı tarafın sizin üzerinizdeki etkisi bir hayli fazla. Onun kendinden bu denli emin oluşu hoş gibi dursa da, bugün sizin de onun üzerinizdeki etkiniz gayet olumlu. Saat 10:12 Ay-Uranüs olumlu görünümü, duygularımızı dışarıya kendimizden emin bir şekilde ifade ederiz. Yeniliklere açığızdır. Özgürlüğümüzü hiçbir şeye değişmeyiz. Saat 22:16 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ilişkimizi hem kendi isteklerimiz hem de karşı tarafın beklentileri doğrultusunda ele almamız gerektiğini gösteriyor. Hayatımıza girebilecek veya girmiş kişiyle aramızda ölçülü ve dengeli bir sevgi alışverişi olması gerekiyor. Saat 22:50 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, kendimizi en güçlü şekilde ortaya koyma arzumuzu işaret ediyor. Ancak,ve toplumsal hayatta baskılar  altındayız. Bu saatlerde hırslanabilir, bir çok meseleye içerleyebiliriz. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel arzu ve hırslarınızı, gündelik uğraşılarınıza uyarlayabilecek fırsatlar yakalayacaksınız. Özellikle, birlikteyaptığınız kişilerle ilişkilerinizi canlı tutacak ve alacağınız desteklerle kendinize yönelik yararlı çalışmalar yapacaksınız. Aile ve ev problemlerini arka plana atacaksınız. Olaylara mantığın getirdiği doğrularla yaklaşımınız, sizi istediğiniz şartlara getirecektir.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın akışında yer alan beklenmedik, ani gelişmeleri kabullenmekte zorlanabilirsiniz. Ancak, bu sefer, en başta sürpriz gibi görünen gelişmeler veya planlarda yapılması gereken değişiklikler sizin açınızdan yararlı sonuçlar doğurabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yaratıcı düşünceler, yenilikçi yaklaşımlar, iyimserlik, entellektüel aktiviteler gün boyu ön planda. Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir. İnançlar, ideolojiler ve prensipler konusunda inatçı veya ısrarcı davranmak fikir çatışmaları anlamına gelebilir. Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken tek başına yapabileceğiniz çok şey var. Kişisel alanda önemli adımlar atabilirsiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizde yapacağınız yenilikler ruhunuzu okşayacak. Sevdiklerinizle birlikte bunu paylaşmanın keyfindesiniz. Ancak partnerinizin yakınları bu duruma müdahale etmek isteyecek. Gönül kırmadan çözüme ulaştırın.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için aşk ve ikili ilişkiler konusunda son derece şanslı olduğunuz bir gün. İnsanlara kararlı adımlarla yaklaşabilir, bunun faydasını size geri dönüşlerinde aynı kararlı tavırla yaklaştıklarına görebilirsiniz. Dostlar, partner ve ortakların desteğini alabilir, sevdiğiniz insanlarla muazzam mutluluk verici bir gün yaşayabilirsiniz. Bekar olanlar için flört teklifleri söz konusu olabilir.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Vereceğiniz özgür ve biraz da bencil kararlar sevdiğiniz insanın hoşuna gitmeyebilir. Onun kararları sizin hayatınızı da etkileyecek.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dolunay burcunuzda gerçekleşecek, bu dolunay aslında karışık etkilere sahip, şöyle ki evet sezgiler kuvvetli olacak, yaratıcılık gerektiren işlerde başarı elde edebileceksiniz vesaire ama özel hayatınıza ilişkin hayal kırıklıklarım oluşabilir, Yalnız olanlar gerçekten çekici kişileri hayatınıza çekebilirsiniz, flörtler oluşabilir, yeni ilişkilere başlamak için yalnız sizin veya karşınızda ki kişinin kafası biraz karışık olabilir

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 52' 33" R
Ay
Yay
20° 26' 08"
Merkür
Koç
16° 10' 04"
Venüs
Koç
27° 45' 59"
Mars
Balık
27° 42' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 46"
Satürn
Balık
16° 20' 26"
Uranüs
Boğa
22° 11' 52"
Neptün
Balık
28° 49' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 36"
Lilith
Başak
23° 02' 48"
True Node
Koç
15° 28' 08"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:01

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>