Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok katı ve muhafazakar davranışlar sergiliyorsunuz ve o bundan çok büyük rahatsızlık duyuyor. Hareketlerinizi biraz da sevgilinize göre ayarlamaya çalışın.

Bugün olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz koşullara göre yönlendirebiliyorsunuz. Bazı sorunlarınızdan kurtulmak için bugün bazı imkanlar elde edebileceksiniz.

Harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalacağınız bir gündesiniz. Bazı borçlarınızı kapatmak için paraya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bugün enerjinizi doğru kullanmaya özen göstermelisiniz. Acele kararlar almaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü bugün duygularınızda aklınızda arasında ki uyumun getireceği şanslara işaret etmekte. Sürekli ertelediğiniz ihmal ettiğiniz belki de yapmak için yeterli cesareti bulamadığınız konularda; Önemli adımlar ilkler gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise karmaşık duygular içinde olabilir birlikte olduğunuz insanın davranışlarını itici ve samimiyetten uzak bulabilirsiniz. Anlık tepkiler vermemeye çalışın ve sakinliğinizi sağladığınızda duygu ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edin. Sizler samimiyetten uzak yapmacık tavır ve davranışlara tahammül edebilecek kişiler değilsiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftamıza, saat 05:26 itibariyle etkili olacak Ay-Merkür olumlu görünümüyle adım atacağız. Bu enerji, arkadaşlarınızla, eşinizle, sevdiklerinizle paylaşımda bulunmaktan, konuşmaktan hoşlanırsınız. Saat 08:43 Ay-Neptün görünüm etkisi altında yepyeni ve hiç denenmemiş olanı isteyeceğiz.  Ruhumuz kendince akmaktan yana. Başkalarının bizi nasıl gördüğü veya değerlendirdiğinin önemli yok.  Biz kendimizle barışık olmaktan yanayız. Saat 10:03 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, ilişkiler yönünde sizi destekleyen, anlaşma sağlanmasında yardımcı bir kuvvetir. El sıkışmanın, gönül gönüle olmanın işaretçisidir. Olumlu ve uzlaşıdan yana insanlarla karşılaşmanızda size rehberlik edicidir. İkili ilişkilerin kurulmasında, sorunlar varsa çözümlenmesinde, el birliğinde bulunulmasında yol göstericidir. Yeni birisiyle tanışmanızda da bu enerjinin olumlu etkisinden yararlanabiliriz. Yeni haftanın hepimiz için uzlaşı, nezaket ve sevgi anlamında olumlu geçmesi dileğimle,

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mantıkla hareket ettiğiniz için başaramayacağınızyok. Duygularınızı içinizde saklamanız, her zaman size fayda sağlamıyor. Karamsar davranış biçimini seçerken; her şeyi garantiye almak isteyişiniz, küçümsenmeyecek kadar zor. Kalbi dolu olanlar, beraberliklerinde coşkulu bir tempoyu yakalayacaklar. Eski olayları kafasında bitirecekler. Hatalarınızı düşünmeyin artık.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmkansız gibi görünen ayrıntıları yakalama konusundaki yeteneğinizi keşfedebilirsiniz ya da detayları planlama konusundaki kabiliyetiniz hoşunuza gidebilir. Ancak, yine de birkaç gün için olayların üzerine gitmemekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizi gerçekleştirmek için adım atabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı ve insan ilişkilerinizi kullanarak ilerleme kaydedebilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Meslek grubundan arkadaşlarınla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler var.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Felaket... Artık çevre baskısı sizi strese sokmaya başladı. Her konuya tepki vererek hakkınızı savunmaya çalışıyorsunuz. Bu durumunuz gün boyu devam etmeli.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars'ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars'ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn'ün Venüs ve Merkür'e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde oluşan olaylar, elinize geçen fırsatlarda geriye dönüş yaşanıyormuş hissi oluşabilir. Bu süreci verdiğiniz kararların sonuçlarını gözden geçirmek için kullanacaksınız. Gözden kaçırdıklarınızı yakalamalısınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınıza keyif katacak yaratıcılığınızı tetikleyecek yeni alanlara yönelebilir, manevi konular ve manevi destekler yaşamınızda çok daha etkin bir hale gelebilir. Meditasyon yapmak, dua etmek, ruhsal çalışmalar yapmak, psikolojinize iyi gelecek eylemlerde bulunmak için harika bir gün.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 54' 52" R
Ay
İkizler
15° 38' 15" R
Merkür
Koç
23° 43' 33"
Venüs
Boğa
13° 03' 36"
Mars
Koç
07° 15' 09"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 17"
Satürn
Balık
17° 23' 04"
Uranüs
Boğa
22° 54' 43"
Neptün
Balık
29° 11' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 51"
Lilith
Başak
24° 25' 25"
True Node
Koç
15° 12' 03"
Son Güncelleme : 10/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>