Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün değişik sürprizlerle karşılaşmanız mümkün olabilir. Sevgiliniz sizi gerçekten çok seviyor ve siz bunun farkındasınız. Bugün onun farklı bir tepkisiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

İş yaşamınızda bugünlerde çok yoğun günler geçiriyorsunuz ve işlerinizi bitirmek için çalışmalarınıza sıkı bir şekilde devam ediyorsunuz. Bu çalışmalarınız amiriniz tarafından ödüllendirilecektir.

Para durumunuzda bugün olumlu gelişmelere tanık olacaksınız. Size bir yerden para ulaşması mümkün olabilir. Bu parayı özel zevkleriniz için harcamak isteyeceksiniz.

Son günlerde kendinizi çok yoruyorsunuz ve bu durum sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Kısa bir tatile çıkmayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi şımartabilir sevdiginiz bir arkadaşınızla keyifli zaman geçirip fikir alışverişleri yaparakhayatınızda da karar vermekte zorlandığınız düşüncelerinizi netleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise göreceğiniz ilgi ile mutlu olacak seviliyor olmanın şükrünü tüm kalbinizle gerçekleştireceksiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 13:44 itibariyle burcunuz üzerinde meydana gelecek Dolunay, özgür adam veya özgür kız olma arzumuzu işaret ediyor. Bireysel isteklerimiz, beklentilerimiz, arzularımız bizim için önemli. Ancak diğer yandan bir ilişkimiz varsa tabii ki partnerimize uymak, onun da arzu ve isteklerini yerine getirmemiz gerekiyor. Onun beklentileri de bizim için önemli. Bazı hallerde bu Dolunay, partnerin beklentilerinin,  bizim özgürlüğümüzü kısıtlaması nedeniyle yaşanan bir sıkıntıyı işaret edebilir. Bu Dolunayın bir başka önemli yanı, Venüsün bugün ilişki evinize geri dönüşüdür. Bu da gösteriyor ki, ilişkiniz sizin için uyum ve uyumsuzluk, paylaşım ve paylaşımsızlık, bekarlık-evlilik, ayrılmak-tekrar bir araya gelmek gibi durumlara neden olabilir. İyi düşünmeliyiz. Verilecek karar veya atılacak adımın tutarlı olması gerekiyor. 31 Temmuz-6 Eylül tarihleri arasında Venüs, Aslan burcuna gerileyecek. Bu süreç ilişkinizin niteliğine göre değişir. Karşı tarafın kendini sürekli ön planda görmek istediği bir ilişkiniz varsa, partnerin bunu çok daha baskın şekilde sergilediğine şahit olursunuz. Bu aranızda sorun yaratabilir. Yeni tanıştıysanız, bu süreçte partnerin ilişkideki hoşlukları, duruşu, kendine güveni, jestleri hoşunuza gider. Ancak bu sürekli böyle mi olur? Buna ancak geri hareket sonrası anlarız. Size düşen, onun size olan yaklaşımlarını belli bir sınırda tutarak fazla kapılmamaktır. Bu dönemde yapılması gereken, tevazu içinde ve gerçekçi bir şekilde ilişkinizi tekrar gözden geçirmek olmalıdır. Günün tüm enerjileri hepimiz için hayırlara vesile olsun. Kalben iyi niyet dileklerimle,

31 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal saplantılarınız yüzünden kafanız karışabilir. Çevrenizdeki gelişen olaylara çok fazla kafanızı taktığınız için, günlük yaşantınızda gizemli olarak algılanıyorsunuz. Takıntılarınızdan vazgeçerek, olaylarda çok yönlü düşünmelisiniz. Bu sizin psikolojik olarak rahatlamanızı ve dingin bir kişiliğe bürünmenizi sağlayacak.

31 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızı ilgilendiren konularda hassasiyetlerin oluşabileceği beş günlük süreçtesiniz. Geçmişe bağlı konular nedeniyle ilişkilerinize zarar vermemeye çalışmanızda fayda var. Bazı kararlar almanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı rekabete, güç mücadelelerine ve fikir çatışmalarına açık olabilir. Kova burcunda meydana gelen dolunay olumsuz açılar altında oluşmuyor, hepimiz kendi burcumuza göre belli konularda sonuç elde edebileceğimiz bir süreçteyiz(burca göre detayları burç yorumlarında bulabilirsiniz). Toplum içerisindeki yerimizi sorgulayabilir, topluma bir faydamız var mı yoksa akışa göre mi ilerliyoruz sorularının yanıtlarını bulabiliriz. Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler. Bazı arkadaşlık ilişkileri dönüm noktasında. Duygusal hassasiyet yüksek. Dolunay özgürleşme arzusunu arttırabilir, yeni şeyler denemek veya mevcutve ilişkilerimize daha yenilikçi yaklaşımlar getirmek isteyebiliriz. Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir. Hava, elektrik, elektronik, fizik, bilişim, uzay ve teknolojiyle ilgili konularda haberler, buluşlar ve gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda değişiklikler yapacağınız zamanlar olabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde çatışmalardan uzak durun.

31 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ziyaret etmeniz gereken insanları ihmal etmeyin. Buna denge getirmediğiniz sürece uzun süredir dost olduğunuz insanların tepkisini alabilirsiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken ev ortamında aileniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilir, ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacını yeni senede gerçekleştirebilmek için niyetler yapabilirsiniz. Mutlu seneler.

31 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Vereceğiniz özgür ve biraz da bencil kararlar sevdiğiniz insanın hoşuna gitmeyebilir. Onun kararları sizin hayatınızı da etkileyecek.

31 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sürpriz gelişmelerle dolu bir gün sizi bekliyor. Gününüz çok inişli çıkışlı olacak. Sürpriz gelişmelerle karşılaşabilir kah sevinip kah üzülebilirsiniz. Sabah saatlerinde keyifsiz olmanız muhtemel. Öğle saatlerinde ise neşeli olacaksınız. Akşam saatlerinde duygularınızda bir yoğunlaşma olabilir.

31 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

31 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 11' 33" R
Ay
Yay
24° 39' 60"
Merkür
Koç
16° 13' 43"
Venüs
Koç
28° 10' 04"
Mars
Balık
27° 57' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 19"
Satürn
Balık
16° 22' 12"
Uranüs
Boğa
22° 12' 59"
Neptün
Balık
28° 50' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 43"
Lilith
Başak
23° 04' 58"
True Node
Koç
15° 27' 03"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>