Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı içten yaşamanıza ve iyi ifade edebilmenize rağmen mantıksal yaklaşımlarda bulunmaktan vazgeçmiyorsunuz. Sevgilinizin duygusal bir yapıya sahip olması nedeniyle onunla bu konuda bir çok kez tartışmaya giriyorsunuz.

Bugün daha çok ilgilendiğiniz ve zevk aldığınız işlerle ilgileneceksiniz. Bu çalışmaları sevmediğiniz insanlarla ortak yapacaksınız fakat yine de bu durum keyfinizi bozmaya yetmeyecektir.

Bugün daha çok beklemediğiniz masraflarla karşılaşabilirsiniz ve sizi rahatsız edecek harcamalar ortaya çıkabilir. Maddi konularda planlarınızın dışına çıkmanız gerekse de genel anlamda huzurlu bir gün geçireceksiniz.

Bugün çevrenizdeki insanlara bazı dikkatsiz hareketlerde bulunabilirsiniz ve bu yüzden zaman zaman gergin anlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi şımartabilir sevdiginiz bir arkadaşınızla keyifli zaman geçirip fikir alışverişleri yaparakhayatınızda da karar vermekte zorlandığınız düşüncelerinizi netleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise göreceğiniz ilgi ile mutlu olacak seviliyor olmanın şükrünü tüm kalbinizle gerçekleştireceksiniz.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 08:51 itibariyle Ay-Uranüs mücadeleci görünümüyle Perşembe günümüz başlıyor. Bu enerji,  mutlaka yapılması gereken zorunlu işlerin, kimi zaman bunaltabileceğini gösteriyor. Saat 14:25 itibariyle Ay-Mars arasında oluşacak karşıtlık, dış dünyada gerçekleştirmek istediklerinizle, iç dünyanızda yaşanan bazı sorunların sizi sıkıştırması anlamındadır. Bu sıkışma neticesinde gerilim yaşanması ve gereksiz yere çatışmalar oluşması mümkündür. Kendinizi kimi anlarda bastırılmış, ifadesiz bırakılmaya çalıştırılan bir kişi gibi hissedebilirsiniz. Oysaki bu yaptığınız bir iç hesaplaşmadır. İşte  bunu ancak kendini bilen, tanıyan özel ruh yapısındaki insanlar  yapabilir. Saat 21:50-31 Temmuz saat 00:40 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Yaşamınızla alakalı bazı konularda geri planda kalarak düşünmeye çalışabilirsiniz. Çünkü bu etki altında varsayımlardan ziyade gerçeklerle hareket etmek  sizin için çok daha önemli olmalıdır. Zaten boşluktaki dilimde önünüzdeki işler veya yaşadığınız bazı durumlar gizlenmenizi gerektirici olabilir. Sakinlik arzunuz yoğundur fakat dışarıdan gelebilecek gereksiz tüm seslere kulağınızı kapayabilirsiniz. Odaklanma enerjiniz yüksek olduğundan kendiniz adına olabilecek en iyi kararı vermeniz mümkündür. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

30 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün şanslı enerjilerle özgürlük duygunuzla hareket edip kazançlı çıkacağınızı müjdeliyor sizlere. Özel yaşamınızda da aşk dolu dizgin hükmünü sürmeye başlıyor.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızı veya kişisel planlarınızı ilgilendiren başlıklarda özgür alana ihtiyaç duyabilirsiniz. Elinize geçen bilgiler veya ortaya çıkan haberler bu anlamda daha mantıklı düşünmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Olaylar beklenmedik bir seyir izleyebilir veya ani gelişen olaylar meydana gelebilir. Stresli durumlara, tartışmalara veya gergin ortamlara açık bir gündeyiz. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı da tedbirli olmak gerekebilir veya ufak çaplı gaz sıkışmaları, yangınlar, ufak tefek patlamalar, saldırgan kişi ve gruplar türünde etkiler de günün gezegen etkileri arasında olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise, daha sakin etkiler altındayız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularla ilgili kendinizi hapsedilmiş gibi hissedebilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz zamanlar var. Öğle saatlerinde gergin zamanlar yaşanabilir. Gün içinde kendi iç dünyanızla ilgili konular daha fazla ilginizi çekebilir. İlişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Karar vermeniz gereken konularla ilgilenebilirsiniz.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş değişikliği hakkında beklentisi olan Kovalar iyi güzel haberler almaya hazır olun. Bir yakınınızın rahatsızlığı sizi biraz üzebilir. Geçmiş olun.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendi kişisel gücünüzün arttığı, partnerinizle romantik bir zaman geçirebileceğiniz, hayatınızdaki kişinin problemleri ve üzüntülerine daha fazla yardımcı olmayı tercih etmenizin faydalı olacağı bir zamandasınız.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arka planda durmak ve hislerinizi belli etmemek hayatınızda etkili olabilir. Hayatı her yönüyle gözden geçireceğiniz birkaç gün geçireceksiniz.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eklem problemleri, egzamalar veya romatizmalar azabilir. Hayatınızın size daha soğuk ve acımasız davrandığı hissine kapılmanız olasıdır.  Bugün içe kapanabilir, kendinizle başbaşa kalmak isteyebilir, kalabalıklardan kaçabilirsiniz. Uykuya dalma sorunları nüks edebilir, ruhunuzu huzursuz edecek düşüncelere çok çabuk kapılabilirsiniz.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

30 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 28" R
Ay
Yay
22° 25' 02"
Merkür
Koç
16° 11' 43"
Venüs
Koç
27° 57' 17"
Mars
Balık
27° 49' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 54"
Satürn
Balık
16° 21' 16"
Uranüs
Boğa
22° 12' 23"
Neptün
Balık
28° 49' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 07"
Lilith
Başak
23° 03' 49"
True Node
Koç
15° 27' 37"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:41

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>