Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda çok güzel bir döneme giriyorsunuz. Sevgilinizle aranız çok iyi. Bu sıralar ona bir hediye almayı düşünüyorsunuz fakat zamansızlıktan yakınıyorsunuz.

İş hayatınızda yoğun bir dönemdesiniz. Bu yoğunluk sizi bunaltıyor. Tatile ve dinlenmeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Kafanızı biraz olsunkonularından uzaklaştırmalısınız.

Alacağınız olan bir miktar parayı vaktinde tahsil edememiş olmanın sıkıntısını yaşıyorsunuz. Biriktirmiş olduğunuz paraları dikkatli harcayın.

İş yerinizde zaman zaman sinirinizi kontrol edemiyorsunuz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızdan destek görüyorsunuz. Çevreniz sizi saygıyla karşılıyor. Tutarlı tavırlarınız nedeniyle büyük beğeni toplayan, ince bir insansınız. Bugün biraz dinlenecek, temiz hava alacaksınız. Doğa gezilerine çıkmayı da düşüneceksiniz. Doğayla baş başa olmak size çok iyi gelecek.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Ay-Oğlak burcu geçişiyle Çarşamba günümüz başlıyor. İç dünyanızın derinliklerinde belli bir mesafe duygusu hakim olabilir. Kendinizle yalnız kaldığınızda bir hayli ciddileşirsiniz. Başkalarıyla konuşarak, bağlantılarda bulunarak rahatlayabilirsiniz. Saat 04:31 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünüm ilişkimizi, hedeflerimizi ve bizzat kendimizi tarafsız bir şekilde geçirmenin önemini vurguluyor. Saat 13:49 Ay-Neptün olumlu görünümü, yaratıcılık yönünüzü öne çıkarır. Gizli yeteneklerinizi keşfetmenizde yardımcı olur. Saat 21:24 Ay-Pluto kavuşum etkisi, sınırlarınızı  korumaktan yana olduğunuzu gösteriyor. Sezgilerinizi güçlendiriyor. Ancak ilişkilerde tarafsız bir şekilde hareket etmekte fayda vardır. Zorlukları geride bırakmamızı sağlayacak gelişmeler dileğimle,

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü enerjileri ile bugün eşiniz, aileniz, kimlerle temas halindeyseniz bu kişilerle ortak hareket etmeye özen göstermeniz için teşvik etmekte sizleri. Ne durumda olursanız olun, çıkarlarınız söz konusu ise, dışarıdaki insanlarla iyi geçinmeye çalışmanız gayet faydalıdır. Parasal konularda ortaklaşa düşünmek, istikrarsızlıklarla başa çıkabilmeniz açısından önemlidir. Amaçlarınızı gerçekleştirmede sabırsız davranmadan, sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmaya çalışınız. Çünkü insanlarla temasınız ne denli güçlü olursa dışarıdan destek bulmanız o denli kolay olur. İnatçı ve bağımsız düşünmek sizi maddi konularda hırslandırabilir fakat bunun kendinizi tedirgin etmekten başka bir işe yaraması mümkün değildir.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerini yönlendirmek, sizi anlamalarını sağlamak veya istediğiniz konularda başarı sağlamak işi size düşüyor. Siz, liderliği ele alırsanız işlerin hallolma hızı daha tatminkar olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sorumluluklar ön planda. Halledilmesi gereken işler, görevler ve sorumluluklar disiplin gerektirebilir. Gün içerisinde karar alma yeteneğimiz yüksek. Öğle saatlerinde, insanlarla empati kurabilir, hiçbirşey beklemeden şefkatli yaklaşımlar içerisine girebiliriz ya da manevi başlıklı konular, dua etmek veya spritüel alanlara ilgi göstermek için uygun saatlerde olacağız. Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz veya rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir. Gücü doğru yönde kullanmak, manipülatif etkilere dikkat etmek gerekecektir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. İlişkide olduğunuz insanlara karşı kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Öğle saatlerinde kendinizi daha fazla bulanık hissedebilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz zamanlardasınız. Sizi hapseden kontrol dışı olaylardan rahatsızlık duyabilirsiniz. Akışta kalın.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz ve şansınız yardımıyla bir zorluğun üstesinden geleceksiniz. Kötü anlarınızda yanınızda bulunan insanları da asla unutmayın.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendi kişisel gücünüzün arttığı, partnerinizle romantik bir zaman geçirebileceğiniz, hayatınızdaki kişinin problemleri ve üzüntülerine daha fazla yardımcı olmayı tercih etmenizin faydalı olacağı bir zamandasınız.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arka planda durmak ve hislerinizi belli etmemek hayatınızda etkili olabilir. Hayatı her yönüyle gözden geçireceğiniz birkaç gün geçireceksiniz.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakın çevreniz ile atışmalar, fikir tartışmaları oluşabilir, çıkacağınız seyahatlerde son kontrolleri iyi yapın, son dakika sürprizi yaşamayın. Bugün diyete ve spora başlamak, check-uptan geçmek ve günlük angarya işlerinizi organize etmek için ideal bir gün. Yaşamınızı renklendirmek adına minik bir ev hayvanında alabilirsiniz kendinize.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

29 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 53" R
Ay
Oğlak
04° 24' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 57"
Venüs
Koç
29° 05' 00"
Mars
Balık
28° 31' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 41"
Satürn
Balık
16° 26' 14"
Uranüs
Boğa
22° 15' 31"
Neptün
Balık
28° 51' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 15"
Lilith
Başak
23° 09' 55"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>