Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi hareketlendirmek için harcadığınız gayretler, önümüzdeki günlerde sonuç verebilir. İlişkiniz ve çevreniz arasında, ciddi boyutlarda bir etkilenişim var.

Zamanlama konularındaki sıkışıklığınızdan bugünlerde kurtulacaksınız. Son zamanlardaki kafa karışıklığınız, çok değişik açılımlarla, sizi ilginç yeni düşünceler içine sokabilir.

Tedbiri elden bırakmamaya devam edin. Para görüşmelerinde dikkatli olmanız gereken bir dönem. Sağlam araştırmalarla yöneleceğiniz girişimlerde sonuçlar elde edebilirsiniz.

Sabırla yaklaştığınız bir konuda, biraz fazla alttan alıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde güçlü ve şuurlu olmanızı gerektirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı zaaflarınızın farkında olmanıza rağmen, onları gidermek konusunda ağır kanlı kalabiliyorsunuz. Yarardan çok zarar getiren hoşgörülerle sürdürdüğünüz dostluklar var. İleriki zamanlarda bu konudaki bazı birikimler patlamalara neden olabilir.

26 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Ay-Akrep burcunun son derecelerinde ilerliyor ve saat 12:14 olana dek, genel anlamda bir huzursuzluk hali  üzerimizde hakim olabilir. Rahat ve keyifli bir şekilde geceyi geçirmediğimiz için güne biraz yorgun uyanabiliriz. Saat 08:54 Ay-Jüpiter görünümü, dış baskıların, aşırı ihtirasların, bazen gereğinden fazla olan her şeyin bizi rahatsız etmesine yol açabilir. Dilediğimiz gibi davranmaktan yanayız. Sınırlar çizilmesinden hoşlanmıyoruz. Saat 12:14-15:24 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Duygusal ihtiyaçlarımız, bedensel arzularımız bu zaman içinde gayet baskındır. Etrafımızdaki kişileri ve mahremiyet alanımızda olan her şeyi koruma altına alarak, onları dış etkenlerden uzak tutmaya çalışırız. Saat 15:24 itibariyle Ay-Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu etki altında, gerekgerek sosyal ilişkileriniz ve gerekse hedefleriniz konusunda peşin hükümlü davranırsınız. Ancak işin ilginci söyledikleriniz çoğu zaman doğru çıkar. Ancak duygularınızı işe karıştırdığınızda yanılma payınız yüksektir. Aynı anda bir çok konuyla ilgilenme ihtiyacı, bu enerji altında fazlasıyla yüksektir. Eğer önceliğinizi hangi konuya vereceğinizi bilirseniz gün boyu aktif girişimlerde bulunmanız gayet kolaydır. Saat 16:48 Ay-Venüs görünümü cebinizdeki paranın,  mal varlığınızın, ailenizin sizin dünyanızdaki önemini vurgular. Şöyle çevrenize baktığınızda ilişkilerde çıkar olgusunun  ne kadar ön planda olduğunu düşünürsünüz. Bu size göre, hiç de hoş bir şey değildir. Siz dürüst olunması gerektiğini savunuyorsunuz. Bu nedenle bir haksızlık olduğunda kim olursa olsun, bildiğinizi söylemekten yanasınız. Saat 21:55 Ay-Güneş görünümü, partnerimizle, arkadaşlarımızla olmak arzumuzu işaret ediyor. İletişimde bulunmak, hareketlenmek isteyeceğiz. Bize huzur sunan, sevgiyle gönlümüzü okşayan, ruhumuzu canlandıran insanlarla bir arada olmamız dileğimle,

26 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılı olmayı amaç haline getirdiğiniz için, zor hedefler peşindesiniz. İdeallerinizi gerçekleştirecek yollardan beklediğiniz haberlerin istekleriniz doğrultusunda gerçekleştiğini göreceksiniz. Yalnız kalmak size olumlu geliyor. Derin konular üzerinde yoğunlaşmak için, bir çok nedeniniz var. Özellikle çevrenizden yardım almak istemediğiniz bir gün içindesiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmkansız gibi görünen ayrıntıları yakalama konusundaki yeteneğinizi keşfedebilirsiniz ya da detayları planlama konusundaki kabiliyetiniz hoşunuza gidebilir.Ancak, yine de birkaç gün için olayların üzerine gitmemekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı stresler olmakla birlikte, öğleden sonra daha pozitif ve iyimsersiniz. Olumlu beklentiler artıyor.

26 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç bir fikri kolay kabul etmeyebilirsiniz bugün. Çünkü olukça titiz davranıyorsunuz. Tam tersine bugün son derece uyumlu ılımlı olmalısınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde problemli bir enerjiden geçmekte olduğunuz için partnerinz ve ilişkide olduğunuz insanların tavır ve davranışlarındaki olası olumsuzlukları daha sabırlı ve anlayışlı karşılamanız gereken bir zamandasınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünhayatınız ön plana geçebilir. Çalışmıyorsanız kalabalık ortamlarda olmak daha çok hoşunuza gidecek zira enerjiniz yüksek olabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda dikkatli olun.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü maddi konularda oldukça şanslı bir günü sizlere müjdelemekte. Enerjinizi maddi konular için harcamalı ve kendinize olan güveninizi tecrübe sahibi insanların da öngörüleri doğrultusunda cesurca ortaya koymalısınız. İşiniz sayesinde tanışacağınız yeni insanlarla proje ve düşüncelerinizi hayata geçirmek için destek alabilir var olan şartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Uzun zamandırilişkisi içinde olduğunuz bir insanın beklenmedik davranışları ona olan sabrınızı taşırarak tamamen yaşamınızdan çıkarma kararınızı almanıza neden olabilir. Bugün tartışmalardan uzak durmanız faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise aile bireylerinin kişisel problemleri ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir.

26 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

26 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 51' 15" R
Ay
İkizler
14° 46' 10" R
Merkür
Koç
23° 39' 53"
Venüs
Boğa
12° 58' 59"
Mars
Koç
07° 12' 16"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 23"
Satürn
Balık
17° 22' 46"
Uranüs
Boğa
22° 54' 30"
Neptün
Balık
29° 11' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 39"
Lilith
Başak
24° 25' 00"
True Node
Koç
15° 12' 23"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>