Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde yaşanan bazı yorucu aşk ilişkileri cesaretinizi kırıyor. Birinin, gittikçe cazibe odağı olduğunuzu göremiyorsunuz. Aşka zamanım yok dememelisiniz, bunun inandırıcı olmadığı bir çağda yaşıyoruz.

Bilgisine güven duymadığınız birinin, güvensizliğinizi gittikçe arttırması, onunla kurmayı düşündüğünüz bazı bağlantıları askıya almanıza neden olacak. Otoriter kişiliğiniz size kolaylıklar sağlıyor.

Küçük de olsa, bir araya getirdiğiniz tasarrufları değerlendirmek isteyeceksiniz. Yatırım konularında kendinizi yeterli görmeyip ilginç öneri sahibi birkaç kişiyle görüşmelere gireceksiniz.

Planlarınız oldukça gerçekçi. Yine de planlarınızı, bunlara yönelik eleştirileri de göz önüne alarak değerlendirmenizde yarar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok önemsendiğiniz biri tarafından vefasızlıkla suçlanıyorsunuz. Bugün, onu aramak için fırsat yaratabilirsiniz. Yakınınızdaki bir sağlık meselesine bugünlerde biraz üzülebilirsiniz. Haftanın başlarında sevindirici bir haberiniz var. Sıkıntılarınızı yenmeyi biliyorsunuz. Üzerine gidilen problemlerin küçülmeye başladığını düşünüyorsunuz.

29 Aralık 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 29 Aralık saat 09:53 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, bu yıl Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu nedenle, henüz tam anlamıyla emin olmadığımız, bu yüzden karar veremediğimiz meseleleri kendi içimizde gözden geçireceğiz. Ancak bu gözden geçirmede karamsarlık kadar dağılmamak da önemli. Amacımızı, hedefimizi sorgulayacağız. Sağlam mı, gerekli mi, doğru mu? Elimizdeki donelere bakacağız. Sözgelimi parasal bir konuda hesabımızı bilerek hareket edeceğiz. Eğerkurmayı düşünüyorsak, başka birtercihinde bulunmayı istiyorsak tabii ki önümüzdeki bir aylık süre çok önemli. Çünkü Merkür bugünkü derecesine 20 Ocak civarında yeniden gelecek. Bu da gösteriyor ki, şu anda acil bir karar vermemek, bazı işler için tabii ki beklemek, hazırlanmak, duruma bakmak iyi olacaktır. Ben bu Yeniayı, bir hazırlık gibi görüyorum. Kişinin kendi için olumlu yönde yapacağı bir tercih için gayet yerinde bir süreç. Zaten geri hareketler yeniden bir bakmak hali değil mi? o zaman sakin ve aklımız başımızda düşünelim dostlarım. Mali ilişkilerimizi, kazanç durumumuzu, plan ve projelerimizi gözden geçirelim. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

29 Aralık 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevrende düzenlemen gereken gelişmelerle karşılaşabilirsin. Duygusal kararlar almaya eğilimlisin.

29 Aralık 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar çok sürpriz davetler alabilirsiniz. İlginç davet veya teklifler dikkatinizi çekebilir. Yeni yıla tertemiz bir başlangıç için yarım kalan işleri bir an önce bitirmelisiniz. Günün Atmosferi:OĞLAK BURCUNDA YENİ AY

29 Aralık 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde elinizde olmayan nedenlerden dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Sizi hapsettiğini düşündüğünüz konular karşısında kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Olayları netleştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

29 Aralık 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlı olma ve düşüncelerinizi ifade etme isteğiniz yoğunlaşabilir. İnsanların sözlerinizi daha dikkatli dinlemesini sağlayacaksınız. Yıldızınız parlıyor...

29 Aralık 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.

29 Aralık 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızı kurcalayan eski konular gündeme gelip çözüme kavuşabilir. Başka insanlara yardım etme ihtiyacınız yüksek olacak.

29 Aralık 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Somut ve duygulardan arınmış bir halde, bilinçaltınızın ve içsel gereksinimlerinizin farkındalığına varabilme fırsatına sahipsiniz.Aynı zamanda fikirsel ve zihinsel olarak sahip olduğunuz fırsat ve bakış açılarını tecrübelerinize katmak için çok değerli etkilere sahip bulunuyorsunuz. İnsanları peşinizden sürüklemek ve önemli öğretiler sunmak için tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Gerçekliğe kendinizi kaptırmanız dış dünya ile olan ilişkinizi zorlayabilir. Kendinizi suçlama ve huzursuz edecek analizler yapmamalısınız.

29 Aralık 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

29 Aralık 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 14' 12" R
Ay
İkizler
20° 14' 31" R
Merkür
Koç
24° 03' 19"
Venüs
Boğa
13° 28' 13"
Mars
Koç
07° 30' 28"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 59"
Satürn
Balık
17° 24' 36"
Uranüs
Boğa
22° 55' 52"
Neptün
Balık
29° 11' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 55"
Lilith
Başak
24° 27' 38"
True Node
Koç
15° 10' 12"
Son Güncelleme : 10/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>