Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman kapris diye gördüğünüz tavırlarını anlamaya çalışmalısınız. Küçük de olsa, sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Her şeye rağmen ilişkiyi ayakta tutma çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor.

Yükünüzün azalmasını istemekte haklısınız ama bu sorunu doğru kişilerle konuşmanız gerekiyor. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok haklı taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor.

Aile bireylerinden birinin savurgan isteklerini denetleme çabanız, yakında olumlu sonuç verebilir. Bir süre daha hesaplı davranmaya devam etmek zorundasınız.

İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olabilirsiniz. Bu konuda size yapılan uyarılara kulak vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgileriniz çok kuvvetli olduğu için çevrenizde olup bitenleri herkesten önce siz görüyorsunuz. Ama zaman zaman Bazen takılmaktan görmeniz gereken şeyin bütününü göremiyorsunuz. Çok yakınınızda sizin dikkatinizi çekmek isteyen bir kişinin varlığını da bu nedenle fark edemiyorsunuz. Gözlerinizi biraz daha açık tutmanızda yarar var.

30 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 03:12 Ay-Pluto kavuşumu gün boyunca birçok mesele üzerinde derinlikli düşünmenizi sağlıyor. Zorlandığınız konularda başarılı olmak için, önce gücünüzü toplamanız, biraz çıkarlarınızı düşünmeniz gerektiğini bilmeniz lazım. Siz farklı bir açıdan bakıyorsunuz, böyle çıkar nedir bilmezsiniz. Ancak bu enerji, hakkın olanı da almayı bilmelisin diyor. Saat 10:19 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, mutlaka yapılması gereken zorunlu işlerin, kimi zaman bunaltabileceğini gösteriyor. Saat 11:07-31 Aralık 04:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Maddi bir sıkıntı veya partnerinizle aranızdaki bir sorun sizi daha fazla zorlar. Kendi içimize dönüp düşünürüz, çare bulmaya çalışırız. Fakat istediğimiz olmuyorsa, beklemede kalmak gerekir. Sakin ve mantıklı olalım. Meseleleri gereğinden fazla büyütmeyelim. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

30 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bağımsız hareket etmek istesen de etrafındaki kalabalığa ayak uydurman gerekebilir. Enteresan tesadüfler yaşayabilirsin.

30 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal anlamda beklenmedik bir biçimde rahat bir sürece girebilirsiniz. Mevcut durumunuzu iyileştirmeye yönelik adımlar atabilirsiniz. Yaşadığınız yerde yapacağınız bazı yenilikler size maddi manevi yeni fırsatlar da sunacaktır.Günün Atmosferi:Sabahın erken saatleri biraz sıkıntılı geçebilir. Öğle saatlerinde ise daha çok belli belirsiz konular ekseninde karamsarlık, kararsızlık ve kafa dağınıklıkları gündeme gelebilir.

30 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde elinizde olmayan nedenlerden dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularda gerginlik yaşayabilirsiniz. Hayatınızda yapacağınız değişiklikler keyfinizi yerine getirebilir. İşlerinize yönelin.

30 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklentileriniz yükseliyor. Özellikle de statü olarak sizden üstün bazı arkadaşlarınızın da bu ruh halinize etkisi olabilir. Hırsı kalbinizden uzak tutmalısınız.

30 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken ev ortamında aileniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilir, ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacını yeni senede gerçekleştirebilmek için niyetler yapabilirsiniz. Mutlu seneler.

30 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dönemi plan yapma dönemi olarak kullanın. Planlarınızı iyice gözden geçirin ve etrafınızı dikkatlice izleyip gözlemleyin.

30 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimi yoğun yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak ilerlerken herhangi bir akit veya sözleşme yapmadan önce şartları iyi incelemeniz gerekebilir.Yapacağınız başlangıçlarda ikilem oluşabilir yahut zemin gevşek olabileceğinden iki kere ölçmeniz gerekebilir. Çocuklarınız veya eşinizle ilgili maddi bir külfetle karşılaşma riskine sahipsiniz. Arkadaşlarınız yüzünden başınıza açılacak bir kriz durumuyla karşılaşabilirsiniz. Sezgilerinizin yoğunlaşacağı bir sürece giriyorsunuz.

30 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

30 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 57' 41" R
Ay
İkizler
16° 18' 42" R
Merkür
Koç
23° 46' 25"
Venüs
Boğa
13° 07' 12"
Mars
Koç
07° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 58"
Satürn
Balık
17° 23' 17"
Uranüs
Boğa
22° 54' 53"
Neptün
Balık
29° 11' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 12' 00"
Lilith
Başak
24° 25' 45"
True Node
Koç
15° 11' 47"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>