Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi, yaşadığınız ilişki içinde biraz sınırlamanız gerekebilir. Daha eşitlikçi yaklaşımlar daha mutluluk getirecek. Sağlam temellere oturmuş beraberliğinizdeki dengeleme çabalarının, daha çok karşıdan geldiğini kabul etmelisiniz.

Mesleğinizi geliştirme niyetleriniz, bu günlerde kısa aralıklı sık yolculuklar yaptırabilir. Kendinize duyduğunuz aşırı güvenle gereğinden fazla atak olabiliyorsunuz. Bu, size ilişki sorunları yaşatabilir.

Toplu bir parayla alakalı görüşmeler söz konusu. Bu ilişkide belirleyici olma çabalarınız olumlu sonuç verecek. Yatırım konularındaki gözü karalığınızı, şu sıralar dizginlemenizde yarar var.

İnsanlarla ilgili değerlendirmelerinizde koşullarınızın sizden fazla söz sahibi olmasına göz yumuyorsunuz. Daha çaplı ilişkilere yönelme niyetlerinizde, bu sıralar biraz hatalı bir kavşaktasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz. Sizinle ilgili iyi düşünceler, çevrenizde düzgün bir referans edinmenizi sağlıyor. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekebilir. Bir konuyla alakalı olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz. Şimdilik bir çözümsüzlük söz konusu değilse de tavırlı davranmanızda, biraz hareketlenmenizde yararlar olabilir.

10 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cumartesi gününü, saat 05:05 Ay-Satürn kavuşumuyla karşılıyoruz. Duygular biraz mesafeli olabilir. Bunun nedeni, unutmak istediğiniz, sizi zorlayan ve içinde bir türlü çıkamadığınız sorunlardır. Ya bir şeylerle meşgul olursunuz veya mecbur olduğunuz işlere ağırlık verirsiniz. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, bizi anlamamakta ısrar eden kişilerle karşılaşmaya işarettir. Üzerimizde baskı hissederiz. Bu saatlerde önemli meselelerde karar vermeyiniz. Kızgınlıkla veya negatif bakış açısıyla bir şeyleri çözemeyiz. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, heveslendirici ve bir an önce sonuç almaya istekli kılıyor bizi. Heyecan veriyor, risk olgusunu hesaba bile katmadan hatta hiç önemsemeden bir durumun içine balıklama dalmamızı sağlıyor. İnsan böyle bir etki altında, başarılı olur muyum olamaz mıyım diye düşünmeyebilir. Öyle hızlı hareket edilir ki, bir bakmışız farklı bir yerdeyiz, farklı bir eylemin içindeyiz. Tabii ki ben olumsuz konuşmak istemiyorum. Sadece kararlarınızı akıllıca gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Saat 14:56 Güneş-Pluto görünümü, hayallerine sahip çıkan ve bunları gerçekleştirmek isteyen bireyin ne kadar tutkulu olduğunu gösteriyor. Bilirsiniz güç denilen olgu, çoğu zaman çekicidir ancak bir o kadar keskindir. İşte bu görünüm, gücü hangi alanda istediğinizi ve buna neden ihtiyaç duyduğunuzu anlamanızı sağlar. Bunu anlamak, sizi itekleyici ve heveslendiricidir. Ancak maddi ve manevi yönde, özverinizin sınırlarını iyi bilmeniz kaydıyla. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, duyguları bir miktar ciddileştirir. Biraz geriye çekildiğimizi hissederiz. İnsanlar, ortamlar, yaklaşımlar bize itici gelir. Ancak çok değer verdiğimiz, bizim için kıymetli olan bir şeyler veya birileri varsa, onlarla bağlantı kurarız. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

10 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda artan özgüvenin çevrendekilerin gözünden kaçmayacak. Daha farklı ve geniş düşüneceksin.

10 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi gelecekte daha iyi bir yerde görmek isteyebilir ve bu konuda yeni bir vizyon oluşturmak isteği duyabilirsiniz. Kendinizi bu konuda yeteri kadar donatmak için akademik anlamda yeni bir eğitime başlamak isteyebilir ve bunun ilk adımını bugünlerde atabilirsiniz. Çevrenizle güçlü görüşmeler yapmak isteyeceğiniz ve kariyerinizi destekleyecek kişilerle birlikte olacağınız bir gün geneli yaşayabilirsiniz. Hedefinize odaklanın ve azminizle ilerleyin.

10 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kardeşler, yakınlar, görüşmeler daha önemli olabilir. Hedeflerinizde daha iyimsersiniz. Ancak öğle sonrasında daha gerçekçi hareket etmelisiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ruhsal olarak arınma ve gelişme zamanı sizler için kısa sürelide olsa tüm benliğinizle meditasyon yapın dua edin ve ruhsal enerjinizi tamamen arındırın. İşinizle ilgili konularda ortak hareket edeceğiniz insanların tekliflerine hemen evet dememelisiniz bugün. Size sunulanın arkasında farklı konular olabilir. İnsanların düşmanca tavırlarına karşı dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınız da ise birlikte olduğunuz insanın anlam veremeyeceğiniz kıskançlıkları ve suçlamalarına maruz kalabilirsiniz ve Neye patlarsa patlasın ilişkiyi sonlandırmak isteyebilirsiniz. Akıllıca olmayan duygusal patlamalar size zarar verecektir. Sakinliğinizi koruyun ve ilişkinizle ilgili kararları bugün almayın. Birlikte olduğunuz insana karşı çekimser tavırlar sergilemeyin duygularınızı ifade edin kızdıysanız kızgınlığını bir tavrından dolayı huzursuz olduysanız bunu ifade edin.

10 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kültürel aktivitelere katılırken aynı zamanda sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Bugün acele kararlar vermemeli ve sizden yaşça büyük kişilerle tartışmamalısınız.

10 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Biraz daha disiplinli olmaya özen göstermelisiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgiyle davranacak, olaylara olumlu açıdan bakacaksınız. Parasal konularda sakin ve kararlı davranmayı başarabilirsiniz. İlginç durumlarla karşılaşmanız mümkün. Bu durum sizi heyecanlandıracak ve yeni planlar yapacaksınız.

10 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenize karşı sahip olduğunuz görev ve sorumluluklar, sürekli olarak zihninizi meşgul edebilirler. Bunun, artık ailevi görevlerinizle ilgilenmeniz gerektiği yönünde bir işaret olabileceği ihtimalini de göz önünde bulundurun.

10 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 13' 59" R
Ay
Yay
25° 12' 35"
Merkür
Koç
16° 14' 14"
Venüs
Koç
28° 13' 09"
Mars
Balık
27° 59' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 54"
Satürn
Balık
16° 22' 26"
Uranüs
Boğa
22° 13' 07"
Neptün
Balık
28° 50' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 51"
Lilith
Başak
23° 05' 15"
True Node
Koç
15° 26' 55"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>